• Actuele vacatures

Actuele Vacatures

17/10/2018

FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Visser Safety Products in Raamsdonksveer is op zoek naar een Financieel Administratief Medewerker voor 20 uur per week. Ben jij op zoek naar een allround finance functie met een breed takenpakket? Dan is dit misschien wel jouw baan!

17/10/2018

PRODUCTONTWIKKELAAR / PROCESTECHNOLOOG

Ben je op zoek naar een afwisselende functie, wil je verantwoordelijkheden hebben en ben jij die gedreven, zelfstandige en klantgerichte Productontwikkelaar/Procestechnoloog? Dan zijn wij op zoek naar jou!

17/10/2018

ACCOUNTMANAGER

Stroomt het salesbloed door jouw aderen? Ben jij ondernemend en een ster in het aanboren van new business? Haal jij je energie uit het creëren van verkoopkansen en het scoren van nieuwe deals en heb je affiniteit met de mediabranche? Dan zijn wij op zoek naar jou!

17/10/2018

FINANCE MANAGER

Heb jij reeds een stevige financiële basis opgedaan en ben je een doortastende, enthousiaste finance professional? Heb je daarnaast een aantal jaar ervaring in een leidinggevende positie en ben je in staat om de financiële eindverantwoordelijkheid te dragen? Dan zijn we op zoek naar jou!

17/10/2018

FINANCE & PURCHASING ASSISTANT

Aspecta in Oud Gastel is op zoek naar een parttime Finance & Purchasing Assistant voor 32 uur per week. Lijkt het jou wat om financieel- en inkoopwerk te combineren bij een internationaal distributiebedrijf van designvloeren? Dan is dit misschien wel jouw baan!

17/10/2018

TRADE MARKETEER

Ben jij de Trade Marketeer die het als een uitdaging ziet om marketingacties en promoties te ontwikkelen voor onze klanten? Als je het ook nog eens leuk vindt dit te doen voor boeken en strips, dan zijn wij zeker op zoek naar jou!

17/10/2018

TANKOPLEGGER MONTEUR

Burg Service in Barneveld is op zoek naar een Tankoplegger Monteur. Heb jij ervaring in de metaal en affiniteit met lassen, slijpen, constructie-, bank- en plaatwerk? Dan is dit misschien wel jouw baan!

17/10/2018

LICHT/LUCHT MONTEUR

Burg Service in Barneveld is op zoek naar een Licht / Lucht Monteur. Heb jij ervaring in elektro of autotechniek, en wil je méér dan alleen storingen verhelpen en reparatiewerk doen? Dan is dit misschien wel jouw baan!

16/10/2018

PRODUCTOWNER / ANALIST

Qwoater, in Tilburg, is op zoek naar een Productowner / Analist die verantwoordelijk is voor de operationele werking en technische doorontwikkeling van ons cloud Document Management Systeem. Help jij  Qwoater iedere dag een stukje beter te worden?

16/10/2018

APPLICATIEBEHEERDER

Delicia in Tilburg is, ter uitbreiding van het team, op zoek naar een gedreven Applicatiebeheerder die zorgt voor een succesvolle aansluiting van onze systemen op de organisatie. Ben jij op zoek naar een brede ICT rol en toe aan een volgende stap in jouw carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou!

16/10/2018

SALES SUPPORT EMPLOYEE FRANCE

Smartwares Group is looking for a Sales Support Employee France with a passion for sales!

16/10/2018

PLANNER / OPERATIONEEL COÖRDINATOR

ABC Olie in Tilburg is op zoek naar een Planner / Operationeel Coördinator die zorgt voor een gestroomlijnde transportplanning en coördinatie van operationele werkzaamheden. Ben jij die energieke aanpakker die affiniteit heeft met techniek en toe is aan een volgende stap in zijn carrière, dan komen wij graag in contact met jou!

15/10/2018

OFFICEMANAGER

Steelframe (Tilburg) is ter uitbreiding van het team op zoek naar een ervaren, hands-on officemanager die haar mannetje staat en zelfstandig diverse secretariële, administratieve en management ondersteunende werkzaamheden uitvoert. Kom jij het team versterken?

12/10/2018

CALCULATOR – WERKVOORBEREIDER

Ben jij goed met cijfers én met mensen? Kun jij rekenen als geen ander en bereid jij je zaken zo goed voor, waardoor onze klanten, collega’s en leveranciers kunnen rekenen op jou? Stromen getallen in groten getale uit jouw calculator? En voel jij je net zo goed thuis op een bouwplaats als achter je computer? Calculeer dan maar alvast in dat jij ‘m wordt, onze gloednieuwe aanwinst.

12/10/2018

CHANNEL MANAGER E-COMMERCE

Ben jij de Channel Manager met de beste reviews?

12/10/2018

MEEWERKEND VOORMAN LOGISTIEK

Vollenhoven Olie Technologie in Tilburg is op zoek naar een enthousiaste fulltime Meewerkend Voorman Logistiek. Ben jij een initiatiefnemer en doener? En zorg jij ervoor dat onze klanten op de juiste tijd en wijze worden beleverd? Lees dan snel verder dan is dit echt iets voor jou…

12/10/2018

MONTEUR

Heb jij ervaring als Monteur en heb jij recycling in je genen? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en vind jij het mooi om te werken bij het oudste recyclingbedrijf van Nederland met een hoop geschiedenis? Dan is Collin Recycling, in Venlo, op zoek naar jou!

12/10/2018

ALLROUND MEDEWERKER VERKOOP BINNENDIENST

Ben jij in het bezit van commercieel talent, vind jij het een uitdaging om klanten binnen te halen en heb jij recycling in je genen? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en vind jij het mooi om te werken bij het oudste recyclingbedrijf van Nederland met een veel geschiedenis? Dan is Collin Recycling, in Venlo, op zoek naar jou!

11/10/2018

HR MANAGER

Audax is voor het hoofdkantoor in Gilze op zoek naar een ervaren zelfstandig HR manager. Ben jij een doortastende HR sparringpartner voor de business? Reageer dan direct!

11/10/2018

MEDEWERKER CUSTOMER SERVICE

Fellowes in Tilburg is voor de afdeling Customer Service op zoek naar een parttime Customer Service Administrator. Heb jij een passie om voor klanten het maximaal haalbare te doen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

11/10/2018

CERTIFICATIEMANAGER

Wegens vervanging van een vertrekkende medewerker en geleidelijke toename van de werkzaamheden is het Keurmerkinstituut op zoek naar een Certificatiemanager.

10/10/2018

HR STAGIAIR

Primatch HR Groep is op zoek naar een enthousiaste en proactieve HR Stagiair (HBO) die geïnteresseerd is in een meewerkstage op het gebied van HR en werving en selectie.

10/10/2018

ASSISTENT OPERATIONEEL MANAGER

Profclean Europe te Schijndel, is op zoek naar een Assistent Operationeel Manager die zich gaat bezighouden met zowel het magazijn, productie als het kantoor.

08/10/2018

MATERIAL HANDLER

Ben jij accuraat, werk je graag in teamverband en wil je aan de slag in een high tech omgeving? Frencken Mechatronics zoekt een Material Handler!

08/10/2018

JUNIOR APPLICATIE SPECIALIST

De Smartwares Group is op zoek naar een gedreven Junior Applicatie Specialist. Wil jij jouw carrière een kickstart geven in een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het vermarkten van consumer goods wereldwijd? En wil jij samen met het team werken aan het succesvol laten functioneren van de verschillende business applicaties? Dan ben je bij ons van harte welkom!

05/10/2018

QUALITY EMPLOYEE

De Smartwares Group is op zoek naar een enthousiaste Quality Employee. Wil jij graag werken in een dynamisch, jong bedrijf dat zich richt op het vermarkten van consumer goods wereldwijd? Dan ben je bij ons van harte welkom!

05/10/2018

INSPECTEUR SPEELTOESTELLEN

Ben jij de oplossingsgerichte inspecteur voor speel- en sporttoestellen? Dan willen wij graag koffie met je drinken!

05/10/2018

PRODUCTONTWIKKELAARS

In verband met uitbreiding van bedrijfsactiviteiten is het familiebedrijf Peeters Produkten BV, producent van o.a. het A-merk Duo Penotti, op zoek naar Productontwikkelaars ter versterking van haar team.

05/10/2018

SALES COÖRDINATOR (FMCG)

In verband met uitbreiding van bedrijfsactiviteiten is Peeters Produkten BV, producent van o.a. het A-merk Duo Penotti, op zoek naar een Sales Coördinator.

05/10/2018

APPLICATIEBEHEERDER

Hurks ontwikkelt en zoekt nieuw talent! Voor het hoofdkantoor in Eindhoven is Hurks bouw en vastgoedontwikkeling op zoek naar een Applicatiebeheerder.

04/10/2018

ALLROUND MARKETEER

Heliview Conferences & Training in Breda is op zoek naar een Allround Marketeer. Ben jij een Markteer die van alle markten thuis is? Lees dan snel verder!

03/10/2018

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

SCHUNK in ‘s-Hertogenbosch is wegens groei op zoek naar een ervaren Administratief Medewerker voor 16 tot 20 uur per week, die proactief de werkzaamheden op (financieel) administratief vlak oppakt en signaleert. Kom jij ons team versterken?

28/09/2018

HOOFD ADMINISTRATIE

Warema, gevestigd in Weert, heeft een vacature voor een Hoofd Administratie. Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière en wil je proactief financieel meedenken met onze business? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

26/09/2018

WEB MARKETEER

Ben jij die allround Web Marketeer die marketing en pre-sales activiteiten middels marketing automation, content marketing en SEO uitzet? Dan is Movenext in Leiden op zoek naar jou!

24/09/2018

MONTAGE EN TRANSPORT PLANNER BIJ ERMA SPORT

Jij wilt als montage en transport Planner in een sportgekke werkomgeving zorgen voor optimale leverbetrouwbaarheid en klanttevredenheid? Kom werken bij ERMA Sport in Almelo.

19/09/2018

FACILITAIR MEDEWERKER

Vollenhoven Olie zoekt een enthousiaste fulltime Facilitair Medewerker. Ben jij zelfstandig, met name erg handig en zoek je een baan waarbij je graag onderweg bent? Lees dan snel verder…

18/09/2018

ADMINISTRATEUR

Heb jij ervaring als Administrateur en heb jij recycling in je genen? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en vind jij het mooi om te werken bij het oudste recyclingbedrijf van Nederland met een hoop geschiedenis? Dan is Collin Recycling, in Venlo, op zoek naar jou!

18/09/2018

IT ENGINEER

Ben je het beu om met onvolledige documentatie te werken? Wordt er zomaar van alles verkocht wat jij moet gaan maken? Sta je onvoldoende achter de technische oplossingen die gekozen worden? Lees dan snel verder!

17/09/2018

MEDEWERKER SALES SUPPORT E-COMMERCE

Smartwares Group B.V. is op zoek naar een Medewerker Sales Support E-commerce met een passie voor commercie en e-commerce.

17/09/2018

ADMINISTRATIEF SECRETARIEEL MEDEWERKER

Wij, Legent in Tilburg, zijn op zoek naar een zelfstandige en nauwkeurige administratief / secretarieel medewerker die onze organisatie kan ondersteunen met al haar werkzaamheden.

14/09/2018

TEAMLEIDER CUSTOMER SERVICE

Casala is op zoek naar een ervaren Customer Service Professional met leidinggevende capaciteiten. Ben jij die professional die in staat is om de binnendienst van een snel groeiend bedrijf verder vorm te geven en daarnaast leiding te geven aan een team van drie enthousiaste collega’s? Lees dan snel verder!

14/09/2018

CATEGORY MANAGER

Smartwares is op zoek naar een Category Manager voor de productgroepen Food Preparation and Breakfast. Wil je samen met het team bouwen aan het productassortiment van de Smartwares Group? En wil je werken in een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het vermarkten van consumer goods wereldwijd? Dan ben je bij ons van harte welkom!

14/09/2018

ASSISTENT CONTROLLER

Optisport Exploitaties zoekt een Assistent Controller voor het Shared Service Center op hoofdkantoor in Tilburg.

14/09/2018

CONSULTANT MAINTENANCE ENGINEERING

CMS Asset Management (‘s-Hertogenbosch) is op zoek naar een Consultant Maintenance Engineering, ter uitbreiding van het team. Wil jij je continu blijven ontwikkelen en bepaal jij graag zelf hoe jouw agenda eruit ziet? Dan zijn wij op zoek naar jou!

12/09/2018

RECRUITMENT MANAGER

Ben jij een echte ondernemer en speel jij met de gedachte om voor jezelf te beginnen in de recruitment –en arbeidsmarktcommunicatie sector? Als partner binnen de Primatch HR Groep ga je aan de slag als Recruitment Manager in jouw eigen regio, maar dan voor vele klanten en met behulp van alle mogelijke producten en diensten die je nodig hebt om succesvol te zijn. Interessant? Lees dan snel verder!

10/09/2018

EXPORT MANAGER

Smartwares Group is looking for an energetic and passionate Export Manager Eastern Europe with excellent commercial skills.

06/09/2018

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST (DUITS)

Tricorp B.V. is op zoek naar een fulltime Commerciële Medewerker Binnendienst die vloeiend Duits spreekt en schrijft. In de functie ben je verantwoordelijk voor klant- en relatiebeheer en administratieve taken waarbij je je naast Nederland, ook richt op onze export landen waarvan in het bijzonder Duitsland.

06/09/2018

WERKSTUDENT ALGEMEEN SECRETARIAAT

Wij zijn op zoek naar studenten (HBO/WO) die voor minimaal 16 uur per week voor ons algemeen secretariaat administratieve werkzaamheden willen uitvoeren. Wil jij relevante werkervaring opdoen in een tussenjaar of zoek je een bijbaan voor naast je studie? Dan zijn we op zoek naar jou!

06/09/2018

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER SECRETARIAAT

Medas in Bussum zoekt ter uitbreiding van het team secretariaat zelfstandige, accurate collega’s die met veel plezier diverse administratieve werkzaamheden uitvoeren. Kom jij ons team versterken?

05/09/2018

CONSULTANT RPO RECRUITMENT & EMPLOYER BRANDING (24-32 uur)

Onze opdrachtgevers beter maken in recruitment, dat is wat wij doen. Vanuit ons hoofdkantoor in Tilburg bieden wij oplossingen en diensten waarmee organisaties zelf beter kunnen werven en selecteren. Help jij ons mee?

05/09/2018

OUTBOUND PLANNER

Smartwares Group is op zoek naar een enthousiaste Outbound Planner ter versterking van de afdeling Planning! Ben jij net klaar met je studie, heb je passie voor Logistiek en sta je te popelen om aan de slag te gaan in een internationale organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

04/09/2018

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

Tricorp B.V. in Rijen is op zoek naar een fulltime (40 uur per week) Commercieel Medewerker Binnendienst. In de functie ben je verantwoordelijk voor B2B klant- en relatiebeheer en administratieve taken. Door een breed en zeer uitgebreid dealernetwerk is ons merk door heel Nederland en voor heel werkend Nederland verkrijgbaar. Wil jij ook onderdeel worden van Team Tricorp en heb jij een commerciële en dienstverlenende drive? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

04/09/2018

MEEWERKEND VOORMAN BIJ NIFEM

Sta jij graag aan het roer in onze werkplaats waar we houten maatwerk winkelinrichtingen maken? Solliciteer op de vacature voor Meewerkend Voorman bij NIFEM in Almelo!

03/09/2018

ALLROUND MEDEWERKER TECHNISCHE DIENST

Carltech BV, in Maarheeze, is op zoek naar een allround technicus! Een veelzijdige combinatierol in de binnendienst en buitendienst, waarin je verantwoordelijk bent voor alle voorkomende service- en onderhoudswerkzaamheden voor onze gasanalyse toepassingen. Interessant? Lees dan snel verder.

31/08/2018

COMMERCIEEL TECHNISCH PROJECT MEDEWERKER

Warema, gevestigd in Weert, heeft een vacature voor een Commercieel Technisch Project Medewerker voor het maken van perfecte calculaties, kom jij ons team versterken waarmee jij voor ons mooie projecten gaat winnen?

31/08/2018

TECHNISCH COMMERCIEEL ADVISEUR NEDERLAND

Warema, gevestigd in Weert, zoekt een Technisch Adviseur die niet alleen onze bestaande klanten kan adviseren over lopende offertes maar ook nieuwe kansen creëert en signaleert!

31/08/2018

BINNENDIENST- EN BUITENDIENSTMEDEWERKER VERZEKERINGEN

Sweere is op zoek naar twee nieuwe collega’s; een Binnendienstmedewerker én een Buitendienstmedewerker VERZEKERINGEN. Heb jij op HBO-niveau ervaring als Verzekeringsspecialist bij een assurantiënkantoor of verzekeringskantoor en ben je toe aan een stap? Lees dan snel verder!

31/08/2018

CNC DRAAIER

Bex Machinefabriek BV (Wessem) heeft een vacature voor een ervaren CNC draaier. Ben jij de vakman die wij zoeken?

30/08/2018

KEY-ACCOUNTMANAGER DUITSLAND

Ben je een commercieel talent met passie voor techniek en wil je de wereld van giet- en smeeddelen, een innovatieve hoogtechnische nichemarkt, veroveren? Ga dan met ons in gesprek over hoe wij je gaan opleiden om onze klanten gelukkig te maken met onze zelf geëngineerde staalproducten. Dit ga je doen binnen een solide netwerk van voornamelijk Chinese top-leveranciers en een hechte Chinforce salesorganisatie.

24/08/2018

MACHINE OPERATOR CNC MACHINES

Brokx-Schalken BV in Tilburg zoekt een Machine Operator voor onze CNC machines: de grootste staaldraad buigcapaciteit van de Benelux die staaldraad buigen tot ruim 18.000 producten voor de verlichtingsindustrie, rekken, kooien enzovoorts.

24/08/2018

MEDEWERKER MALLEN, MODELLEN EN GEREEDSCHAPMAKER

Brokx Schalken zoekt een medewerker mallen, modellen en gereedschapmaker op LTS/MTS niveau WTB met enkele jaren werkervaring. Pas jij in dit plaatje? Dan gaan wij graag met je in gesprek!

24/08/2018

TECHNISCH MAGAZIJNMEDEWERKER

Kvik Amsterdam Boulevard Westpoort zoekt een Technisch Magazijnmedewerker. Ben jij sterk, gezond en goed met gereedschap? Dan is dit misschien wel jouw baan!

24/08/2018

JUNIOR IT CONSULTANTS

Commit-IT in Hardinxveld-Giessendam is op zoek naar Junior IT Consultants. Heb jij minimaal een afgeronde MBO-opleiding en 0-2 jaar werkervaring. En ben je op zoek naar een baan waarin jij je snel kunt ontwikkelen tot vakspecialist en carrière kunt maken? Lees dan snel verder!

23/08/2018

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

Dornbracht in Capelle aan den IJssel is op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst voor de Nederlandse markt. Heb jij een mbo-diploma en minimaal 2 jaar relevante werkervaring? Dan is dit misschien wel jouw baan!

22/08/2018

MEDEWERKER REGISTERS

Ben jij iemand die meerdere administraties zeer nauwkeurig op orde houdt en daar overzicht én inzicht in heeft? Wil je daarnaast graag klanten telefonisch en per mail verder helpen, dan zoekt Wissenraet van Spaendonck jou!

21/08/2018

OPERATOR (TWEE PLOEGENDIENST)

Den Braven is voor de productielocaties in Oosterhout en Giessen op zoek naar Operators in twee ploegendienst. Je kunt in een paar minuten solliciteren. Een cv is niet verplicht!

21/08/2018

MENGER / PRODUCTIEMEDEWERKER

Den Braven is voor de productielocaties in Oosterhout en Giessen op zoek naar Mengers / Productiemedewerkers in twee ploegendienst. Je kunt in een paar minuten solliciteren. Een cv is niet verplicht!

21/08/2018

JAVA DEVELOPER

Transsmart in Tilburg is een snelgroeiende en ambitieuze organisatie die logistieke verzendsoftware integraties aanbiedt voor bedrijven die goederen versturen naar particulieren (B2C) en bedrijven (B2B) in binnen- en buitenland. Wij zoeken een enthousiaste Java Developer met enkele jaren ervaring die onze IT afdeling komt versterken!

17/08/2018

FUNCTIONEEL APPLICATIEBEHEERDER

Delicia in Tilburg zoekt een gedreven functioneel applicatiebeheerder die zorgt voor een succesvolle aansluiting van onze systemen op de organisatie. Kom jij hun team versterken?

17/08/2018

PROJECT MANAGER ENGINEERING

Ben jij in staat om met je technische kennis, gevoel voor planning en financiën onze innovatieve en complexe projecten tot een goed einde te brengen? Ben jij klantgericht en heb jij kwaliteit hoog in het vaandel staan? Dan zijn we op zoek naar jou!

06/08/2018

LEERLING BETONREPARATEUR REGIO EINDHOVEN/ROERMOND

edilon)(sedra contracting is op zoek naar Leerling Betonreparateurs in de regio Eindhoven / Roermond. Ben jij graag buiten, wil je direct geld verdienen en binnen 2 jaar opgeleid worden tot vakspecialist?

06/08/2018

LEERLING BETONREPARATEUR GENT (BELGIË)

edilon)(sedra contracting is op zoek naar Leerling Betonreparateurs in de regio Gent. Ben jij graag buiten, wil je direct geld verdienen en binnen 2 jaar opgeleid worden tot vakspecialist?

06/08/2018

ACCOUNTMANAGER REINIGINGS- EN ONDERHOUDSMIDDELEN (REGIO NOORDOOST-BRABANT/NOORD-LIMBURG)

Profclean Europe te Schijndel, is ter uitbreiding op zoek naar een proactieve Accountmanager om aan onze (potentiële) klanten in de regio Noordoost-Brabant/Noord-Limburg producten te verkopen. Kom jij ons team versterken?

06/08/2018

LEERLING BETONREPARATEUR ROTTERDAM

edilon)(sedra contracting is op zoek naar Leerling Betonreparateurs in de regio Rotterdam. Ben jij graag buiten, wil je direct geld verdienen en binnen 2 jaar opgeleid worden tot vakspecialist?

26/07/2018

RECRUITER & ARBEIDSMARKTSPECIALIST (ONDERNEMER)

Speel jij met de gedachte om voor jezelf te beginnen in de recruitment –en arbeidsmarktcommunicatie sector? Als ondernemer ga je binnen de Primatch HR Groep in jouw regio(‘s) aan de slag voor vele klanten met behulp van alle mogelijke producten en diensten die je nodig hebt om succesvol te zijn. Parttime is ook mogelijk, maar dat vraagt wel iets van je netwerk! Benieuwd wat wij bedoelen met Recruitment 2.0? Lees dan snel verder!

24/07/2018

SALES SUPPORT MEDEWERKER ARCHERY

JVD Group in Nieuwkuijk is op zoek naar een Sales Support Medewerker met goede beheersing van de Franse taal! Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het complete order proces. Als eerste aanspreekpunt voor de klanten beantwoord je hun vragen telefonisch of via e-mail. Hierbij weet je met jouw gedreven en proactieve houding elke klant de beste klantbeleving te verzorgen. Word jij hier enthousiast van? Lees dan verder!

23/07/2018

CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER

Smartwares Group in Tilburg is op zoek naar een Customer Service Medewerker die klantgericht en proactief onze consumenten per e-mail en telefoon ondersteuning kan bieden.

23/07/2018

ONDERNEMER IN RECRUITMENT & ARBEIDSMARKETING

Speel jij met de gedachte om voor jezelf te beginnen in de recruitment –en arbeidsmarktcommunicatie sector? Als ondernemer ga je binnen de Primatch HR Groep in jouw regio(‘s) aan de slag voor vele klanten met behulp van alle mogelijke producten en diensten die je nodig hebt om succesvol te zijn. Parttime is ook mogelijk, maar dat vraagt wel iets van je netwerk! Benieuwd wat wij bedoelen met Recruitment 2.0? Lees dan snel verder!

20/07/2018

OFFICE MANAGER

Autotaalglas in Tilburg is op zoek naar een Office Manager. Ben jij servicegericht, een echte duizendpoot en heb jij ervaring met secretariële en kantoorgerichte werkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

20/07/2018

MONTEUR TECHNISCHE DIENST GIESSEN

Den Braven is voor de productielocaties in Oosterhout en Giessen op zoek naar een Monteur Technische Dienst met kennis van elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Je kunt solliciteren met je iPad of smartphone, een cv mag maar is niet verplicht!

20/07/2018

SALES SUPPORT MEDEWERKER

AOPEN EMEA in ‘s-Hertogenbosch (Rosmalen) zoekt een zorgvuldige en service gerichte sales support medewerker. Ben jij een topper in klantcontact en vind je het leuk om een commercieel team op de binnendienst te ondersteunen? Dan gaat AOPEN graag met je in gesprek!

© Copyright - Primatch