Bekijk Profclean Europe op:

Functie:
Accountmanager Reinigings- en Onderhoudsmiddelen Zuid Nederland (Limburg en Noord-Brabant)

Dienstverband:
Fulltime (40 uur)

Locatie:
Profclean Europe
Duinweg 4b
5482 VR Schijndel

Contactpersoon:
Marieke van Weert
073 547 8265

Plaatsingsdatum:
04/12/2019

Accountmanager Reinigings- en Onderhoudsmiddelen Zuid Nederland (Limburg en Noord-Brabant)

Profclean Europe te Schijndel, is wegens uitbreiding op zoek naar een proactieve Accountmanager om aan onze (potentiële) klanten in de regio Limburg en Noord-Brabant onze diverse producten te verkopen!

Bedrijf

Profclean Europe (www.profclean.nl) bestaat sinds 1981 en is een gerenommeerd producent en distributeur van technische onderhoudsproducten, reinigingsmiddelen, schoonmaakartikelen, onderhoudsmaterialen, hygiënische producten en accessoires. Vanuit de twee kantoren in Nederland en België richt Profclean zich met een enthousiast team van 18 gedreven verkopers op de Europese markt. De producten zijn van uitstekende kwaliteit, worden uitvoerig getest en voldoen aan alle wettelijke milieueisen. Met een eigen productiemaatschappij en laboratorium is Profclean in staat adequaat in te spelen op specifieke problemen en klantwensen. Het assortiment is variërend, van massaproductie tot een geheel specifiek product dat speciaal voor de klant is samengesteld. Profclean Europe is een familiair bedrijf. Wij streven ernaar om een optimale service en aftersales service te kunnen verlenen met een betrokken en enthousiast team collega’s.

Wat ga je doen?

Als Accountmanager bij Profclean ben je verantwoordelijk voor het verkopen van diverse producten aan (potentiële) klanten die zich veelal in de (maak)industrie, automotive (garages, carrosserie) en transport bevinden. Je bent proactief bezig met het binnenhalen van nieuwe klanten en het verder uitbouwen van bestaande klanten. Dit doe je in het rayon Noordoost Brabant. Je gesprekspartners zijn uiteenlopend, denk aan een magazijn- of productiechef maar ook aan inkopers en directie. Door snel te schakelen en probleemoplossend te denken, in combinatie met de expertise en innovativiteit vanuit de organisatie, weet jij je te onderscheiden en succesvol te zijn!

Speerpunten in de functie:

 • Maken van een dag / weekplanning;
 • Beheren van een bestaand klantenportfolio (50%);
 • Actief benaderen van nieuwe klanten d.m.v. cold calling (50%);
 • Beheren en verder uitbouwen van de bestaande relaties;
 • Geven van deskundig advies, standaard en op maat;
 • Introduceren van nieuwe producten en geven van demonstraties;
 • Opstellen van offertes en bijhouden van je administratie;
 • Je bent actief in de regio Limburg/Noord-Brabant. Het kantoor van Profclean bevindt zich in Schijndel waar je aanwezig zult zijn voor (sales) meetings.

Wat is jouw bagage?

In deze uitdagende functie van verkoper heb je een zelfstandige en verantwoordelijke rol. Hiervoor zoeken wij een sales topper met veel discipline en een groot zelfstartend vermogen. Iemand met een drang om te scoren en als specialist wil optreden.

Overige functie-eisen zijn:

 • Een zeer commerciële drive, ervaring is niet noodzakelijk;
 • Enthousiasme is standaard;
 • Affiniteit met techniek en de klantendoelgroep (industrie, automotive);
 • Je bent woonachtig in de regio Limburg/Noord-Brabant;
 • Je bent een proactief type – onrustig is niet het juiste woord, maar je bent wel steeds op zoek! Naar kansen uiteraard, je ziet in elke uitdaging een opportuniteit en mist zo nooit de boot!
 • Je bent een slimme weldoener met de nodige verantwoordelijkheidszin;
 • Hoe taai de materie ook is, je laat niet meer los tot je het beoogde professionele doel bereikt hebt;
 • Werken in team vind je wel oké, maar je bent bovenal in staat om het heft zelf in handen te nemen;
 • Je bent een klantenmagneet: je voelt exact aan wat er bij de klanten en in de markt leeft;
 • Je bent in staat om ideeën gestructureerd, vlot en in correcte taal aan je publiek te vertellen.

Het aanbod

Profclean biedt jou een uitdagende functie in een prettige, collegiale en familiaire werkomgeving binnen een gezonde en groeiende organisatie. Door constante product en verkooptrainingen zorgen wij ervoor dat je verkoopvaardigheden worden ontwikkeld en je kunt doorgroeien tot een topverkoper. Je ontvangt een aantrekkelijk salarispakket en individuele beloningen o.b.v. je prestatie, aangevuld met extralegale voordelen (een leaseauto, telefoon, onkostenvergoeding o.b.v. declaraties, pensioenregeling, 25 vakantiedagen).

Sollicitatieprocedure

Deze sollicitatieprocedure bestaat uit meerdere sollicitatiegesprekken. Een referentie- onderzoek maakt onderdeel uit van deze sollicitatieprocedure. Reageren op deze functie kan via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.