Bekijk R&R Systems op:

Functie:
Accountmanager (Duurzame) Energiesystemen

Locatie:
R&R Systems B.V.
Vliet 17
5422 VV Gemert

Contactpersoon:
Jan van Houtum
0492-322437

Plaatsingsdatum:
17/12/2019

Accountmanager (Duurzame) Energiesystemen

Door groei van onze organisatie hebben we een vacature voor een Accountmanager Energiesystemen. Heb jij een passie voor duurzame energiesystemen en wil je mee bouwen aan de verdere groei van R&R Systems in Gemert? Heb jij zowel de technische kennis als verkoop- en adviesvaardigheden? Werk je graag bij een innovatieve, informele “club” aan duurzame energiesystemen? We verwelkomen je graag als onze nieuwe collega!

Wat doe je als Accountmanager bij R&R Systems

Je werkt zelfstandig, in goed overleg met de Commercieel Directeur. Zo leer je snel de organisatie, onze duurzame energiesystemen en de markt kennen. Het is een allround Commercieel technische functie met een gezonde mix van acquisitie en relatiebeheer. Je stelt zelf je doelen, maakt (strategische) plannen, bezoekt en/of staat op beurzen en brengt offertes uit. Je initieert inzet van on- en offline media. Alles gericht op het verkopen van duurzame energiesystemen. Hierbij kan je terugvallen op de aanwezige kennis en expertise.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Acquisitie en relatiebeheer gericht op het adviseren over en verkopen van duurzame energiesystemen;
 • Opstellen, uitbrengen en opvolgen van offertes;
 • Maken en realiseren van verkoopplannen, aanboren van nieuwe markten en uitdiepen van bestaande markten en concepten;
 • Deelname en/of bezoek aan relevante beurzen en evenementen;
 • Bijhouden van marktkennis en technologische ontwikkelingen.

Wat vragen we van een Accountmanager Duurzame Energiesystemen:

Je bent een professional en ambassadeur voor de organisatie. Door je kennis van energiesystemen, de juiste vragen te stellen en goed te luisteren biedt je de best mogelijke oplossing. Je vindt het leuk om kennis op te doen en te delen met collega’s en klanten. Daarnaast neem je het volgende mee:

 • Minimaal een hbo werk- en denkniveau in de installatietechniek of besturingstechniek;
 • Aantoonbare en recente werkervaring met verkoop in de installatietechniek, bij voorkeur met energiesystemen;
 • Systematisch en accuraat werken;
 • Een resultaat en klantgerichte houding en flexibele instelling;
 • Goede contactuele vaardigheden en hoge gunfactor.

 

Wie is R&R Systems

R&R Systems in Gemert is al ruim 20 jaar producent en leverancier van duurzame energiesystemen. We ontwikkelen, produceren, leveren en installeren duurzame energiesystemen. We zijn innovatief en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen. Daarom staan we ook bekend als “de energieverdieners”. Dat doen we op basis van geothermie (aardwarmte), zonne-energie en warmte en koudeopslag. Wij willen met onze innovatieve oplossingen de wereld om ons heen gezonder en duurzamer maken.

Bij R&R heerst een fijne, collegiale sfeer, we zijn een “platte organisatie” waar iedereen bij elkaar kan aankloppen en kan zeggen wat je vindt. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf je werk zo goed mogelijk te doen. Kennisontwikkeling en volgen van scholing en cursussen wordt gestimuleerd.

Wat bieden wij je als Accountmanager Duurzame Energiesystemen:

 • Afhankelijk van je kennis en ervaring geniet je een loon van € 2.500,- tot € 4.000,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, denk aan: auto van de zaak, mobiele telefoon, ruime studiekosten regeling, cao etc.;
 • Werken in een informele organisatie met oprechte aandacht en een prettige werksfeer in een hecht team;
 • De diversiteit aan projecten maakt het werk binnen R&R Systems afwisselend en uitdagend;
 • Volop kansen om jezelf in je vak en als persoon verder te ontwikkelen en door te groeien.

Interesse?

Voor meer informatie over de vacature van Accountmanager Duurzame Energiesystemen kan je contact opnemen met Jan van Houtum (Directie) tel 0492-322437.
Direct solliciteren! Dat kan, klik op de sollicitatiebutton en upload je cv met korte motivatie ter attentie van Jan van Houtum.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.