Bekijk Gemeente Waalwijk op:

Functie:
Projectmanager Inclusieve Arbeidsmarkt

Dienstverband:
32 – 36 uur

Locatie:
Gemeente Waalwijk
Taxandriaweg 6
5141 PA Waalwijk

Contactpersoon:
Esther van Dijk
06 374 21 195

Plaatsingsdatum:
11/11/2020

Accountmanager Bedrijven

Waalwijk werkt…..

Met jouw enthousiasme en drive ben jij de sparringpartner van de ondernemers in de gemeente Waalwijk. 

Je verbindt het bedrijfsleven met de gemeente en bent van nature een netwerker. Je versterkt samenwerkingen met regionale partijen en bent zichtbaar als het gezicht voor ondernemend Waalwijk. Zoek jij een rol waar je het verschil gaat maken voor Waalwijkse ondernemers? Reageer dan op deze baan! 

WE ZOEKEN JOU

Gemeente Waalwijk heeft zo’n 5000 ondernemers! Deze ondernemers hebben allerlei vragen waar ze de gemeente voor nodig hebben. Van een uitbreidingsplan, of vragen over criminaliteit tot aan het aannemen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Als accountmanager bedrijven ben jij de connectie tussen de ondernemers en onze organisatie.

Je bent proactief, contact gericht en onderneemt actie. Om succesvol duurzame connecties te leggen tussen de verschillende partijen, ben je in staat zowel binnen als buiten het ambtelijk apparaat goede contacten te leggen en te onderhouden. Partijen worden door jou bij elkaar gebracht, waardoor duurzame verbindingen ontstaan. Jouw kracht ligt in het omzetten van ideeën of vragen naar concrete plannen. Jij begrijpt dat jij hierin de kartrekker bent en ook intern de juiste mensen weet te bereiken.

Het is onze ambitie om met de afdeling steeds meer initiatieven en samenwerkingen succesvol te laten plaatsvinden. Jij hebt ervaring als adviseur of samenwerkingspartner van het bedrijfsleven en bent prima in staat om een netwerk te bouwen.

Om de verbinding te kunnen maken is het van belang dat je snapt hoe de lijntjes lopen in een gemeentelijke organisatie. Je zet jouw commerciële drive handig in en spreekt de taal van de ondernemers.

Je legt makkelijk contacten, je bent resultaat gericht en hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau. Als stevige gesprekspartner met uitstekende adviesvaardigheden leg jij vol overtuiging de verbinding tussen de ondernemer en de gemeente.

HET TEAM

Team Ruimte, Economie en Werk (REW) wil de nieuwe kansen die er liggen in onze gemeente aanpakken, om een bijdrage te leveren aan de lokale economie. Goede relaties met bestuurders, collegae, ondernemers, bedrijven, verenigingen etc. zijn hierbij van groot belang.

Onze afdeling is de spil in de organisatie als het gaat om de beleidsmatige vorming en uitvoering van met name de fysieke leefomgeving. Hierbij staan de pijlers: Ruimtelijke Ordening (RO), Energie, Mobiliteit en Economische Zaken (EZ) centraal. De accountmanager bedrijven werkt vanuit het cluster EZ. Dit cluster bestaat uit een team van 6 collega’s, waarvan 4 in de functie van beleidsmedewerker en een als accountmanager aangevuld met deze vacature.

Wij zijn trots op de resultaten die wij met onze ondernemers bereiken. Een mooi voorbeeld is Mobiliteitsteam De Langstraat. Het verbinden van sectoren, waardoor er wordt samengewerkt aan projecten die de ondernemers helpen in het huidige economische klimaat. De ambitie van onze afdeling is om de verschillende projecten verder uit te breiden en jij krijgt daar een groot aandeel in.

WAT DOE JE

Je stimuleert, activeert en bestendigt de samenwerking tussen het bedrijfsleven en de gemeente. Je zoekt actief contact met ondernemers, geeft informatie, lost waar mogelijk knelpunten in relatie tot de gemeente op en bent het gezicht naar ondernemend Waalwijk.

Je maakt actief afspraken met ondernemers, treft hen bij (netwerk) bijeenkomsten en brengt partijen samen. De doelstelling is altijd om ondernemers binnen Waalwijk verder te helpen en te ondersteunen bij ondernemersvraagstukken. De complexiteit van de rol zit in het prioriteren van de vragen en projecten. Je kunt niet alles en ook voor jou geldt dat jij jouw tijd maar één keer kan besteden.

Ons doel is om samen te werken met regionale partijen, waardoor er initiatieven ontstaan voor zowel de ondernemers als de inwoners.

Jij bent zichtbaar en benaderbaar, hierbij is ook (social) media steeds belangrijker. In deze rol krijg je de vrijheid om de ondernemers een podium te bieden en (online) zichtbaar te zijn en betrokkenheid te stimuleren.

Ook voor projecten zoals de ontwikkeling van industrieterrein haven 8 Oost heb jij een grote rol om de ondernemers die zich vestigen zich welkom te laten voelen. Je zoekt de ondernemer op en bent betrokken bij ondernemersvergaderingen en ondernemersbijeenkomsten.

DIT BIEDEN WE

Waalwijk is een dynamische stad waar het goed wonen, opgroeien en ondernemen is.

Wij mogen het keurmerk ‘Beste Werkgevers 2018-2019’ voeren. Dit keurmerk zien wij als een bevestiging dat wij met elkaar goed op weg zijn, dat wij bij de besten horen en dat we ons kunnen meten met marktpartijen. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers het naar hun zin hebben, uitstekend presteren en het maximale uit zichzelf en elkaar halen. Wij sturen hierbij op basis van vertrouwen en verantwoordelijkheid, waarbij eigenaarschap nemen én creëren de sleutel is.

Wij bieden een interessante, veelzijdige en afwisselende functie in een dynamische gemeente. Het salaris hangt af van leeftijd, opleiding en ervaring en bedraagt maximaal €4.494,– bruto per maand (CAO Gemeenten salarisschaal 10) bij een fulltime dienstverband. Het betreft vooralsnog een functie voor 1 jaar. Bij goed functioneren ligt een vaste aanstelling in het verschiet.

Verder bieden we een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor meer inhoudelijke informatie over de vacature kun je contact opnemen met Esther van Dijk, accountmanager bedrijven via 06-3742 1195 of Evandijk@waalwijk.nl. Voor overige informatie kun je contact opnemen met Wouter Keijzers, Teammanager REW, telefoon: 0416-683507 of wkeijzers@waalwijk.nl.

Je CV met onderbouwde motivatie ontvangen wij graag, onder vermelding van het vacaturenummer 20 31 voor 30 november a.s. Je kunt dit uploaden via de site werkenvoormiddenbrabant.nl. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.