Bekijk VRB Adviesgroep op:

Functie:
Accountmanager MKB

Dienstverband
Fulltime

Locatie:
VRB Adviesgroep
Computerweg 2
3542 DR Utrecht

Contactpersoon:
Farida Heezen
06 42 08 00 22

Plaatsingsdatum:
25/01/2021

Accountmanager MKB

Ben jij het commerciële kanon die zijn saleservaring graag in zet bij het snelst groeiende fiscaal en financieel adviesbureau van Nederland? 

Functie-inhoud

In deze functie is het jouw doel om tijdens persoonlijke gesprekken met (potentiële) klanten in commerciële zin een optimaal resultaat (win-win) te bereiken. Tijdens deze adviesgesprekken achterhaal jij door goed te luisteren de wensen en behoeften van de ondernemer. Dit kan een zzp’er zijn of de eigenaar van een mkb-bedrijf. Zij willen bijvoorbeeld hun boekhouding uitbesteden, hun eenmanszaak omzetten naar een bv of hebben een andere vraag. Deze afspraken worden grotendeels voor je ingepland, zo houd jij focus op het behalen van jouw commerciële resultaten. Door te luisteren, door te vragen en mee te denken ontdek je de vraag achter de vraag en weet jij hiermee tot het beste advies te komen. Kortom, jij gaat je bezighouden met het:

 • Adviseren van klanten en inventariseren van hun wensen. Jij bent een gewaardeerde en serieuze gesprekspartner voor ondernemers;
 • Signaleren van kansen en mogelijkheden. Met een gezonde commerciële instelling breng je producten en diensten onder de aandacht die passen bij het profiel van de klant;
 • Realiseren van een optimale klantbeleving en het opvolgen van de gemaakte afspraken;
 • Binnenhalen van opdrachten, waarbij je zowel rekening houdt met de behoeften van de ondernemer als de belangen van VRB.

Werken bij VRB

Met een kantoor in Utrecht en zo’n 40 financieel specialisten is de VRB Adviesgroep een landelijk bekend en snelst groeiende fiscaal en financieel adviesbureau. Of het nu gaat om het volledig uit handen nemen van de boekhouding, het oprichten van een BV of het omzetten van een eenmanszaak naar een BV, jouw toekomstige collega’s zetten zich er elke dag weer met veel enthousiasme voor in en daar kunnen ze jouw hulp als accountmanager goed bij gebruiken.

Functieprofiel

Je bent klantgericht, communicatief sterk en beschikt over een goed inlevingsvermogen. Deze eigenschappen combineer je met:

 • Hbo-werk- en -denkniveau;
 • Ervaring met het voeren van commerciële adviesgesprekken. Het liefst opgedaan in de fiscale of financiële wereld;
 • Een zelfstandige en proactieve werkhouding. 

Wij bieden

In deze afwisselende rol krijg je veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden. Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een bovengemiddeld goed salaris;
 • Een zeer gunstige bonusregeling, maandelijks uitgekeerd;
 • Veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen met diverse trainingen en opleidingen;
 • Flexibele werktijden;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een inspirerend team van collega’s. 

Interesse?

Werk jij graag voor een ambitieus kantoor dat sterk groeit en wil jij een bijdrage leveren aan de commerciële resultaten?

Neem dan contact op met Farida Heezen, corporate recruiter, telefonisch of via WhatsApp te bereiken op 06 42 08 00 22. Per mail kun je Farida bereiken via fheezen@vrbadvies.nl. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.