• Recente vacatures

Actuele Vacatures

17/08/2018

FUNCTIONEEL APPLICATIEBEHEERDER

Delicia in Tilburg zoekt een gedreven functioneel applicatiebeheerder die zorgt voor een succesvolle aansluiting van onze systemen op de organisatie. Kom jij hun team versterken?

17/08/2018

PROJECT MANAGER ENGINEERING

Ben jij in staat om met je technische kennis, gevoel voor planning en financiën onze innovatieve en complexe projecten tot een goed einde te brengen? Ben jij klantgericht en heb jij kwaliteit hoog in het vaandel staan? Dan zijn we op zoek naar jou!

16/08/2018

(LEERLING) TANKCONTAINER MONTEUR

Burg Service in Moerdijk is op zoek naar Tankcontainer Monteurs. Graag nodigen we ervaren Monteurs én Leerling Monteurs uit om bij Burg Service het vak te leren. Solliciteren kan al binnen een paar minuten, een cv is niet nodig!

16/08/2018

CONSULTANT

Wil jij werken in de eredivisie van transport en logistiek? Transsmart in Tilburg groeit hard en daarom zoeken wij per direct een Consultant met een logistieke achtergrond. Maak jij de groeiambities mee waar?

15/08/2018

SUPERVISOR CALLCENTER

Autotaalglas Nederland (Tilburg) is op zoek naar een Supervisor voor het Callcenter (24-32 uur). Help jij met jouw positieve kijk op zaken het enthousiasme bij onze call agents hoog te houden zodat onze klanten optimaal geholpen worden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

08/08/2018

APPLICATIEBEHEERDER QWOATER

Qwoater, in Tilburg, is op zoek naar een applicatiebeheerder/analist die verantwoordelijk is voor de operationele werking en doorontwikkeling van ons cloud Document Management Systeem. Help jij ons om Qwoater iedere dag een stukje beter te maken?

06/08/2018

LEERLING BETONREPARATEUR REGIO EINDHOVEN/ROERMOND

edilon)(sedra contracting is op zoek naar Leerling Betonreparateurs in de regio Eindhoven / Roermond. Ben jij graag buiten, wil je direct geld verdienen en binnen 2 jaar opgeleid worden tot vakspecialist?

06/08/2018

LEERLING BETONREPARATEUR GENT (BELGIË)

edilon)(sedra contracting is op zoek naar Leerling Betonreparateurs in de regio Gent. Ben jij graag buiten, wil je direct geld verdienen en binnen 2 jaar opgeleid worden tot vakspecialist?

06/08/2018

ACCOUNTMANAGER REINIGINGS- EN ONDERHOUDSMIDDELEN (REGIO NOORDOOST-BRABANT/NOORD-LIMBURG)

Profclean Europe te Schijndel, is ter uitbreiding op zoek naar een proactieve Accountmanager om aan onze (potentiële) klanten in de regio Noordoost-Brabant/Noord-Limburg producten te verkopen. Kom jij ons team versterken?

06/08/2018

LEERLING BETONREPARATEUR ROTTERDAM

edilon)(sedra contracting is op zoek naar Leerling Betonreparateurs in de regio Rotterdam. Ben jij graag buiten, wil je direct geld verdienen en binnen 2 jaar opgeleid worden tot vakspecialist?

02/08/2018

CONFERENCE PRODUCER

Heliview Conferences & Training B.V. in Breda zoekt een (senior) Conference Producer. Benieuwd naar de inhoud van deze rol? Lees dan snel verder!

01/08/2018

MANAGER TANKSTATIONS

Vollenhoven Exploitatie B.V. zoekt voor 4 servicestations in de regio Tilburg (twee in Tilburg Centrum, Tilburg Reeshof en Dongen) een gedreven en doortastende manager. Durf jij de uitdaging aan?

31/07/2018

ACCOUNTMANAGER NEDERLAND

Ben jij de Accountmanager Nederland die vanuit Stramproy (L) onze klanten voorziet van het beste advies om onze producten van Aiming Field Software bij hun te implementeren? Aiming Field Software biedt namelijk dé software oplossing om papieren processen te digitaliseren en daar hebben we jou bij nodig.

27/07/2018

MARKETPLACE SPECIALIST E-COMMERCE

Smartwares Group is looking for a Marketplace Specialist E-commerce.

26/07/2018

RECRUITER & ARBEIDSMARKTSPECIALIST (ONDERNEMER)

Speel jij met de gedachte om voor jezelf te beginnen in de recruitment –en arbeidsmarktcommunicatie sector? Als ondernemer ga je binnen de Primatch HR Groep in jouw regio(‘s) aan de slag voor vele klanten met behulp van alle mogelijke producten en diensten die je nodig hebt om succesvol te zijn. Parttime is ook mogelijk, maar dat vraagt wel iets van je netwerk! Benieuwd wat wij bedoelen met Recruitment 2.0? Lees dan snel verder!

25/07/2018

MEDEWERKERS CUSTOMER SERVICE & VERKOOP NEDERLANDS/FRANS/DUITS

Basiq Dental (Oisterwijk), een van de snelst groeiende en meest succesvolle e-commerce bedrijven in de dentale markt, is op zoek naar nieuwe collega’s ter versterking van het team Customer Service & Verkoop.

24/07/2018

RAYON MANAGER

Coenecoop Wine Traders, in Waddinxveen, is op zoek naar een Rayon Manager. Spreken de kernwoorden wijn, biologisch en commercieel jou aan? Dan hebben wij een leuke baan voor jou!

24/07/2018

SALES SUPPORT MEDEWERKER ARCHERY

JVD Group in Nieuwkuijk is op zoek naar een Sales Support Medewerker met goede beheersing van de Franse taal! Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het complete order proces. Als eerste aanspreekpunt voor de klanten beantwoord je hun vragen telefonisch of via e-mail. Hierbij weet je met jouw gedreven en proactieve houding elke klant de beste klantbeleving te verzorgen. Word jij hier enthousiast van? Lees dan verder!

23/07/2018

CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER

Smartwares Group in Tilburg is op zoek naar een Customer Service Medewerker die klantgericht en proactief onze consumenten per e-mail en telefoon ondersteuning kan bieden.

23/07/2018

ONDERNEMER IN RECRUITMENT & ARBEIDSMARKETING

Speel jij met de gedachte om voor jezelf te beginnen in de recruitment –en arbeidsmarktcommunicatie sector? Als ondernemer ga je binnen de Primatch HR Groep in jouw regio(‘s) aan de slag voor vele klanten met behulp van alle mogelijke producten en diensten die je nodig hebt om succesvol te zijn. Parttime is ook mogelijk, maar dat vraagt wel iets van je netwerk! Benieuwd wat wij bedoelen met Recruitment 2.0? Lees dan snel verder!

20/07/2018

OFFICE MANAGER

Autotaalglas in Tilburg is op zoek naar een Office Manager. Ben jij servicegericht, een echte duizendpoot en heb jij ervaring met secretariële en kantoorgerichte werkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

20/07/2018

MONTEUR TECHNISCHE DIENST GIESSEN

Den Braven is voor de productielocaties in Oosterhout en Giessen op zoek naar een Monteur Technische Dienst met kennis van elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Je kunt solliciteren met je iPad of smartphone, een cv mag maar is niet verplicht!

20/07/2018

SALES SUPPORT MEDEWERKER

AOPEN EMEA in ‘s-Hertogenbosch (Rosmalen) zoekt een zorgvuldige en service gerichte sales support medewerker. Ben jij een topper in klantcontact en vind je het leuk om een commercieel team op de binnendienst te ondersteunen? Dan gaat AOPEN graag met je in gesprek!

19/07/2018

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER SECRETARIAAT

Medas in Bussum zoekt ter uitbreiding van het team secretariaat zelfstandige, accurate collega’s die met veel plezier diverse administratieve werkzaamheden uitvoeren. Kom jij ons team versterken?

19/07/2018

PLOEGLEIDER KUNSTSTOFINDUSTRIE

Aarts Plastics in Waalwijk heeft een vacature voor een ploegleider (5-ploegendienst) met ervaring in de kunststoffenindustrie voor dagelijkse leiding aan 4 ploegmedewerkers, kwaliteitscontrole en werkvoorbereiding. Durf jij deze mooie uitdaging aan?

18/07/2018

JUNIOR DELIVERY MANAGER

Pondres in Tilburg is op zoek naar een enthousiaste Junior Delivery Manager! Ben jij een starter op de arbeidsmarkt en wil jij een uitdagend begin van jouw carrière? Hopelijk pas jij in ons plaatje en voldoen wij aan jouw eisen. Lees snel verder om hier achter te komen!

18/07/2018

KEUKENMONTEUR

Kvik Amsterdam Boulevard Westpoort zoekt een keukenmonteur met regio Amsterdam als werkgebied. Een fulltime job, direct dienstverband met werkbus en gereedschap van de zaak. Interesse? Dan kun je in een paar minuten solliciteren. Een cv mag, maar is niet verplicht!

18/07/2018

VERKOOPADVISEUR KEUKENS

Kvik Amsterdam Boulevard Westpoort is op zoek naar een verkoopadviseur keukens. Heb jij vanuit opleiding of werkervaring affiniteit met retail en interieur? Of werk je nu als keukenverkoper en wil je graag op een hoger niveau persoonlijk verkopen? Dan is dit misschien wel jouw baan!

18/07/2018

MONTEUR TECHNISCHE DIENST

Den Braven is voor de productielocaties in Oosterhout en Giessen op zoek naar een Monteur Technische Dienst met kennis van elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Je kunt solliciteren met je iPad of smartphone, een cv mag maar is niet verplicht!

18/07/2018

ACCURATE ALGEMEEN INCASSO MEDEWERKER

Reijn Retro in Tilburg heeft de ideale (starters)functie voor een communicatief vaardige, zorgvuldige en doortastende MBO-er die wil werken in een dynamische omgeving.

18/07/2018

SENIOR DESIGNER

Industrial Product/Concept Designer (sr.) gezocht! Maak jij met jouw ontwerpen het leven mooier, gemakkelijker, beter en duurzamer? Is je antwoord ja, lees dan verder want dan zijn we op zoek naar jou!

18/07/2018

MARKETPLACE MANAGER E-COMMERCE

Ben jij de Marketplace Manager met de beste reviews? Het E-commerce & Trade marketing team van Brabantia zit te springen om een Marketplace Manager E-Commerce.

17/07/2018

OFFICE MANAGER MET BOEKHOUDKUNDIGE KENNIS (32 UUR)

Evers Kassasystemen in ’s-Hertogenbosch is op zoek naar een servicegerichte, klantvriendelijke Office Manager. Heb jij ervaring met boekhouden en noemen ze jou als Office Manager een échte spin in het web? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

17/07/2018

MONTEUR INTERIEURBOUW

Zoek je afwisseling, stuur je graag mensen aan en wil jij mooie tuincentra inrichten en afmonteren? Solliciteer en word monteur interieurbouwer bij NIFEM in Almelo!

17/07/2018

ACCOUNTMANAGER LOGISTIEK

Global Wine Operations, in Waddinxveen, is op zoek naar een Accountmanager Logistiek. Spreken de kernwoorden logistieke service, commercieel en dynamisch jou aan? Dan hebben wij een mooie baan voor jou!

16/07/2018

MANAGER OPERATIONS (LID MT)

Ben jij in staat de juiste mensen en middelen op de meest effectieve en efficiënte manier in te zetten en word jij gelukkig van het samenbrengen van mensen om de totale operatie maximaal te laten presteren?

13/07/2018

BOUWKUNDIG ADVISEUR NEW BUSINESS DEVELOPMENT

Unilin, in Oisterwijk, is op zoek naar een (startende) bouwkundige Academicus voor de afdeling New Business Development. In deze brede rol geef jij zelfstandig advies en leid je de mooiste projecten op het gebied van product, proces en dienstontwikkeling. Heb jij een brede bouwkundige interesse, lees dan snel verder!

12/07/2018

FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Hurks groeit en zoekt nieuw talent! Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière en vind je het leuk om samen met je collega’s veranderingen en efficiëntieslagen te maken en gezamenlijk de organisatie te verbeteren? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

12/07/2018

ONLINE PERFORMANCE MARKETEER

De Smartwares Group in Tilburg is op zoek naar een enthousiaste Online Performance Marketeer. Wil je samen met het online Sales team bouwen aan het internationale online succes van Smartwares? En wil je werken in een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het vermarkten van consumer goods wereldwijd? Dan ben je bij ons van harte welkom!

11/07/2018

CONTROLLER BIJ ERMA SPORT IN ALMELO

Wij zoeken een sportieve controller die graag scoort met financiële kengetallen en een betrouwbaar administratief proces. Kom team ERMA Sport in Almelo versterken als je een veelzijdige financiële functie zoekt!

10/07/2018

GRAFISCH WEBDESIGNER

Smartwares Group is op zoek naar een creatieve Grafisch Webdesigner. Heb jij een passie voor vormgeving en ben je in staat om onze websites op designgebied optimaal in te richten? Zijn termen als A/B testing, CCS en HTML jou niet vreemd en ben je daarnaast ook nog eens een kei in beeldbewerking? Dan zijn wij op zoek naar jou!

10/07/2018

ACCOUNTMANAGER AUTOMATION

Door de toenemende digitalisering en de groeiende vraag naar industriële robots is Schunk op zoek naar een Accountmanager Automation, die de Nederlandse markt vanuit technische kennis gaat acquireren en uitdiepen, op het gebied van Robot-grijpers, lineair-assen en robot-toebehoren. Houd jij grip op  sales?!

10/07/2018

SUPPLY CHAIN COÖRDINATOR

ALKU (Tilburg) is voor de afdeling werkvoorbereiding op zoek naar een Supply Chain Coordinator.

10/07/2018

MONTAGEMEDEWERKER

ALKU (Tilburg) is op zoek naar montagemedewerkers van kunststof kozijnen. Ben jij super handig en heb jij dat kastje al perfect in elkaar zitten voordat de gebruiksaanwijzing open gaat? Belt heel je kennissenkring juist jou om je inzicht en vakmanschap?
Dan nemen we jou met alle liefde in onze ALKU familie op. Jouw toekomstige collega monteurs komen handen tekort. Ze zullen je dus met open armen ontvangen!

09/07/2018

MACHINE OPERATOR

ALKU (Tilburg) is voor de afdeling Voorbewerking op zoek naar Machine Operators. Heb je ervaring met productiewerk en bedien je met alle gemak een moderne machine? Dan nemen we jou met alle liefde in onze ALKU familie op. Jouw toekomstige collega’s op de afdeling voorbewerking komen handen tekort. Ze zullen je dus met open armen ontvangen!

09/07/2018

AFMONTAGE MEDEWERKER

ALKU (Tilburg) is op zoek naar productiemedewerkers voor de afmontage. Ben jij goed met je handen en heb je ervaring met productiewerk? Dan nemen we jou met alle liefde in onze ALKU familie op. Jouw toekomstige collega’s op de afdeling afmontage komen handen te kort. Ze zullen je dus met open armen ontvangen!

09/07/2018

ASSEMBLAGEMEDEWERKER

ALKU (Tilburg) is op zoek naar productiemedewerkers voor de assemblage van draaidelen. Ben jij goed met je handen en heb je ervaring met productiewerk? Dan nemen we jou met alle liefde in onze ALKU familie op. Jouw toekomstige collega’s op de afdeling assemblage komen handen tekort. Ze zullen je dus met open armen ontvangen!

04/07/2018

FUNCTIONEEL BEHEERDER

Optisport Exploitaties zoekt een Applicatiebeheerder voor het hoofdkantoor in Tilburg.

04/07/2018

QUALITY OFFICER

Smartwares Group is op zoek naar een Quality Officer met een passie voor kwaliteit en het verbeteren van onze producten.

04/07/2018

INSTALLATIEMONTEUR BEVEILIGINGSSYSTEMEN

Ben jij die energieke monteur die ervaring heeft met de installatie van beveiligingssystemen? Ben jij op zoek naar de mooiste baan in de beveiliging en toe aan een nieuwe stap? Dan is Blicon, in Gilze, op zoek naar jou!

04/07/2018

CALCULATOR

Warema, gevestigd in Weert, heeft een vacature voor een Calculator voor het maken van perfecte calculaties, waarmee jij voor Warema mooie projecten gaat winnen.

03/07/2018

TECHNISCH MANAGER

Heb jij een technische achtergrond en vind je het een uitdaging om in de recreatiebranche verantwoordelijk te zijn voor techniek en maintenance? Begin dan bij Optisport!

03/07/2018

IT ENGINEER

Wegens sterke groei is Lannet IT in Haaren op zoek naar een professionele netwerkspecialist.

03/07/2018

SUPPORT MEDEWERKER IT

Lannet IT in Haaren is op zoek naar een deskundige supportdesk medewerker. Vind jij het een uitdaging om op ICT vragen de beste oplossingen te vinden en heb je de ambitie om op termijn door te groeien? Dan zijn wij op zoek naar jou!

02/07/2018

MEDEWERKER SUPPLY CHAIN SUPPORT

Global Wine Operations, in Waddinxveen, is voor de afdeling Supply Chain Support ter uitbreiding op zoek naar een Medewerker Supply Chain Support. Spreken de kernwoorden logistiek, commercieel, service en dynamisch jou aan? Dan hebben wij een mooie baan voor jou!

02/07/2018

PLANNER

Delicia in Tilburg, ‘s werelds grootste producent van chocolade hagelslag en chocolade snacks, zoekt een ervaren Productie Planner. Heb jij kennis van productieprocessen en komen jouw kwaliteiten het best tot hun recht in een dynamische werkomgeving? Dan is de grootste chocolade fabriek van Zuid-Nederland op zoek naar jou!

29/06/2018

CERTIFICATIEMANAGER

Wegens vervanging van een vertrekkende medewerker en geleidelijke toename van de werkzaamheden zoeken we een Certificatiemanager zorg & welzijn, milieukeur en product certificatie.

29/06/2018

PLANNER

Ben jij op zoek naar een veelzijdige en uitdagende functie waar je in een gezellig en collegiaal team werkt? En ben je woonachtig in de omgeving van Dordrecht? Lees dan snel verder, want Dentalair heeft de perfecte functie voor jou!

29/06/2018

CONSULTANT RPO RECRUITMENT & EMPLOYER BRANDING

Onze opdrachtgevers beter maken in recruitment, dat is wat wij doen. Vanuit ons hoofdkantoor in Tilburg bieden wij oplossingen en diensten waarmee organisaties zelf beter kunnen werven en selecteren. Help jij ons mee?

29/06/2018

SALES SUPPORT MEDEWERKER (TEAM NEDERLAND)

Smartwares Group in Tilburg is op zoek naar een Sales Support Medewerker met een passie voor verkoop. Kom jij ons team versterken?

28/06/2018

MARKETING & COMMUNICATIE PROFESSIONAL

Casala is op zoek naar een ervaren Senior Marketing & Communicatie Professional. Ben jij die professional die diverse crossmediale uitingen gaat ontwikkelen voor stijlvolle award-winnende projectmeubelen? Lees dan snel verder!

26/06/2018

FRONT END DEVELOPER

Wil jij onderdeel zijn van een ambitieuze start-up die ondernemers helpt hun groeiambities waar te maken? Werk je graag aan UX/UI en de klantreis van de gebruiker? Vind jij vrijheid in je werk belangrijk en neem je graag het initiatief? Dan is van Spaendonck Groep, gevestigd in Tilburg, voor zijn start-up ‘MyBiz’ op zoek naar jou!

25/06/2018

OPERATOR

Delicia in Tilburg, een grote producent van onder meer chocoladehagel & chocolade snacks zoekt Inpak Operators met ervaring in de food sector. Kom jij hen helpen er chocolade van te maken?!

25/06/2018

MARKETING COMMUNICATIE COÖRDINATOR

Autotaalglas Nederland (Tilburg) is op zoek naar een Marketing Communicatie Coördinator voor 32-40 uur. De Marketing Communicatie Coördinator draagt de visie, missie en kernwaarden uit van Autotaalglas en heeft als doel om Autotaalglas als (A-)merk te laten groeien, zowel intern als extern.

22/06/2018

MAGAZIJNMEDEWERKER

Basiq Dental (Oisterwijk), is op zoek naar enthousiaste magazijnmedewerkers voor alle voorkomende logistieke werkzaamheden in ons mooie magazijn.

22/06/2018

CLUBMANAGER FITCENTER

Fitcenter Bladel zoekt naar een gedreven en ondernemende Clubmanager.

07/06/2018

ACCOUNTMANAGER REINIGINGS- EN ONDERHOUDSMIDDELEN REGIO – LIMBURG

Profclean Europe te Schijndel, is op zoek naar een proactieve accountmanager om aan onze (potentiële) klanten in de regio Regio-Limburg onze diverse producten te verkopen. Kom jij ons team versterken?

22/06/2018

JUNIOR PROJECTMANAGER / WERKVOORBEREIDER

Houd jij van afwisseling en diversiteit in je functie? En wil je mede verantwoordelijk zijn voor projecten op onze accommodaties? Start dan bij onze afdeling Maintenance bij Optisport Exploitaties in Tilburg!

21/06/2018

APPLICATIE ARCHITECT SAP

Heb jij de ambitie om jezelf als SAP-specialist verder te ontwikkelen? Zie jij het als een uitdaging om bij een bedrijf te werken dat volop in beweging is? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden bij Audax!

18/06/2018

ONTWERPCOÖRDINATOR DESIGN EN CONSTRUCT

Wij (Hakkers in Werkendam) zijn  op zoek naar een Ontwerpcoördinator Design en Construct. Heb jij een afgeronde opleiding in Civiele Techniek op Universitair niveau en kennis en affiniteit met constructieve waterbouw en mechanica? Dan is dit misschien jouw baan!

18/06/2018

TEAMLEIDER BANKWERKERIJ EN MONTAGE

Is nauwkeurigheid jouw tweede natuur? Beschik je over coachende vaardigheden op de werkvloer? Optiwa (Reuver) zoekt een Teamleider Bankwerkerij en Montage die graag meewerkt aan high tech producten.

18/06/2018

SYSTEEMBEHEERDER

IT Support Groep in Tilburg is op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van Systeembeheerder. Heb jij een neus voor problemen en steek jij graag je nek uit? Lees dan snel verder!

15/06/2018

VASTGOED INSPECTEUR/ADVISEUR NEN 2767

Facility Kwadraat, in Den Bosch, zoekt een vastgoed inspecteur/adviseur die naast het inspecteren en opstellen van het meerjarenonderhoudsplan (MJOP) adviseert en begeleidt bij het tot uitvoering brengen van het onderhoudsplan met behulp van eigen FMIS software WISH. Kom jij ons team versterken?

14/06/2018

JUNIOR ACCOUNTMANAGER KWALITEIT & PROCESSEN

Wissenraet Van Spaendonck is op zoek naar een ondernemende en proactieve accountmanager kwaliteit & processen. Een junior met uitstekend gevoel voor belangenbehartiging en samenwerking.

14/06/2018

RECRUITMENT MANAGER

Ben jij een echte ondernemer en speel jij met de gedachte om voor jezelf te beginnen in de recruitment –en arbeidsmarktcommunicatie sector? Als partner binnen de Primatch HR Groep ga je aan de slag als Recruitment Manager in jouw eigen regio, maar dan voor vele klanten en met behulp van alle mogelijke producten en diensten die je nodig hebt om succesvol te zijn. Interessant? Lees dan snel verder!

13/06/2018

MEDEWERKER CUSTOMER SERVICE & VERKOOP FRANSTALIG

Basiq Dental (Oisterwijk), een van de snelst groeiende en meest succesvolle e-commerce bedrijven in de dentale markt, is op zoek naar nieuwe collega’s ter versterking van het team Customer Service & Verkoop.

12/06/2018

MARKETING & COMMUNICATIE MEDEWERKER

Facility Kwadraat in Den Bosch is op zoek naar een creatieve allrounder (24-32 uur) op het gebied van online marketing en communicatie. Zit jij boordevol goede ideeën en wil jij bijdragen aan een succesvolle lancering van ons softwareproduct WISH 3.0? Wij gaan graag met je in gesprek!

12/06/2018

VERKOOPMEDEWERKER BINNENDIENST

Smartwares Group is op zoek naar een Verkoopmedewerker Binnendienst die de Nederlandse én Franse taal beheerst! Kom jij ons Benelux team versterken?

11/06/2018

CHAUFFEUR

Collin Recycling (Venlo) is op zoek naar enthousiaste chauffeurs die allround inzetbaar zijn op KPW-, Bak-, Portaal- en Haakarmwagens! Vind jij het mooi om te werken bij het oudste recyclingbedrijf van Nederland met een hoop geschiedenis? Kom dan ons team versterken!

11/06/2018

HR ADVISEUR

SIGHT Landscaping in Harderwijk is op zoek naar een HR Adviseur voor 32-40 uur per week. Heb jij een afgeronde HBO-opleiding en minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie? Dan is dit misschien wel jouw baan.

08/06/2018

PRODUCTIELEIDER TRAILER & CARROSSERIEBOUW

Berdex trailerbouw, gevestigd in Wanroij, zoekt een Productieleider voor de Assemblage.

08/06/2018

TECHNISCH ADVISEUR BINNENDIENST

Luxaflex in Hardinxveld-Giessendam is ter uitbreiding op zoek naar een fulltime Technisch Adviseur Binnendienst. Heb jij een afgeronde MBO-opleiding, relevante ervaring en affiniteit met techniek? Dan is dit misschien wel jouw baan!

08/06/2018

SENIOR MEDEWERKER FINANCIËN EN ADMINISTRATIE (LELYSTAD)

Wil je verantwoordelijk zijn voor de financiële administratie van een heel bedrijf? Dan ligt er bij Medidis in Lelystad een mooie kans voor jou!

06/06/2018

TECHNISCH MANAGER

Nyloplast Europe in ’s-Gravendeel is op zoek naar een Technisch Manager. Wil jij een leidinggevende MT-functie waarin je al jouw kennis van Werktuigbouwkunde kunt toepassen? Dan is dit misschien wel jouw baan!

06/06/2018

TECHNISCH COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

Ben jij een échte commerciële aanpakker met een technisch hart en op zoek naar een nieuwe stap in de binnendienst? Ben jij daarnaast sterk in het plannen en organiseren van verschillende werkzaamheden en krijg jij energie van goed klantcontact? Dan is Eco Steam and Heating, in Tilburg, op zoek naar jou!

05/06/2018

CORPORATE RECRUITER (20 tot 24 uur)

Frencken Europe in Eindhoven zoekt een zelfstandige en doortastende recruiter die graag in een technische omgeving werkt. Wil jij meewerken aan de verdere professionalisering van onze recruitmentafdeling? Lees dan snel verder.

04/06/2018

MIG LASSER (AUTOMAAT)

Bex Machinefabriek BV (Wessem) heeft een vacature voor een MIG Lasser (automaat).

04/06/2018

INDUSTRIEEL PRODUCT ONTWERPER (IPO)

Ben jij een (startend) Industrieel Product Ontwerper (IPO) en wil jij werken in een omgeving waar WTB en moderne productie samenkomt? Wil jij jezelf als IPO’ er breed ontwikkelen? Dan is VDS Culemborg, op zoek naar jou! Interessant? Neem dan contact op voor een rondleiding in ons bedrijf, waar je een goede indruk krijgt van wie we zijn!

01/06/2018

ACCOUNTMANAGER BEDRIJFSKLEDING

Tricorp zoekt een ondernemende Accountmanager Bedrijfskleding die perfect contacten onderhoudt met onze dealers en klanten.

31/05/2018

(LEERLING) SPUITER

Spuiterij en Autoschade Jacobs B.V. zoekt een (Leerling) Spuiter. Heb jij ervaring als spuiter of ben je gemotiveerd om dit vak te leren? Solliciteer snel (ook zonder CV)!

30/05/2018

PROJECTLEIDER

Dentalair Products Nederland is voor de vestiging in Dordrecht op zoek naar een Projectleider (40 uur per week).

30/05/2018

ONTWERPER

Dentalair Products Nederland is voor de vestiging in Dordrecht op zoek naar een Ontwerper (40 uur per week).

22/05/2018

DEVOPS ENGINEER

WEM is growing… Rapidly! The team behind WEM could do with a DevOps genius. Are you passionate about Rapid Application Modeling, and support the building of exciting stuff that hugely impacts how people work day by day? Please respond to this add.

22/05/2018

JUNIOR TANKSTATION BEHEERDER

Vollenhoven Olie zoekt een enthousiaste Tankstation Beheerder die verantwoordelijk is voor het onderhoud van al onze AVIA tankstations. Ben jij zelfstandig, erg handig en zoek je een baan met veel vrijheid? Dan gaan wij graag met je in gesprek!

22/05/2018

CNC OPERATOR

Bex Machinefabriek BV (Wessem) heeft een vacature voor een CNC Operator met technisch inzicht.

18/05/2018

TEAMLEIDER ADMINISTRATIE

Medas in Bussum is voor 3 teams op zoek naar teamleiders die de afdeling dossieradministratie naar een hoger niveau gaan tillen. Heb jij ruime administratieve ervaring en presteer jij het beste in een leidinggevende rol? Wellicht ben jij dan de geschikte kandidaat!

18/05/2018

PROJECT ENGINEER

Warema, gevestigd in Weert, heeft een vacature voor een project engineer om onze producten nog beter te maken. Onze producten zorgen voor een perfecte licht- en warmteregeling in ieder gebouw en dragen bij aan een comfortabel binnenklimaat.

18/05/2018

ALLROUND MONTEUR TECHNISCHE DIENST

Laco zoekt een Allround Monteur Technische Dienst voor de zwembaden in Hoogerheide en de sporthal en zwembaden in Rucphen.

17/05/2018

SALES SUPPORT MEDEWERKER

Smartwares Group in Tilburg is op zoek naar een Sales Support Medewerker Nederland met een passie voor verkoop. Kom jij ons team versterken?

17/05/2018

CORPORATE RECRUITER

Smartwares Group in Tilburg is op zoek naar een parttime Corporate Recruiter (24 uur p/w).

Ben jij een gedreven Corporate Recruiter en is het werven én selecteren van de beste kandidaat jouw passie? Heb je daarnaast innovatieve ideeën over recruitment en wil je samen met je collega’s bouwen aan de verdere professionalisering van onze HR-afdeling? Werk je graag in een organisatie waar je alle ruimte en verantwoordelijkheid krijgt om succesvol te zijn? Wij hebben dé uitdaging en vinden het leuk om met jou kennis te maken!

16/05/2018

MANAGER CUSTOMER SERVICE & BACKOFFICE

Dornbracht in Capelle aan den IJssel is op zoek naar een fulltime Manager Customer Service & Backoffice met HBO werk- en denkniveau en leidinggevende ervaring in een commerciële functie.

15/05/2018

ACCOUNTMANAGER INDUSTRIE & DIENSTVERLENING

Wij zijn op zoek naar een aanvulling op ons team. Een ondernemende collega met uitstekend gevoel voor belangenbehartiging en samenwerking, maar die zich ook kan vastbijten in de materie. Voel jij je aangesproken? Dan zoeken wij jou!

© Copyright - Primatch