Bekijk Loket.nl op:

Functie:
Accountmanager

Dienstverband:
Fulltime (36 uur)

Locatie:
Loket.nl
Reitseplein 1
5037 AA Tilburg

Contactpersoon:
Ronald Donkers
013-7998941

Plaatsingsdatum:
17/12/2021

Accountmanager

Loket.nl, onderdeel van Van Spaendonck, is op zoek naar een Accountmanager accountants- en administratiekantoren die samen met onze klanten wil groeien. Ben jij een ambitieuze Accountmanager met minimaal vijf jaar ervaring en vind je het een uitdaging om onze toonaangevende online applicatie voor salaris en HR iedere dag net weer een stuk verder te brengen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Jouw functie

Als Accountmanager accountants- en administratiekantoren ben je werkzaam voor Loket.nl. Loket.nl is een groeiende en innoverende organisatie die SaaS-oplossingen en apps ontwikkelt voor HR- en salarisadministraties. In de afgelopen 16 jaar heeft Loket.nl de marktleiderspositie veroverd op het gebied van online salaris en HR voor het MKB.

Samen met collega’s weet je de behoeften achter de klantvraag te achterhalen en de klant ervan te overtuigen dat Loket.nl de juiste partij voor hen is en blijft. Je vertaalt de klantvraag in een duidelijk en aansprekend aanbod en stelt een realistisch plan van aanpak op. Daarbij maak je optimaal gebruik van de gestandaardiseerde producten en diensten zonder daarbij de specifieke context van de klant uit het oog te verliezen. Je onderhoudt het contact met de klanten en lost, als de spanningsboog en de druk vanuit de klant hoog is, onderliggende spanningen en problemen met de nodige sensitiviteit op. Daarmee leg je de basis voor een lange termijn relatie en gezamenlijke groei. De klanten van Loket.nl bestaan uit accountants- en administratiekantoren.

 Jouw taken

 • Relatiebeheer bij bestaande klanten;
 • Opstellen en uitvoeren accountplannen;
 • Uitvoeren en organiseren van relatie- en netwerkactiviteiten gericht op het versterken van de relatie met potentiële en bestaande klantenpartners;
 • Adviseren en ondersteunen bij de implementatie van producten en diensten op het gebied van communicatie van de klant naar de klant (eindgebruiker).

 De Accountmanager die wij zoeken:

 • Heeft een HBO werk- en denkniveau (commerciële richting);
 • Heeft uitgebreide kennis van producten- en dienstenaanbod;
 • Herkent mogelijkheden bij bestaande en potentiële klant voor commerciële kansen en weet deze om te zetten naar aanvullende omzet;
 • Heeft minimaal vijf jaar ervaring in het aangaan en onderhouden van commerciële relaties met bestaande klanten;
 • Heeft affiniteit/ervaring met de doelgroep;
 • Is woonachtig op bereisbare afstand van ons kantoor in Tilburg;
 • Is bereid tot veelvuldig reizen binnen Nederland.

 Wij bieden jou:

 • een jaarcontract voor 36 uur met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • een marktconform salaris, afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring;
 • leaseauto, laptop en iPhone;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een 13e maand, variabele beloningsregeling, persoonlijk ontwikkelbudget en pensioenvoorziening;
 • fantastisch ruim en modern kantoor in Tilburg en goede faciliteiten om plaats onafhankelijk te werken.

Over ons

Al meer dan 100 jaar werkt Van Spaendonck aan oplossingen voor ondernemers in het mkb. Begonnen als branchevereniging voor de textielindustrie, passen we onze producten en diensten continu aan op de behoefte van ondernemers. Tegenwoordig ondersteunen we het mkb in elke fase van het ondernemerschap, zodat starters, midden- en kleinbedrijven geen omkijken meer hebben naar administratieve vraagstukken. Zo is Van Spaendonck de organisatie achter ondernemershelpdesk MKB Servicedesk, Loket.nl: de online salaris en HR applicatie voor intermediairs, CoPilot: de online salaris en HR applicatie voor ondernemers en Wissenraet Van Spaendonck: de samenwerkingspartner voor jouw branchevereniging.

Meer weten en reageren?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ronald Donkers, Manager Sales en Marketing, via 013-7998941, of mail Ronald op r.donkers@loket.nl.

Jouw sollicitatiebrief en CV kan je in sturen via het formulier hier onder. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt door Van Spaendonck niet op prijs gesteld.