Bekijk Pondres op:

Functie:
Account Support Medewerker

Locatie:
Pondres
Kraaivenstraat 19
5048 AB Tilburg

Contactpersoon:
HR
088 949 4100

Plaatsingsdatum:
06/01/2022

Account Support Medewerker

Pondres in Tilburg zoekt een Account Support Medewerker. Werken bij Pondres betekent werken in een gezellige, dynamische groep mensen. Met een team van zo’n 160 betrokken collega’s zetten wij ons elke dag in voor maar één doel: onze klanten verblijden met unieke, persoonlijke communicatie met hun eindklant. Wil jij ons hierbij helpen? Solliciteer direct!

Word jij onze nieuwe Account Support Medewerker?

Pondres is een excellente dienstverlener in de markt van gepersonaliseerde klantcommunicatie en hoogwaardige e-fulfilment en verzorgt dag in dag uit een bijzondere klantervaring.

In één zin

‘Ik ben de verbindende schakel tussen de klant en de interne organisatie van Pondres”.

 Functie-inhoud

Als account support medewerker ben je het eerste aanspreekpunt van de klant. Ons visitekaartje. Het is jouw taak om onze klanten de juiste service en support te verlenen over verzoeken op het gebied van omnichannel klantcommunicatie. Je vertaalt de klantvragen naar heldere werkinstructies, waar je collega’s van andere afdelingen mee aan de slag kunnen. Of het nu gaat over de verzending van een direct mail campagne, een digitalisering vraagstuk of het begeleiden van e-commerce orderstromen, jij adviseert en ontzorgt onze klanten gedurende het hele traject. Je pakt de regie, houdt het overzicht en stuurt bij waar noodzakelijk. Door jouw klantgerichtheid lever je toegevoegde waarde en maak je het verschil.

Jij wordt blij van:

 • Een zelfstandige functie met een flinke dosis eigen verantwoordelijkheid.
 • Dagelijkse klantcontacten en vooral merken dat jouw inbreng het verschil maakt in de klantrelatie.
 • Het begeleiden van orders en (complexe) klantprocessen voor klanten uit veel verschillende branches.
 • Meedenken met klanten over hoe ze de communicatie met hun klanten nog persoonlijker, relevanter en impactvoller kunnen maken. Als jij een commerciële kans ruikt dan pak je die ook!
 • Werken in een omgeving waar geen dag hetzelfde is.

Jouw profiel

Je hebt een HBO werk- of denkniveau en het liefst een afgeronde opleiding in de richting van commercie of marketing. Je hebt een gezonde verdienmentaliteit, bent proactief en positief ingesteld.

Daarnaast heb je 2 tot 5 jaar werkervaring in klantcommunicatie en het commerciële werkveld. Je begrijpt hoe deze markt in elkaar zit en wat dat van ons vraagt. Het plannen en organiseren zit in je DNA. Communicatieve en sociale vaardigheden helpen hier natuurlijk bij en maken van jou de perfecte collega.

Zo ziet je dag er uit

Eerst. Koffie. Oké, computer aan, en gaan! Je bespreekt met één van je 12 collega’s van de afdeling wat er gisteren goed ging en wat nog aandacht nodig heeft en duikt in je mailbox. Snel bepaal je welke klant of order direct aandacht nodig heeft en wat even kan wachten. De klanten die je niet meteen kan helpen laat je weten wanneer ze antwoord kunnen verwachten. Na het wegwerken van de eerste klantverzoeken neem je contact op met een collega’s om te checken of verwerkingen probleemloos hebben gelopen en hoe het staat met de voortgang van de changes, projecten of lopende mailingen van je klanten. Je belt de klant om hem bij te praten over de voortgang. Klant blij, jij blij. BAM! Nog even je administratie op orde maken, want dat hoort ook bij je rol. Door de enorme hoeveelheid verzoeken die verwerkt moeten worden en het snelle schakelen is de dag om voordat je het door hebt. Jij vertrekt tevreden, je hebt de controle over alle klantverzoeken en hebt je contactpersonen bij jou klanten bijgepraat over de voortgang of de afgeronde trajecten. Je hebt klanten een lach op hun gezicht bezorgd vandaag!

Wij bieden

 • Een mooi salaris dat past bij je kennis en ervaringsniveau tussen € 2750 en € 3500 bruto op fulltime basis
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling waarbij je als medewerker slechts 4,5% premie betaalt.
 • 26 vakantiedagen.
 • Een fulltime dienstverband.
 • De mogelijkheid je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen m.b.v. ontwikkelgesprekken.
 • Een eigen klantenpakket met mooie bekende merken en bedrijven.

 Startdatum: per direct of in overleg.

Interesse?

Leuk! Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. Eerst nog vragen over de sollicitatie procedure of de functie? Bel met HR via: 088 949 4100

Een screening met onder andere een referentiecheck en een Verklaring Omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van onze selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.