Bekijk FullFact Solutions op:

Functie:
Accountmanager

Dienstverband
Fulltime

Locatie:
FullFact Solutions
BIC 1
5657 BX Eindhoven

Contact:
Sandra Bruurmijn
06 408 95 134

Plaatsingsdatum:
07/09/2022

Accountmanager

Kom jij ons team versterken als accountmanager? Wij zijn FullFact uit Eindhoven en zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste collega. Met jouw commerciële achtergrond in de software of techniek help je bedrijven nog efficienter en slimmer te laten werken in de Benelux en de rest van Europa. Interessant? Reageer dan op deze uitdagende functie!

Waarom deze baan

Wij timmeren al jaren flink aan de weg, waardoor er naast de behoefte aan nieuwe klanten ook kansen liggen in het uitbouwen van onze vaste klanten. Het gaat in eerste instantie om onze klanten in de Benelux, maar we bouwen steeds verder in Europa. Technologie en automatisering is al jaren in beweging en daardoor ook de behoefte van onze klanten. We gaan steeds meer van 1 vaste oplossing in Windows naar platform onafhankelijke software. In de Cloud en toegankelijk op ieder device als SAAS-oplossing. Met onze klanten bespreek je de mogelijkheden voor de software upgrade of module uitbreiding. Wat kan dit voor onze klanten betekenen, waarom interessant en wat levert het op. De mogelijkheden in de software zijn breed en haast oneindig, want met ons eigen development team, zetten we behoefte uit de markt om naar nieuwe producten. Hierin is jouw input ook van toegevoegde waarde.

Met onze software krijg je snel inzicht waar de productiviteitsuitdagingen liggen en met de upgrade zijn de mogelijkheden nog breder. Wij zijn trots op ons brede en moderne systeem met perspectief binnen de Benelux en Europese markt.  We merken dat klanten blijven, omdat er goede resultaten worden neergezet en daardoor uitbouw een logisch gevolg is.

Wie ben je

Jij hebt een achtergrond in software, techniek of een combinatie daarvan en hebt een opbouwende carrière richting sales. Jij snapt dat het voor bedrijven van belang is dat software ondersteuning biedt in de meest primaire processen van een bedrijf. Hierdoor wordt bijvoorbeeld productiviteit verhoogd, energie- en afvalverbruik verlaagd, waardoor inzichten en kansen ontstaan. Kortom een dynamische en uitdagende rol in een groeimarkt.

En verder

  • Je hebt een nieuwsgierige instelling en wil onze klanten echt verder helpen. We merken dat bedrijven ook weer toe zijn om vooruit te kijken en weer investeren. Deze kansen mag jij om gaan zetten in nieuwe projecten.
  • Je denkt in kansen, pakt door en hebt handige sales competenties zoals resultaatgericht, positief en flexibel.
  • Projecten zijn vaak langdurig, dat vraagt om geduld.
  • Je werkt veel samen met onze consultants in Nederland, Amerika en Canada bij implementaties en technische vragen. Met deze internationale contacten is beheersing van Engels en Nederlands een must.
  • HBO werk en denkniveau.

Wat hebben we te bieden

Allereerst software waar we trots op zijn en waarmee we het verschil hebben gemaakt voor heel veel klanten. We mogen overal binnen kijken en worden tot aan de basis meegenomen in de behoefte van de klant. Onze contactpersonen varieren van hoofdproductie, plantdirector, proces engineer tot operationsmanager. Het is heel mooi om met onze software de kansen in het productieproces van onze klanten nog beter inzichtelijk te maken, waardoor snel resultaten worden geboekt.

We hebben ambitieuze groeiplannen in Europa en in Nederland werken we in een klein, enthousiast en gezellig team met heel veel kennis. We zijn groeiende, dat geeft veel ruimte voor het toevoegen van waarde. Je wordt gewaardeerd door wat jij als sales professional komt brengen.

Je bouwt mee aan onze producten en diensten en bouwt mee aan een groter team. Bij ons kun je groeien als mens en in je internationale (management) ambitie. Jouw succes is ons succes en daarom zorgen we voor een intensieve (interne en externe) onboarding in de eerste maanden.

Daarnaast

  • een salaris tussen de 3800-4250 bruto per maand;
  • pensioen;
  • auto- en/of reiskosten;
  • mobiel & laptop;
  • mogelijkheden om flexibel te werken (kantoor & thuis).

Wie zijn wij

Wij zijn FullFact, een internationaal bedrijf uit Eindhoven, en sinds afgelopen jaar onderdeel van Decide4Action. Een Amerikaans bedrijf met 3 vestigingen in de USA, Canada en NL met ongeveer 50 medewerkers. Wij ontwikkelen en leveren Overall Equipment Effectiveness (OEE) en prestatie verbetersoftware voor productielijnen in de Food & Beverages, Pharmaceutical en industriële markten. We monitoren meer dan 5.000 productielijnen wereldwijd. Onze software helpt om de effectiviteit en productie van machines voortdurend te verbeteren.

Wij werken met 10 collega’s op de Brainport Industries Campus in Eindhoven (NL). We werken nauw samen met onze Amerikaanse en Canadese collega’s en internationale partners.

VRAGEN OF SOLLICITEREN?

Kom jij ons team versterken? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! Solliciteren is eenvoudig, laat je cv achter en wij nemen contact met jou op. Wil je eerst meer weten of gewoon telefonisch solliciteren? Neem dan contact op met Sandra Bruurmijn 06-40895134.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.