Bekijk Vedotec op:

Functie:
Accountmanager

Dienstverband
Fulltime

Locatie:
Zuid-Oost Nederland

Contactpersoon:
Gianni Mascolo
0654967984

Plaatsingsdatum:
01/04/2022

Accountmanager Zuid-Oost Nederland

Wij, Vedotec uit Nieuwerkerk aan den IJssel, zijn door het aanstaande pensioen van onze collega op zoek naar een nieuwe Accountmanager. Je regio is Zuid-Oost Nederland en je werkt hoofdzakelijk vanuit huis want jouw werkveld is buiten bij onze klanten. In ons familiebedrijf maken onze mensen het verschil en waarderen we jou om wie je bent. Jij bent op zoek naar een werkgever die jou op waarde schat en waar je meer bent dan een “nummer”. Je zoekt een werkgever die geloofd in relaties in plaats van aantallen bezoeken per week. We geloven dat als jij kan doen waar je goed in bent de commerciële successen vanzelf achter je aan rollen. Als relatiebeheerder wordt jou de business gegund, word je blij van commercie en het scoren van deals. Heb jij een hoge gunfactor en ruik jij verkoopkansen als je een bouwplaats ziet, dan komen we graag met jou in contact.

Hoe is deze functie ontstaan?

Deze functie is ontstaan door natuurlijk verloop. Een van onze accountmanagers gaat binnenkort (helaas voor ons) met pensioen. Om zijn klanten en relaties ook in toekomst goed te blijven bedienen zoeken we een accountmanager die hem opvolgt. Je komt te werken in Zuid-Oost Nederland en als je in deze regio woont is dat mooi meegenomen.

Wat wordt jouw uitdaging als Accountmanager?

Wij geloven dat mensen zaken doen met mensen. Je komt te werken in een technische omgeving met de focus op gebouwautomatisering. Je doelgroep is de bouwwereld, installateurs, adviseurs en architecten. Jouw vak is commercie en als je affiniteit hebt met techniek is dat mooi meegenomen. Ken je onze branche en producten nog niet dan leiden jouw toekomstige collega’s je met plezier op. Heb je een externe opleiding of cursus nodig dan faciliteren we je hierin. We doen er alles aan om jou op te nemen in ons familiebedrijf. We zorgen goed voor onze mensen!

Wie ben jij en wat is je achtergrond?

Je bent een mensenmens, commercieel sterk en bent geïnteresseerd in technische innovaties. Je bent een resultaatgericht “ondernemer” die in een bouwlocatie kansen ziet om onze producten te adviseren en verkopen. Je hebt een commerciële achtergrond en affiniteit met onze innovatieve oplossingen waar we gebouwen duurzaam en energieneutraal mee automatiseren. En wat je nog niet weet dat gaan we je leren, beloofd!

Wat ga je doen?

 • Consultative selling en commercieel succesvol zijn
 • Je draagt bij aan het verdubbelen van onze omzet
 • Bestaande klanten uitbouwen met jouw advisering en gunfactor
 • Nieuwe klanten acquireren met onze innovatieve producten
 • Nationale en internationale beurzen bezoeken
 • Een bouwplaats zie jij als een kans om te verkopen

Wat breng je mee?

 • Je werkt en denkt op HBO niveau
 • Je werkt regionaal en als je daar woont is dat een pré
 • Je bent commercieel sterk en hebt affiniteit met techniek
 • Je bent een resultaatgedreven mensenmens
 • Je bent als ons visitekaartje klantgericht en vriendelijk
 • Je hebt adviesvaardigheden en kunt goed luisteren

Wij bieden jou

 • Veel vrijheid in een zelfstandige commerciële baan in jouw regio
 • Bij goed functioneren snel uitzicht op een vast contract
 • Een hecht team waar iedereen voor elkaar klaar staat in “ons” bedrijf
 • Training (on the job) als je onze producten uit “De Dikke Blauwe” nog niet kent
 • Ruimte en budget voor jouw persoonlijke ontwikkeling
 • Uitstekend salaris, aantrekkelijke bonusregeling en 25 vakantiedagen
 • Duurzame auto, telefoon en laptop

Is Vedotec jouw nieuwe werkgever?

Vedotec, opgericht in 2002, is een jonge innovatieve speler in de wereld van de gebouwautomatisering. Met onze high-end producten voor meet – en regeltechniek en gebouwautomatisering maken we gebouwen toekomstbestendig en energieneutraal. Ons eigen pand is 1 grote proeftuin, waar onze techneuten zelf onze hightech producten en nieuwe technieken uittesten. Als financieel gezond familiebedrijf is onze stip op de horizon over 5 jaar verdubbelen in omzet. Om dit kracht bij te zetten bouwen we momenteel een nieuw pand omdat we uit ons huidige energieneutrale gebouw zijn gegroeid. We innoveren mee met onze dynamische markt waar de ontwikkelingen om gebouwen te verduurzamen niet stil staan. Onze klanten zijn bouwbedrijven, installateurs, adviseurs en architecten. Met onze high-end leveranciers zoals Loytec, Domat, S+S, Metz Connect hebben we warme banden met korte lijnen. Met onze expertise en technische kennis dragen we bij aan het continue verbeteren van producten zodat onze klanten altijd de nieuwste en beste producten krijgen. “We zijn een klein bedrijf met grootse plannen maar blijven altijd met beide benen op de grond staan!” Meer lezen over onze projecten doe je hier https://www.vedotec.nl/referenties en over ons bedrijf hier www.vedotec.nl

Is dit jouw nieuwe uitdaging?

Dan nodigt Vedotec jou uit om te solliciteren en kennis te komen maken. Solliciteren is eenvoudig, ook zonder cv! Klik op de sollicitatiebutton, laat je naam, telefoonnummer en emailadres achter en we nemen contact met je op. Heb je vragen bel dan met Gianni Mascolo op +31654967984 of stuur een bericht.

Wij laten ons bij de werving en selectie van deze vacature ondersteunen door Gianni Mascolo van Primatch HR Groep.