Bekijk Igepa op:

Functie:
Accountmanager Binnendienst Office

Dienstverband:
Part-/Fulltime (32-40 uur)

Locatie:

Igepa Nederland B.V.
Biezenwei 16
4004 MB Tiel

Contactpersoon:
Michael Keijzer
088-3445700

Plaatsingsdatum:
29/07/2021

Accountmanager Binnendienst Office (32 – 40 uur)

Ben jij servicegericht en denk je in oplossingen? Ben jij graag het aanspraakpunt en een goede gesprekspartner voor je klanten? Help en adviseer jij je klanten bij het maken van de juiste keuzes? Dan geven wij je op een briefje dat je bij IGEPA past!

Wat doe jij als Accountmanager Binnendienst Office

Jij hebt contact met klanten en leveranciers en bouwt mee aan duurzame relaties, intern en extern. Dat doe je door uitstekende service en adequate verwerking van bestellingen, offertes en claims. Je gaat op onderzoek uit om product en marktkennis op te doen. Zo groei je steeds verder in je rol tot allround, zelfstandig accountmanager binnendienst. Je werk bestaat onder andere uit het:

 • Achterhalen van de behoefte van klanten, je denkt mee, geeft advies en noteert en verwerkt orders en biedt commerciële oplossingen;
 • Uitbrengen en opstellen van offertes;
 • Nastreven en behalen van de gestelde doelstellingen en sales targets.

Over jou als Accountmanager Binnendienst Office

Jij bent commercieel, krijgt zaken voor elkaar en gáát voor je klant. Goede communicatieve vaardigheden en samenwerken zijn dus essentiële competenties. ’Je neemt initiatief, durft te vragen en bent zelfstandig. Verder neem je mee:

 • Minimaal een mbo-diploma niveau 4 in een commerciële richting;
 • Affiniteit met en liefst werkervaring in een commerciële functie;
 • Je bent een teamplayer die dagelijks werkt in een commercieel gedreven omgeving;
 • Je bent prestatiegericht en onder druk komt het beste in je naar boven;

Wat krijg jij als Accountmanager Binnendienst Office

Jij gaat werken in een klein en informeel team van 3 directe collega’s.  Jij geniet van de vrijheid en het vertrouwen dat je krijgt. Dat past bij jou, want jij bent zelf startend en zelfstandig. Je wordt gefaciliteerd om je talent te ontwikkelen en te groeien. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, denk aan:

 • Fulltime maandsalaris: van € 2.000, -/ € 2.400, – bruto per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • 32 – 40 uurcontract per week;
 • 30 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenregeling;
 • Persoonlijk ontwikkelplan.

Business Unit -“Office”

Onder deze businessunit vallen verschillende productgroepen, zoals: kopieerpapier, enveloppen, labels, tabbladen en verzendverpakkingen. Daarbij richt Office zich voornamelijk op Resellers met een focus op E-commerce. Het team bestaat momenteel uit 3 personen, maar je maakt deel uit van een grotere afdeling van zo’n 15 collega’s waar je mee samenwerkt.

Over IGEPA

IGEPA is een jonge, snelgroeiende organisatie met veel kansen. We zijn totaal leverancier voor grafisch papier en karton, verpakkingen en media voor visuele communicatie inclusief technische apparaten en diensten. Onze klanten zijn business to business: Grafische bedrijven, Signmakers, Resellers en Retailers.

In Nederland werken we met 160 enthousiaste en betrokken collega’s iedere dag om de verwachtingen van onze klanten te overtrekken. Wij staan voor Diversiteit, Service en Meerwaarde!

Wij zijn een platte/open organisatie, waarbij je altijd bij iedereen naar binnen kan lopen voor vragen of om te sparren. IGEPA Nederland bestaat uit een fanatieke club mensen met een hands-on mentaliteit die altijd willen helpen IGEPA Nederland is onderdeel van de IGEPA Group, een toonaangevende Europese groothandel in 29 landen en 80 locaties.

Voel je welkom bij IGEPA!

Herken jij jezelf in deze rol en wil jij ons team versterken?
Solliciteer dan door een motivatiebrief en je CV te mailen naar: evansoelen@igepa.nl

Heb je nog vragen over deze functie? Bel 088-3445700 en vraag naar Michael Keijzer (Business Development Digitaal) of Esther van Soelen (HR-manager).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.