Bekijk Jislon op:

Functie:
Accountmanager

Dienstverband:
Fulltime (40 uur)

Locatie:
Jislon Europe BV
Gesseltweg 4
6089 NT Heibloem

Contactpersoon:
Johan de Regter
06 20869896

Plaatsingsdatum:
27/10/2022

Accountmanager

JISLON (Europe) B.V. gevestigd in Heibloem is een dynamisch bedrijf vol met ambities. Om deze ambities waar te maken zijn we op zoek naar een accountmanager met flair. Deze weet niet alleen onze relaties te binden maar is ook proactief in het ontdekken van nieuwe mogelijkheden en markten. Heb jij het in je om onze sales verder te optimaliseren? Dan ben jij misschien wel die accountmanager die wij zoeken.

Wie is Jislon?

Wij zijn de Producent van verkeers- veiligheidsproducten en zijn onderscheidend in de markt door onze producten met hun unieke eigenschappen. Dit geldt niet alleen voor de kwaliteit van onze producten maar ook door het modulaire karakter. Daarnaast zorgen ons grote assortiment en innovaties ervoor dat wij voor iedere situatie een perfecte oplossing kunnen aanbieden.

Wat ga jij doen?

Als accountmanager zorg jij voor een intensief en persoonlijk contact met onze relaties. Jouw taak is niet alleen de langdurige relaties te onderhouden maar je bent ook actief en creatief in het zoeken en vinden van nieuwe mogelijkheden.

Je bent ongeveer 30% van jouw werkweek op locatie bij onze Europese klanten in voornamelijk Duitsland en Scandinavië. Daarnaast geef je workshops en bezoek je vak gerelateerde beurzen. Als je op kantoor bent, heb je genoeg tijd om offertes uit te werken, en nieuwe sales- en marketingstrategieën te bedenken en te implementeren.

Bij Jislon is het gewoon leuk om te werken. In een hecht team van 10 collega’s zorgen we er samen voor dat we succesvol zijn. We willen niet alleen dat jij jouw taken als accountmanager goed uitvoert maar ook dat je thuis voelt bij Jislon. Bij Jislon doen we het samen. Samen zijn we succesvol en samen hebben wij plezier in ons werk.

Wie ben jij?

Als accountmanager sta je dicht bij onze klanten en zoek je continu de verbinding. Eigenschappen als commercieel, assertief en klantgericht zijn je dan ook niet vreemd. Ook aan een goede dosis humor mag het bij jou niet ontbreken. Verder neem je ook mee:

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 2 jaar ervaring in sales functie
 • Je bent handig met Microsoft Office (Word en Excel)
 • Goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Bereidheid om te reizen (klantbezoek 1 à 3 dagen)

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Salarisindicatie € 3.500,- – € 4.000,-
 • Vakantiegeld 8% en een eindejaarsbonus van 6%
 • 24 vakantiedagen
 • Een premievrij pensioen
 • Collectieve zorgverzekering
 • Een leaseauto, een laptop en telefoon
 • Een zelfstandig verantwoordelijke positie binnen een internationaal handelsbedrijf

Is deze baan jouw uitdaging?

Zin om in deze functie aan de slag te gaan? Dan zien wij jouw CV en motivatie graag tegemoet via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over deze functie? Mail met Johan de Regter (Johan.deregter@primatch.nl) of bel/app met 06 20869896

Deze wervingsprocedure wordt ondersteund door Primatch HR Groep