• Actuele vacatures

Actuele Vacatures

07/12/2022

Corporate Recruiter

In deze rol komt jouw talent samen; verbinden, verstevigen en optimaliseren van recruitment. Sluit aan bij onze HR-teams! Wij werken vanuit Voorburg en Maastricht, waardoor centraal wonen in Nederland handig is. Interessant? Wij horen het graag.

06/12/2022

Key Accountmanager

Brabantia in Valkenswaard is op zoek naar een Key Accountmanager. Als Key Accountmanager ga je ons mooie merk verder uitbouwen bij nieuwe en bestaande klanten. Je legt daartoe intensieve contacten en onderhoudt deze met inkopers en categoriemanagers van landelijk opererende (r)etailers en inkoopcombinaties.

05/12/2022

Financieel verantwoordelijke Spanje

Smartwares Group is op zoek naar een Financial Officer voor onze Spaanse entiteit. Spreek je Spaans, heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en ben je proactief? Dan willen we je graag ontmoeten!

05/12/2022

Logistiek Planner

Smartwares Group is op zoek naar een Logistiek Planner ter versterking van de afdeling Supply Chain. Ben jij een starter of toe aan de tweede stap in je carrière? En heb je passie voor Logistiek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

05/12/2022

HR Medewerker

Schouwburg Concertzaal Tilburg zoekt een parttime HR medewerker voor 20 uur per week! Met zo’n vijftig vaste krachten en ruim zestig oproepkrachten, zorgen wij zeven dagen in de week voor een optimale culturele beleving voor onze gasten.  Ben jij op zoek naar een HR-baan in een dynamische en betekenisvolle organisatie in het hart van onze stad? Lees dan snel door en reageer!

05/12/2022

Jr. Category Manager Door Entry

Smartwares Group is op zoek naar een enthousiaste Jr. Category Manager (40 uur). Wil jij samen met het team bouwen aan het productassortiment Door Entry en Security van Smartwares Group? En wil je werken in een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het vermarkten van consumer goods wereldwijd? Dan ben je bij ons van harte welkom!

05/12/2022

Financial Officer Spain

The Smartwares Group is looking for a Financial Officer for our Spanish entity. Do you speak Spanish, do you have a strong sense of responsibility and are you proactive? Then we would like to meet you!

02/12/2022

Senior Engineer Sport en Civiel

Hey sportieve techneut, wil jij voor samenwerkingspartners zoals de KNVB, diverse Eredivisieclubs, projectontwikkelaars en verschillende gemeentes jouw creativiteit kwijt in het technisch ontwerpen van sport- en civiele projecten. Met jouw kennis, kunde en ervaring kun je een maatschappelijke bijdrage leveren voor nu en de toekomst, door bijvoorbeeld de jeugd te laten bewegen in de openbare ruimte. Gaat jouw (sport)hart hier sneller van kloppen? Kom dan werken bij KYBYS in Boxtel en zorg voor de nieuwe wereldkampioenen van 2030!

02/12/2022

Strategisch accountmanager Den Haag – Rotterdam

Heb jij werkgeluk op 1 staan en wil jij samen met onze IT-Rockstars de wereld van morgen bepalen? Wij zijn TeamRockstars IT en met onze kijk op goed werkgeverschap, detacheren en software solutions groeien we hard. Wil jij als strategisch accountmanager vrijheid in je werk en de betrokkenheid en waardering voor jouw ideeën? Lees dan snel verder.

02/12/2022

Implementatie Consultant

Ondernemers helpen zodat ze hun producten kunnen verkopen en hun gasten kunnen bedienen. Spreekt dit je aan en wil je zo zinvol bijdragen aan het goed laten functioneren van bedrijven? Dan heeft Evers Kassasystemen de baan voor jou! We zoeken een klantgerichte implementatie consultant, die bij onze klanten de technische installatie van hun betaal- en kassasystemen implementeert en ze begeleidt en ontzorgt bij de ingebruikname.

28/11/2022

Consultant Recruitment en Employer Branding

Onze opdrachtgevers beter maken in recruitment, dat is wat wij doen. Vanuit ons hoofdkantoor in Tilburg bieden wij oplossingen en diensten, waaronder Employer Branding en arbeidsmarktcommunicatie, waarmee organisaties zelf beter kunnen werven en selecteren. Help jij ons mee?

28/11/2022

Consultant Informatieprojecten

​Wil jij jouw organisatietalent inzetten om bij te dragen aan verbetering van de informatievoorziening binnen de Nederlandse ziekenhuiszorg? Heb jij een oog voor het spotten van nieuwe marktkansen en wil je in gesprek met onze klanten over het inzetten van bestaande en nieuw te ontwikkelen informatieproducten? Dan is deze rol echt iets voor jou!

28/11/2022

Monteur op evenementen

Van Overbeek Sanitair is op zoek naar een monteur evenementen voor de opbouw van sanitaire units op oa festivals. Zij zijn in Europa toonaangevend en marktleider op het gebied van verhuur van mobiel, hoog kwalitatief, water gespoeld sanitair. We verzorgen jaarlijks meer dan 200 festivals en evenementen in Europa zoals Lowlands, Tomorrowland, Zwarte Cross en de Grand Prix Formule 1 in Zandvoort. Onze units zijn door ons dusdanig ontwikkeld dat ze eenvoudig op locatie geplaatst kunnen worden.
Daar hebben we jou bij nodig, met je praktische instelling en je 2 rechterhanden!

23/11/2022

Servicedesk Medewerker

Evers Kassasystemen bv is op zoek naar een communicatief vaardige, klantgerichte en hulpvaardige technisch/IT servicemedewerker, die klanten gaat ondersteunen met zowel functionele als technische applicatievragen over hun betaal- en kassasystemen.

23/11/2022

Technisch Helpdesk Medewerker

Wij, Rensen Gebouw Automatiseerders uit Uden, zijn door de interne switch van onze collega Rick op zoek naar een nieuwe “Rick” voor de rol van Technisch Helpdesk Medewerker. Nee, je hoeft er niet hetzelfde uit te zien maar als je zijn technische kwaliteiten en werkervaring hebt is dat mooi meegenomen. Zo niet, dan gaan we je alles leren voor deze belangrijke functie binnen ons bedrijf. Dus ben je op zoek naar een bedrijf met korte directe lijnen, duidelijke taal, eerlijk en direct? Een werkgever die belooft wat hij doet en doet wat hij belooft? En wil je weten waarom dit bij ons een belangrijke positie is? Lees dan verder.

22/11/2022

IT Service Delivery Manager Infrastructure

We are looking for an IT Service Delivery Manager Infrastructure for our plants in Ede or Tilburg. As we execute our Cloud-first strategy, we need to set up our IT infrastructure accordingly. Currently we are about to begin migrating our local servers and applications to an IaaS or SaaS platform. The goal is to be nearly serverless on all our locations within 3 years. Do you have experience in the IT infrastructure arena and are you open to a new challenge in a mixed office and production environment? Then we would like to meet you.

21/11/2022

Medewerker Sales Support

Smartwares Group is op zoek naar een Medewerker Sales Support ter versterking van onze Sales afdeling. Ben jij dienstverlenend ingesteld, heb je gevoel voor commercie? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

17/11/2022

Servicetechnicus Utiliteit

De Van Delft Groep uit Nieuwkuijk (Noord-Brabant) zoekt ter uitbreiding van het serviceteam nieuwe collega’s voor de functie Servicetechnicus Utiliteit voor 32 tot 40 uur per week. Ben je op zoek naar een werkgever die naar jou omkijkt? Een werkgever die begrijpt dat er meer is in het leven dan werk? Een werkgever die de kernwaarde familie hoog in het vaandel heeft staan, waar dit voelbaar is en je gemoedelijk via de achterdeur binnenkomt? Wil je werken in de utiliteit waar je service en onderhoud uitvoert aan installaties van kantoren, zorg, onderwijs, logistiek en collectieve energiesystemen? Lees dan verder want wij zoeken collega’s voor de functie Service Technicus Utiliteit voor het team Service & Onderhoud.

15/11/2022

Facility Officer

Smartwares Group is op zoek naar een Facility Officer die zorg draagt voor alles rondom de praktische werkomstandigheden binnen onze organisatie. Ben jij servicegericht en zorg jij graag dat alles op rolletjes loopt? Lees dan snel verder.

09/11/2022

Technisch Manager De Pekelinge

Deze baan heeft alles! Je werkt op een van de mooiste campings in Nederland, iedere dag is anders en met jouw enthousiasme weet je samen met het team de mooiste projecten op het Capfun vakantiepark De Pekelinge in Oostkapelle te realiseren. Van het onderhouden van de zwembaden tot het plaatsen van mobile homes, er valt altijd genoeg te regelen! Met jouw technische interesse en ervaring als manager weet jij de uitdagingen te organiseren.

03/11/2022

Systeembeheerder

Heb jij ervaring in een MKB ICT omgeving? Ben jij verantwoordelijk geweest voor het algemeen systeembeheer van een organisatie? Kom dan werken als Systeembeheerder bij Bressers Metaal B.V. in Tilburg.

03/11/2022

Marketing & Communicatie Coördinator |32 – 40 uur

Bolster is op zoek naar een enthousiaste Marketing & Communicatie Coördinator die de volgende stap wil zetten in het marketing vak. Coördineer jij graag verschillende communicatie activiteiten en kan jij je energie en creativiteit kwijt in het creëren van content? Neem jij graag de verantwoordelijkheid voor het bouwen van een merk dat echt iets bijdraagt? Dan komen we graag in contact met jou.

02/11/2022

Jurist Kwaliteitsregistraties – Medisch Specialistische zorg

Ben jij een jurist die van pionieren houdt, strategisch sterk is en goed om kan gaan met verschillende belangen? Dan zoeken we jou om de juridische tak op te zetten en projecten uit te voeren voor het centrum dat kwaliteitsregistraties, dataverwerkers en ziekenhuizen ondersteunt bij gegevensuitwisseling en dataverwerking. Met jouw juridische kennis en vaardigheden lever je een relevante bijdrage aan verbetering van de Nederlandse zorg.

27/10/2022

Manager New Business

Lijkt het je gaaf binnen een internationaal bedrijf, bewezen formules verder uit te bouwen in Nederland in een nieuw vorm te geven rol? Met jouw senioriteit in het commerciële werkveld en aanpak weet je impact te maken. Interessant? Lees dan snel verder.

27/10/2022

Accountmanager

JISLON (Europe) B.V. gevestigd in Heibloem is een dynamisch bedrijf vol met ambities. Om deze ambities waar te maken zijn we op zoek naar een accountmanager met flair. Deze weet niet alleen onze relaties te binden maar is ook proactief in het ontdekken van nieuwe mogelijkheden en markten. Heb jij het in je om onze sales verder te optimaliseren? Dan ben jij misschien wel die accountmanager die wij zoeken.

24/10/2022

(Senior) Leadership & Strategy Consultant

Heb jij ervaring in het leiden van strategie sessies en kun jij leiders helpen bij het identificeren van de échte problemen binnen een team? Bezit jij de inhoudelijke kennis om verbeteringen voor de leiderschapsstijl aan te dragen bij toonaangevende klanten en een duidelijke strategie voor hen neer te zetten? Lees dan verder!

24/10/2022

Junior Marketeer (artwork)

Princess in Tilburg is op zoek naar een Junior Marketeer (artwork). Zie jij het als een uitdaging om de juiste personen op het juiste moment aan het werk te zetten? Ben je een coördinatietalent, punctueel, vriendelijk, georganiseerd, problem-solver en kun je werken met strakke deadlines? Werk je graag in teamverband in een dynamische omgeving? Dan gaan we graag met jou in gesprek! 

21/10/2022

Jr. Category Manager

Smartwares Group is op zoek naar een enthousiaste Jr. Category Manager (40 uur). Wil jij samen met het team bouwen aan het productassortiment brandveiligheid van Smartwares Group? En wil je werken in een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het vermarkten van consumer goods wereldwijd? Dan ben je bij ons van harte welkom!

18/10/2022

Junior Sourcing Manager

Brabantia in Valkenswaard is op zoek naar een Junior Sourcing Manager. Als Junior Sourcing Manager ben je een belangrijke schakel in de productontwikkeling van onze inkoopproducten. Jij zorgt ervoor dat onze creatieve ideeën kunnen worden vertaald naar commerciële, duurzame en kwalitatief goede producten bij de juiste leverancier.

12/10/2022

Category Buyer/Tactisch Inkoper

Ben jij een internationaal inkooptalent en laat jij commerciële kansen niet liggen? Heb jij affiniteit met de internationale handel, zoek je uitdaging en wil jij samen met de supply manager verder bouwen aan het succes van SPR Retail BV? Dan willen we je graag ontmoeten!

10/10/2022

Webshopmanager

SPR Retail is op zoek naar een ervaren digitale generalist en online alleskunner. Heb jij in een eerdere rol binnen de retail of vergelijkbare aankoopcyclus, meerdere jaren aan ervaring opgedaan met het optimaliseren/vermarkten van een product binnen e-commerce? Begrijp jij hoe een keten werkt en snap je ook de samenhang met andere afdelingen binnen een organisatie? Dan willen we je graag ontmoeten!

10/10/2022

HSE Manager

Voor Weener Plastics Nederland met twee locaties in Tilburg en Ede zijn wij op zoek naar een ervaren en hands-on HSE Manager. In deze uitdagende rol ben jij de aanvoerder en coach in het bereiken van een hoogwaardige HSE cultuur waarin de Weener kernwaarden en het Corporate veiligheidsbeleid centraal staan. Je bent verantwoordelijk voor de documentatie en rapportage van alle HSE-gerelateerde beleidslijnen en programma’s en je bent de spil in de uitvoering en optimalisatie hiervan. Je werkt nauw samen met de twee QESH managers op de beide locaties en rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director.

10/10/2022

Assistent Category Manager

Smartwares Group is op zoek naar een Assistent Category Manager voor het productassortiment Food Preparation en Household. Wil jij samen met een team bouwen aan dit assortiment van onze merken Princess en Tristar? En wil je werken in een dynamisch bedrijf dat zich richt op het vermarkten van consumer goods wereldwijd? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

10/10/2022

Intern Accountmanager | 32-36 uur

Legent in Tilburg zoekt een Intern Accountmanager die samen met het team van 8 collega’s elke dag hard wil werken aan het succes van Legent! Ben jij afgestudeerd in de richting bestuurskunde, bedrijfseconomie of vergelijkbaar, heb je interesse in het juridische domein en ben je op zoek naar een uitdagende start van jouw carrière? Voel jij je thuis in een groeiende organisatie, met een open cultuur en waarin je alle ruimte krijgt voor jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan komen wij graag in contact met jou!

07/10/2022

Werktuigbouwkundig Schade Expert Brand/CVT

Lengkeek, de dienstverlener in schade-expertise & taxaties, in Rotterdam groeit en is op zoek naar ervaren schade-expert collega’s met een werktuigbouwkundige achtergrond. Jij bent de expert die met passie en enthousiasme expertise- of aanverwante soorten schade opdrachten uitvoert en ook uitdaging ziet in het onderzoeken van de toedracht en de eventuele schuldvraag bij calamiteiten? Jij zet je bouwkundige expertise in en verliest de wensen van je eindklant niet uit het oog. Ga jij letterlijk “aan” als er een calamiteit (bijv. brand- en stormschade) is? Woon je boven de grote rivieren en ben jij ook in staat om regie te voeren voor je opdrachtgevers? Wil je werk van betekenis? Lees dan verder…

07/10/2022

Bouwkundig Schade Expert Brand/CVT

Lengkeek, de dienstverlener in schade-expertise & taxaties, in Rotterdam groeit en is op zoek naar ervaren schade expert collega’s met een bouwkundige achtergrond. Jij bent de expert die met passie en enthousiasme expertise- of aanverwante soorten schade opdrachten uitvoert en ook uitdaging ziet in het onderzoeken van de toedracht en de eventuele schuldvraag bij calamiteiten? Jij zet je bouwkundige expertise in en verliest de wensen van je (eind)klant niet uit het oog. Ga jij letterlijk “aan” als er een calamiteit (zoals brand- en stormschade) is? Woon je boven de grote rivieren en ben jij ook in staat om regie te voeren voor je opdrachtgevers? Wil je werk van betekenis? Lees dan verder…

07/10/2022

Aankomend Werktuigbouwkundig/Bouwkundig Schade Expert Brand/CVT

Lengkeek, de dienstverlener in schade-expertise & taxaties, in Rotterdam groeit en werft nieuwe collega’s die zich ons mooie expertise vak eigen willen maken. We zoeken nieuwe collega’s met een bouwkundige of werktuigbouwkundige achtergrond die aankomend schade expert willen worden.

© Copyright - Primatch