Bekijk TOOL2MATCH op:

Functie:
Accountmanager Recruitment Software

Dienstverband
Parttime (24-32 uur)

Locatie:
TOOL2MATCH
Ringbaan Oost 451
5017 AA Tilburg

Contactpersoon:
Jeroen Bergen
06 54 737 585

Plaatsingsdatum:
15/07/2021

Accountmanager Recruitment Software (24 – 32 uur)

Heb jij ervaring in recruitment en zoek je een commerciële rol binnen het recruitment vak zonder het gesleur met kandidaten? Dit is je kans. TOOL2MATCH heeft een uitdagende rol in het team beschikbaar als inside sales / accountmanager!

TOOL2MATCH is het meest gebruiksvriendelijke en innovatieve recruitmentsoftware in Nederland. Ontstaan vanuit de Primatch HR Groep (primatch.nl) is TOOL2MATCH dé werving & selectie tool voor het MKB. De tool zorgt voor meer overzicht en structuur waar organisaties, maar ook sollicitanten van profiteren.

Wij verwachten van jou: 

Je genereert proactief leads, door bedrijven te screenen en te benaderen of doordat je samen met de afdeling marketing leads genereert die je efficiënt opvolgt. Het is jouw taak dat je deze leads volledig begeleid naar een implementatie van TOOL2MATCH.

Hiervoor gaan we wel wat van je vragen, want dat betekent dat jij nieuwsbrieven verstuurd, social media onderhoudt, demo’s van onze software verzorgd, offertes uitbrengt en opvolgt, maar ook contactpersoon blijft tijdens de implementatie bij de klant. Voor de daadwerkelijke implementatie zijn andere collega’s verantwoordelijk, en jij bent verantwoordelijk voor het gehele commercieel proces. Van lead generatie tot implementatie.

Uiteraard doe je dat niet alleen, maar in een klein, hecht team. Het team bestaat uit 3 developers, 1 product owner en 3 marketeers. Daarnaast zijn er een twintigtal resellers die TOOL2MATCH bij hun klanten verkopen.

We zien binnen TOOL2MATCH de markt voor onze software groeien en onze ambitie is dan ook om binnen 5 jaar te verviervoudigen in klanten. Help jij ons mee?

Wij vragen aan jou:

  • HBO denk- en werkniveau
  • Aantoonbare ervaring in de sales
  • Ervaring met lead generatie
  • Affiniteit met de arbeidsmarkt
  • Ondernemende houding

Wij bieden:

Een brede sales & marketing rol binnen een klein snelgroeiend softwarebedrijf. Een salaris-indicatie rond de € 2.500 en een aantrekkelijke bonus component. Een toffe sfeer en collega’s. De baan is invulbaar tussen de 24 – 32 uur (40 uur kan ook).

Heb je vragen? Bel Jeroen Bergen op 06 – 54 737 585 (appen mag ook), of solliciteer via TOOL2MATCH op jouw nieuwe baan!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.