• Recente vacatures

Actuele Vacatures

17/01/2018

TRADE MARKETEER (BENELUX)

Zit het ondernemerschap in je bloed en wil je samen met ons bouwen aan Marketing en Communicatie die de business optimaal ondersteunt? Wil je werken in een jong, dynamisch bedrijf dat zich richt op het vermarkten van consumer goods wereldwijd? Dan ben je bij ons van harte welkom!

12/01/2018

SENIOR BUSINESS CONSULTANT

Het salesteam van Andriessen in Oisterwijk is op zoek naar een commercieel gedreven senior consultant die onze positie in het marktdomein ‘Overheid’ verder uitbouwt en daarmee tevens verantwoordelijk wordt voor het grootste key-account van Andriessen.

12/01/2018

SYSTEM ENGINEER

Wegens sterke groei is BMP Datapartners in Sassenheim op zoek naar een System Engineer. Ben jij kundig in je vakgebied, maar wil je meer? Stap dan over naar BMP Datapartners!

12/01/2018

MEDEWERKER BINNENDIENST (BENELUX)

 Smartwares Group is op zoek naar een Medewerker Binnendienst voor het Benelux team met een passie voor verkoop.

12/01/2018

(LEERLING) SPUITERIJ

Heb jij ervaring als spuiter of ben je gemotiveerd om dit vak te leren? Solliciteer snel (ook zonder CV)!

 

10/01/2018

RECRUITMENT PARTNER NIJMEGEN

Primatch HR Groep is op zoek naar een zelfstandig ondernemer die vanuit de regio Nijmegen klanten werft, adviseert en ondersteunt bij het recruitmentproces en de inrichting hiervan. Speel je met de gedachte om voor jezelf te beginnen in de werving & selectie sector lees dan zeker verder over de mogelijkheden om aan te sluiten op ons partner-netwerk.

 

10/01/2018

ENGINEER DYNAMICS NAV (NAVISION)

Smartwares in Tilburg is op zoek naar een gedreven Engineer Dynamics NAV. Wil je samen met jouw team werken aan het succesvol laten functioneren van Microsoft Dynamics NAV binnen Smartwares? En wil je werken in een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het vermarkten van consumer goods wereldwijd? Dan ben je bij ons van harte welkom!

 

09/01/2018

RECRUITMENT MANAGER REGIO ROTTERDAM

Primatch HR Groep is op zoek naar een zelfstandig ondernemer die vanuit de regio Rotterdam klanten werft, adviseert en ondersteunt bij het recruitmentproces en de inrichting hiervan. Speel je met de gedachte om voor jezelf te beginnen in de werving & selectie sector lees dan zeker verder over de mogelijkheden om aan te sluiten op ons partner-netwerk.

 

05/01/2018

QUALITY ASSURANCE

Medidis BV in Lelystad is per direct op zoek naar een parttime Quality Assurance (QA) voor 24 uur. Heb jij praktische ervaring in een quality assurance omgeving en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

 

05/01/2018

ONLINE MARKETEER

Ben jij degene die de eindverantwoording op zich durft te nemen om voor onze B2B congressen in Nederland en België de marketingdoelstellingen te realiseren? Heb je lef, ben je online en conversiegericht? Dan is dit de functie voor jou.

 

05/01/2018

HANDHAVERS OPENBARE RUIMTE (NOORD-HOLLAND)

Handhaving Support is voor de provincie Noord-Holland op zoek naar Handhavers Openbare Ruimte.

 

05/01/2018

HANDHAVERS OPENBARE RUIMTE (ZUID-HOLLAND)

Handhaving Support is voor de provincie Zuid-Holland op zoek naar Handhavers Openbare Ruimte.

 

05/01/2018

STARTENDE HANDHAVERS / PARKEERCONTROLEURS

Handhaving Support is voor de gemeente Dordrecht op zoek naar Startende handhavers/Parkeercontroleurs met een BOA-getuigschrift.

 

04/01/2018

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER PLANNING

Smartwares Group in Tilburg is op zoek naar een enthousiaste Administratief Medewerker Planning ter versterking van de Supply Chain afdeling!

03/01/2018

BUSINESS PROCES ANALIST

Smartwares Group B.V. is op zoek naar een Business Proces Analist met een passie voor het verbeteren van het ‘retouren’ proces.

02/01/2018

KEUKENMONTEUR

Kvik Leiden-Leiderdorp zoekt een Keukenmonteur. Fulltime job, direct dienstverband en een werkbus van de zaak. Interesse? Dan kun je in een paar minuten online solliciteren. Een cv mag, maar is niet verplicht.

28/12/2017

(SHOWROOM) VERKOOP MEDEWERKER BINNENDIENST

Ben jij die commerciële man of vrouw? Satelliet Meubelen is voor de hoofdvestiging en showroom in Breda op zoek naar een (Showroom) Verkoop Medewerker Binnendienst (fulltime).

28/12/2017

CONGRES COÖRDINATOR

Heliview Conferences & Training B.V. in Breda zoekt een fulltime (40 uur) Congres Coördinator voor de gehele operationele organisatie van meerdere congressen. Ben jij een échte regelaar en voel jij je als een vis in het water in een hectische omgeving? Dan ben jij het organisatietalent dat we zoeken!

28/12/2017

ERVAREN MANAGER SPORTCENTRA (HILVARENBEEK-OIRSCHOT-GOIRLE)

Laco Recreatie zoekt een manager die de vestigingen Hilvarenbeek , Oirschot en Goirle aanstuurt en het maximale uit de accommodaties haalt.

27/12/2017

ZELFSTANDIG WERKEND KOK

Hotel De Druiventros in Berkel-Enschot zoekt een verantwoordelijke en gepassioneerde zelfstandig werkend kok die onze keuken mee naar een nog hoger niveau tilt. Ben jij een echte aanpakker, die graag de handen uit de mouwen steekt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

22/12/2017

PROJECTMANAGER

Optisport, Tilburg, zoekt een Projectmanager met een duidelijke visie op proces en verandering en affiniteit heeft met IT.

22/12/2017

KEUKENADVISEUR

Kvik Leiden-Leiderdorp zoekt ter uitbreiding van ons team verkoop een Verkoopadviseur voor 32-40 uur per week. Heb jij vanuit je opleiding of werkervaring affiniteit met retail en detailhandel? Dan is dit misschien wel jouw baan.

22/12/2017

ELEKTROMONTEUR, ZELFSTANDIG EN AMBITIEUS

Zet jij je volgende stap als Elektromonteur bij Turific in Tilburg?

22/12/2017

FINANCIAL CONTROLLER (24 UUR)

Autotaalglas Nederland (Tilburg) is op zoek naar een parttime Financial Controller die toe is aan zijn of haar tweede carrièrestap in optimalisatie van (financiële) administraties en het rendement van de organisatie.

22/12/2017

EMVI COÖRDINATOR

Hakkers in Werkendam is op zoek naar een EMVI Coördinator. Heb jij minimaal een afgeronde HBO opleiding en ervaring met EMVI aanbestedingen? Dan is dit misschien wel jouw baan!

22/12/2017

SENIOR UITVOERDER

Hakkers in Werkendam is op zoek naar een Senior Uitvoerder. Heb jij een afgeronde MBO / HBO opleiding in civiele techniek en minimaal 10 jaar relevante ervaring, bij voorkeur in constructieve waterbouw? Dan is dit misschien wel jouw baan!

21/12/2017

VOORRAADBEHEERDER / TECHNISCH INKOPER

Berdex trailerbouw, gevestigd in Wanroij, zoekt een voorraadbeheerder / technisch inkoper die zorgt dat alle werkzaamheden tijdig en met de juiste producten en leveranciers tot stand komen.

21/12/2017

TECHNISCH AUTEUR

DDCom (Veldhoven) zoekt een technisch auteur.

21/12/2017

SERVICEMONTEUR ZWEMBADEN & SPORTACCOMMODATIES

Optisport, marktleider in het ontwikkelen en beheren van sport – en leisureaccommodaties, is voor de regio Noord-West Nederland op zoek naar een veelzijdige servicemonteur met een elektrotechnische achtergrond!

21/12/2017

ENGINEER WTB (STAALBOUW)

Jos van den Bersselaar Constructie BV (Udenhout) is op zoek naar een jonge HBO’er Werktuigbouwkunde die carrière wil maken in de staalbouw.

20/12/2017

MEDEWERKER SALES SUPPORT

Ben jij op zoek naar een uitdagende commerciële functie binnen de media? Ben jij communicatief, organisatorisch sterk, gestructureerd en een echte spin in het web? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

20/12/2017

SERVICEMONTEUR REGIO AMSTERDAM

Hoefnagels Safety Services, is voor de regio Amsterdam op zoek naar een hands-on Servicemonteur. Word jij onze nieuwe collega?

20/12/2017

SERVICEMONTEUR REGIO ROTTERDAM/DEN HAAG

Hoefnagels Safety Services, is voor de regio Rotterdam / Den-Haag op zoek naar een hands-on Servicemonteur. Word jij onze nieuwe collega?

19/12/2017

VASTGOEDADVISEUR PLANMATIG ONDERHOUD

Door uitbreiding van onze contractportefeuille, met focus op planmatig onderhoud en renovatie, is Wits Vastgoedonderhoud voor de vestiging Utrecht op zoek naar een vastgoedadviseur.

19/12/2017

VIDEOGRAAF

De Smartwares Group is op zoek naar een creatieve Videograaf (parttime 24 uur) om het Design-, Marketing- en Online team te komen versterken.

18/12/2017

VOORRAADBEHEERDER

Tricorp B.V. (Rijen) is op zoek naar een Voorraadbeheerder die gaat waarborgen dat onze dealers nooit misgrijpen. Als Voorraadbeheerder ben jij constant actief hoe je de servicegraad kan laten groeien tegenover zo laag mogelijke voorraadkosten. Ben jij analytisch, oplossingsgericht, optimistisch en sta je open voor verandering? Dan zoeken wij jou!

18/12/2017

IT SUPPORT ENGINEER

Is IT service verlening jouw passie, ben je verrassend en vernieuwend, altijd op zoek naar verbeteringen voor de algemene serviceverlening en technische functionaliteiten en nu op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan verder want in dat geval hebben wij een interessant aanbod.

18/12/2017

TRADE & SHOPPER MARKETEER

Brabantia in Valkenwaard is op zoek naar een Trade & Shopper Marketeer die Trade & Shopper Marketing binnen de organisatie op de kaart gaat zetten.

15/12/2017

ACCOUNTMANAGER INDUSTRIE EN DIENSTVERLENING

Ben jij de professional die affiniteit heeft met het ontwikkelen van kwaliteitsprogramma’s voor diverse branche en beroepsorganisaties, dan zoekt Wissenraet Van Spaendonck (Tilburg) jou!

15/12/2017

ACCOUNTMANAGER ARBEIDSVERHOUDINGEN EN HRM

Heb jij kennis rondom ontwikkelingen en veranderingen in CAO’s, AVV, flexibiliteit en ZZP-ers en zie jij daarin de uitdagingen voor ondernemers, branches en werkgevers- en werknemersorganisaties, dan zoekt Wissenraet Van Spaendonck jou!

12/12/2017

SYSTEEMBEHEERDER ICT

Copernicus in Hoofddorp, is op zoek naar een zelfstandige en servicegerichte collega (medior / senior) voor de afdeling ICT Beheer en Support. Bouw jij mee aan de verdere professionalisering van onze serviceorganisatie?

08/12/2017

PLANNER

Quality Inspection Services is voor de vestiging in Hoogvliet op zoek naar een Planner. Ben je bekend met niet-destructief onderzoek (NDO) en heb je affiniteit met planning en organisatie? Dan zijn we op zoek naar jou!

08/12/2017

DTP’ER

Smartwares Group is op zoek naar een enthousiaste DTP’er ter versterking van de Design Department!

08/12/2017

CONSULTANT SYSTEEM- EN NETWERKBEHEER

Digisolve – Mijn ICT (Helmond) is op zoek naar een technisch consultant die naast systeem- en netwerkbeheer adviseur is naar zijn eigen klanten. Heb jij werkervaring, ben je altijd op zoek naar oplossingen, en wil jij jouw klanten helemaal ontzorgen met advies en uitwerking?

07/12/2017

TECHNISCH COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST (FULLTIME)

Schunk (‘s-Hertogenbosch) is op zoek naar een Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst die zorg draagt voor een perfecte commerciële en algemene administratieve ondersteuning van onze Accountmanagers. Kom jij ons team versterken?

06/12/2017

PRODUCTIE PLANNER

Condor Group in Genemuiden is op zoek naar een productie planner. Ben jij die professional die in een groeiende organisatie, met just-in-time leververplichtingen aan de automotive markt, gedreven en servicegericht de productie – over meerdere productielijnen – gaat plannen? Dan wil de Condor Group, in het bijzonder Vebe Floorcoverings in Genemuiden graag met je kennismaken!

06/12/2017

MEDEWERKER TECHNISCHE DIENST

Condor Group in Genemuiden is op zoek naar een medewerker technische dienst. Ben jij die techneut die in een groeiende organisatie de toenemende werkzaamheden op de afdeling onderhoud en techniek samen met je team wilt oppakken? Heb jij een flexibele, positieve en energieke houding en wil je je optimaal inzetten om alle processen goed te laten verlopen. Dan wil de Condor Group graag met je kennismaken.

06/12/2017

COÖRDINATOR WERKVOORBEREIDING

Condor Group in Genemuiden is op zoek naar een coördinator werkvoorbereiding. Ben jij de professional die in een dynamische organisatie het onderhoudsteam gaat coördineren en aansturen? Heb jij die energieke en flexibele werkhouding om continu werkzaamheden te beoordelen en prioriteiten te stellen om optimale rendementen te waarborgen. Dan wil de Condor Group graag met je kennismaken!

05/12/2017

PSYCHOLOGISCH ADVISEUR

Verschoor & Oudshoorn in Breda zoekt een ervaren psychologisch adviseur voor trajectbegeleiding op het gebied van assessments, coaching en teamontwikkeling.

05/12/2017

ERVAREN HEIER

Hakkers is op zoek naar een heier met ervaring in heiwerk, hijswerk en constructiewerk. Interesse? Solliciteer binnen een paar minuten online. Een cv mag, maar is niet verplicht!

04/12/2017

KWALITEITSSPECIALIST

Q Care medical services zoekt een zelfstandige kwaliteitsmedewerker, een specialist met kennis en ervaring van Kwaliteitsmanagement Systemen ISO 13485, ISO 9001 en CE markering.

01/12/2017

MANAGER TANKSTATIONS

Vollenhoven Exploitatie B.V. zoekt voor 3 De Meeuw servicestations in de regio Zeeland (Rilland, Bergen op Zoom, Goes) een gedreven clustermanager. Heb jij al relevante leidinggevende ervaring en ben je toe aan een 2e of 3e stap in je loopbaan? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren!

29/11/2017

OPERATOR

Delicia in Tilburg, een grote producent van onder meer chocoladehagel & chocolade snacks zoekt inpak operators en productie operators met ervaring in de food sector. Kom jij ons helpen er chocolade van te maken?!

28/11/2017

MEDEWERKER SALARISADMINISTRATIE

Laco (Oirschot) zoekt een Medewerker Salarisadministratie (24 uur-28 uur), die alles perfect geregeld wil hebben voor onze medewerkers.

27/11/2017

MEDEWERKER VERKOOP BINNENDIENST

Medidis BV in Lelystad zoekt per direct een fulltime Medewerker Verkoop Binnendienst (40 uur). Ben jij een enthousiaste en gedreven persoon die de verkooporganisatie komt versterken en inspireren? Reageer dan snel!

24/11/2017

WERKVOORBEREIDER PROJECTEN

VPT Versteeg in Heusden is op zoek naar een Werkvoorbereider projecten die zich bezig gaat houden met het verzorgen van de complete werkvoorbereiding van een project, zodat het project efficiënt en volgens planning kan worden uitgevoerd. Met als eindresultaat wederom een project waar we met elkaar trots op kunnen zijn!

23/11/2017

TELECOM ENGINEER BUITENDIENST

Conniption in Goes is op zoek naar een Telecom Engineer Buitendienst. Heb jij ervaring met VoIP of ICT en ben je op zoek naar een buitendienstfunctie in de telecombranche met de provincie Zeeland als werkgebied? Dan is dit jouw baan!

23/11/2017

SOFTWARE ENGINEER

Ben jij de engineer die onze systemen naar the next level brengt? Die betrokken is bij elke processtap van bouwen tot en met het testen? Werk je het liefst in een omgeving, waar meebouwen aan het bedrijf ook het ontwikkelen van jezelf is? Dat kan. Als fulltime Software Engineer bij CE Services Group in Dordrecht.

23/11/2017

SALES ASSISTANT

Maak jij er chocola van?!
Delicia in Tilburg, werelds grootste producent van chocolade hagelslag en chocolade snacks, is op zoek naar een Sales Assistant die zorg draagt voor een gestroomlijnd verkoopproces en vorm geeft aan onze nieuwe marketing strategie. Ben jij op zoek naar een brede functie op het gebied van sales en marketing? Dan komen wij graag met jou in contact!

22/11/2017

JUNIOR BUSINESS ANALIST

Betapress, een werkmaatschappij van Audax, gevestigd in Gilze, is op zoek naar een cijfermatig sterke Junior Business Analist. Ben jij onze nieuwe ‘data’ steun en toeverlaat?

21/11/2017

SYSTEEMBEHEERDER

IT Support Groep in Tilburg is op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van Systeembeheerder. Heb jij een neus voor problemen en steek jij graag je nek uit? Lees dan snel verder.

21/11/2017

AFTERSALES MEDEWERKER

Autotaalglas Nederland is voor het hoofdkantoor in Tilburg op zoek naar een vakkundige en servicegerichte Aftersales Medewerker (32 – 40 u).

17/11/2017

SALES EN MARKETING MEDEWERKER (V/m)

Ben jij die allround sales en marketing professional die in staat is hoog gekwalificeerde leads te generen en om te zetten naar klanten? Dan is Movenext in Leiden op zoek naar jou!

17/11/2017

OPERATIONEEL MANAGER

Q Care medical services, gevestigd in Oisterwijk, zoekt een Operationeel Manager die het team komt versterken om de huidige groei verder uit te bouwen.

17/11/2017

TECHNICAL SALES MANAGER FEED ADDITIVES

De Kuge Group in Lille (Antwerpen, België) heeft meerdere vacatures voor Technical Sales Managers Feed Additives, zowel voor binnen Europa als voor wereldwijde export. Heb jij een afgeronde Master opleiding in Biochemie, Diervoeding of Dierwetenschappen en ervaring in de veevoederindustrie? Dan is dit misschien wel jouw baan!

17/11/2017

WERKSTUDENT ALGEMEEN SECRETARIAAT

Medas in Bussum is op zoek naar studenten (HBO/WO) die voor minimaal 16 uur per week voor ons algemeen secretariaat administratieve werkzaamheden willen uitvoeren. Wil jij relevante werkervaring opdoen in een tussenjaar of zoek je een bijbaan voor naast je studie? Dan zijn we op zoek naar jou!

17/11/2017

CALCULATOR

Warema, gevestigd in Weert, heeft een vacature voor een calculator voor het maken van perfecte calculaties, waarmee jij voor Warema mooie projecten gaat winnen.

17/11/2017

SENIOR VERENIGINGSMANAGER WERK EN GEZONDHEID

Wissenraet Van Spaendonk (Tilburg) is op zoek naar een senior professional met uitstekend gevoel voor branchebelangen, issuemanagement en samenwerking.

16/11/2017

MARKETING COÖRDINATOR (FRANS SPREKEND)

Maak jij Brabantia zichtbaarder als Marketing Coördinator Benelux? Est-ce que le Français est ton deuxième langue?

16/11/2017

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER SECRETARIAAT

Medas in Bussum is op zoek naar een zelfstandige, accurate collega die met veel plezier diverse administratieve werkzaamheden uitvoert op ons algemeen secretariaat. Kom jij ons team versterken?

15/11/2017

MONTEUR/INSTALLATEUR KACHELS & HAARDEN

Boudrie in Oldenzaal zoekt monteurs/installateurs. Ben je handig, heb je technisch inzicht en geef jij mensen graag een warm gevoel? Boudrie gaat graag met je in gesprek.

15/11/2017

DATA ANALYST

Den Braven in Oosterhout is ter versterking van het Data Management Team op zoek naar een fulltime Data Analyst op HBO niveau met kennis van SAP.

15/11/2017

HANDHAVERS OPENBARE RUIMTE REGIO UTRECHT

Handhaving Support is voor de regio Utrecht op zoek naar Handhavers Openbare Ruimte!

15/11/2017

PARKEERCONTROLEURS

Handhaving Support is voor de gemeente Nissewaard op zoek naar Parkeercontroleurs met een BOA-getuigschrift.

15/11/2017

HANDHAVERS OPENBARE RUIMTE PROVINCIE ZUID-HOLLAND

Handhaving Support is voor de provincie Zuid-Holland op zoek naar Handhavers Openbare Ruimte.

10/11/2017

BUSINESS ANALIST

Betapress, een werkmaatschappij van Audax, gevestigd in Gilze, is op zoek naar een cijfermatig sterke Business Analist die graag binnen een ambitieuze omgeving acteert. Word jij enthousiast van data en zet je die graag om in direct bruikbare commerciële informatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

10/11/2017

ONLINE MARKETEER

HAVEP in Goirle is op zoek naar een creatieve Online Marketeer. Door jouw digitale vakkennis en positieve drive, kun je bijdragen aan een succesvolle online strategie bij HAVEP! Kom jij ons team versterken?

09/11/2017

BEDRIJFSARTS

Stimulanz, de onorthodoxe arbodienst (Eindhoven) zoekt een bevlogen Bedrijfsarts.

09/11/2017

ACCOUNTMANAGER NEW BUSINESS

Stroomt het salesbloed door jouw aderen? Ben jij ondernemend en een ster in het aanboren van new business? Haal jij je energie uit het creëren van verkoopkansen en het scoren van nieuwe deals en heb je affiniteit met de mediabranche? Dan zijn wij op zoek naar jou!

08/11/2017

INSPECTEUR SPEELTOESTELLEN

Het Keurmerkinstituut zoekt ter uitbreiding van het team een Inspecteur WAS (Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen) die reizend vanuit het kantoor in Zoetermeer (water)speeltoestellen én waterglijbanen beoordeelt en keurt.

 

08/11/2017

LEAD AUDITOR ZORG & WELZIJN

Het Keurmerkinstituut zoekt ter uitbreiding van het team een Lead Auditor Zorg & Welzijn die vanuit het kantoor in Zoetermeer kwaliteits- en veiligheidsaudits uitvoert bij organisaties in zorg, welzijn, jeugdzorg en kinderopvang. De audits worden op locatie van de klant uitgevoerd, soms in een team, soms alleen.

08/11/2017

JUNIOR SERVICEDESK ENGINEER

Lesage ICT in Oud Gastel is op zoek naar een Junior Servicedesk Engineer die eindgebruikers helpt met het oplossen van hardware- en software storingen.

08/11/2017

JUNIOR SYSTEEMBEHEERDER

Laco (Oirschot) zoekt een Junior Systeembeheerder voor het dagelijks beheer en de continuïteit van de systemen en de implementatie en inrichting van een aantal uitdagende projecten.

08/11/2017

HOOFD HRM / SALARISADMINISTRATIE

Laco (Oirschot) zoekt een Hoofd HRM. Ga jij als business partner voor het MT sturing geven aan de afdeling en direct nieuwe producten en processen oppakken en uitvoeren?

07/11/2017

COPYWRITER / CONTENT WRITER

Ben jij die creatieve Copywriter die klanten en collega’s verrast met krachtige content? Heb jij ervaring met het genereren van zowel blog, e-mail als product content? Dan is CYS op zoek naar jou!

06/11/2017

ASSISTENT PROJECTLEIDER – COÖRDINATOR DUITSLAND

Pellikaan Bouw (Tilburg) is op zoek naar een assistent projectleider – coördinator Duitsland. Sta je open voor vernieuwingen, denk je innovatief, ben je leergierig en verleg je graag je grenzen? Dan leren wij je graag de fijne kneepjes van het Design & Build bouwen!

03/11/2017

APPLICATIEBEHEERDER

Condor Group (Genemuiden) is op zoek naar een Applicatiebeheerder, fulltime. Ben jij een ICT’ er in hart en nieren en wil je een grote rol spelen bij de implementatie van het nieuwe ERP-pakket Microsoft Dynamics AX? Wil je daarnaast, binnen een klein en gemotiveerd team, werken bij een groeiende organisatie?

03/11/2017

PROJECTLEIDER DUITSLAND

Pellikaan Bouw (Tilburg) is voor haar Design & Build projecten op zoek naar een projectleider Duitsland. Wil jij samen met design managers, uitvoerders, architecten, adviseurs en bouwpartners projecten realiseren?

03/11/2017

APPLICATIE MANAGER SAP

Audax (Gilze) zoekt een nieuwe collega voor het SAP Competence Center; een Applicatie Manager met minimaal 5 jaar ervaring en gedegen kennis van de SAP modules FI/CO.

03/11/2017

CALCULATOR

Pellikaan Bouw (Tilburg) is op zoek naar een Calculator die verantwoordelijk is voor de volledige calculaties van onze gevarieerde projecten. Zet jij jouw kennis en inzicht in om mooie projecten te winnen?

03/11/2017

KAM-COÖRDINATOR

Audax Logistiek, gevestigd in Gilze, is op zoek naar een communicatief sterke fulltime KAM-Coördinator die graag binnen een hectische omgeving presteert.

03/11/2017

SERVICEMONTEUR ZWEMBADEN EN SPORTACCOMMODATIES

Optisport, marktleider in het ontwikkelen en beheren van sport – en leisureaccommodaties, is voor de regio Zuidwest Nederland op zoek naar een veelzijdige servicemonteur met een elektrotechnische achtergrond!

01/11/2017

TECHNISCH TEKENAAR

Dentalbouw in Dordrecht is op zoek naar een enthousiaste en servicegerichte Technisch Tekenaar die verantwoordelijk zal zijn voor het maken en aanpassen van technische en bouwkundige tekeningen.

30/10/2017

RTR FINANCIEEL ACCOUNTANT

Solvay zoekt voor haar Nederlandse vestiging in Vlaardingen een ervaren financieel accountant. Kom jij ons team versterken?

27/10/2017

ASSISTENT ACCOUNTANT SAMENSTELPRAKTIJK

CapsNobel Accountants & Belastingadviseurs zoekt een Assistent Accountant Samenstelpraktijk voor de vestiging Halsteren.

20/10/2017

SENIOR ADVISEUR KAM

ValQ Training en Advies (Rosmalen), is op zoek naar een Senior Adviseur Kwaliteit, Veiligheid en Milieu; een organisatiegerichte kwaliteitsdenker die beschikt over coördinerende kwaliteiten en ambities. Help jij mee onze dienstverlening te optimaliseren en verder uit te breiden?

18/10/2017

ALLROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Mondial Nutrition in Hoogerheide heeft een vacature voor een fulltime Allround Administratief Medewerker die graag ondersteunende administratieve taken uitvoert binnen het gehele bedrijfsproces

© Copyright - Primatch