Bekijk Audax BV op:

Functie:
Accountmanager

Dienstverband:
Fulltime/Parttime

Locatie:
Audax BV
Joop Geesinkweg 901
1114 AB Amsterdam

Contactpersoon:
Deborah Leeman
088-1338609

Plaatsingsdatum:
17/10/2018

Accountmanager

Stroomt het salesbloed door jouw aderen? Ben jij ondernemend en een ster in het aanboren van new business? Haal jij je energie uit het creëren van verkoopkansen en het scoren van nieuwe deals en heb je affiniteit met de mediabranche? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Audax Media is gevestigd in Amsterdam en commercieel exploitant van de merken van Audax Publishing (Vriendin, Weekend, Party, Mijn Geheim, GIRLZ, Cosmogirl, Santé, Royalty, Gloss en Glossy) én andere uitgeverijen. Dit vertaalt zich in de inzet van on- en offline proposities waaronder tijdschriftadvertenties, branded content samenwerkingen, custom publishing, video/social media campagnes en de inzet van actiemechanismes op de winkelvloer.  Hiermee bereikt Audax Media via de tijdschrift merken wekelijks bijna 3,5 miljoen mensen.

Het sales team bestaat uit zeven enthousiaste mensen die door hun professionaliteit, netwerk en expertise de advertentiemarkt optimaal bedienen. Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een:

Accountmanager (fulltime/parttime)

Wat zijn de werkzaamheden?

 • Verantwoordelijk voor het behalen van de gestelde sales targets op titel- en persoonlijk niveau, voortvloeiend uit de algemene sales begroting;
 • Genereren van omzet door acquisitieactiviteiten in prospecting en werving van (nieuwe) klanten;
 • Signaleren van marktontwikkelingen (product) en klantbehoeften, rekening houdend met het commercieel belang en daaruit volgende kansen voor sales;
 • Eerste aanspreekpunt en volwaardig gesprekspartner voor adverteerders;
 • Initiëren van het verkoopproces, beheer en behoud voor de portefeuille van huidige klanten en het realiseren van upsell en cross-selling mogelijkheden;
 • Identificeren van marktpotentieel en kwalificeren van accounts in een strategisch accountplan;
 • Administratie van het verkoopproces, waaronder rapportage over alle verkoopactiviteiten (gespreksrapportages, offertes en contracten), sales pipeline en missing leads.

Wat verwachten wij van jou?

 • Minimaal afgeronde HBO opleiding;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie en het binnenhalen van nieuwe klanten;
 • Een aantoonbaar succesvol sales track-record binnen de mediabranche (bij voorkeur offline);
 • Een breed en goed onderhouden netwerk binnen de Nederlandse markt;
 • Je bent sociaal en communicatief vaardig en denkt altijd in mogelijkheden;
 • Ondernemend, resultaatgericht, accuraat en zeer commercieel ingesteld;
 • Je werkt graag zelfstandig en proactief;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Wat kan je van ons verwachten?

Wij bieden je binnen één van de meest creatieve en snelgroeiende uitgeverijen van Nederland een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng. De functie is op zowel fulltime als parttime basis (minimaal 28 uur per week) in te vullen en is per direct beschikbaar. In eerste instantie op basis van tijdelijke overeenkomsten met uitzicht op een vaste aanstelling.

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Fleur van den Bos (Hoofd Sales), 06-50409426, f.v.d.bos@audax.nl  of Deborah Leeman (P&O Functionaris) 088-1338609, D.Leeman@audax.nl. Voor meer informatie over de merken van Audax Publishing verwijzen wij je graag naar www.audaxpublishing.nl.

Interesse?

Stuur dan je sollicitatie met curriculum vitae vóór 8 november  2018 naar Deborah Leeman, P&O Functionaris, via solliciteren@audax.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Het overnemen van deze vacature op andere sites en/of andere media-uitingen zonder uitdrukkelijke toestemming is niet toegestaan.