• Actuele vacatures

Actuele Vacatures

30/07/2021

Technisch Beheerder Dordrecht

Voor de Sportboulevard in Dordrecht zoekt Optisport een Technisch Beheerder. Heb jij ervaring met technisch onderhoud en heb jij de juiste skills om het serviceteam aan te sturen? Lees verder en solliciteer bij Optisport!

30/07/2021

Backoffice Medewerker Service

Kun je snel schakelen en staat klanttevredenheid voor jou op de eerste plaats? Ben je daarnaast praktisch ingesteld? Kvik Den Bosch is op zoek naar een Backoffice medewerker service. Dit is jouw kans als je ervaring hebt als Binnendienst-, Customer Service- of Backoffice medewerker!

29/07/2021

Accountmanager Binnendienst Office (32 – 40 uur)

Ben jij servicegericht en denk je in oplossingen? Ben jij graag het aanspraakpunt en een goede gesprekspartner voor je klanten? Help en adviseer jij je klanten bij het maken van de juiste keuzes? Dan geven wij je op een briefje dat je bij IGEPA past!

29/07/2021

Helpdesk Medewerker

Loket.nl (Tilburg) is op zoek naar een 1e-lijns Helpdesk Medewerker. Ben jij een echte doorpakker die nieuwe software snel snapt en blij wordt van klanten helpen? Ga dan aan de slag bij Loket.nl als Helpdesk Medewerker!

29/07/2021

Applicatie Support Specialist

Loket.nl, onderdeel van Van Spaendonck, is op zoek naar een Applicatie Support Specialist die verantwoordelijk is voor de operationele werking en doorontwikkeling van de cloud-applicatie. Ben jij een ambitieuze Applicatie Support Specialist met enkele jaren ervaring en vind je het een uitdaging om onze toonaangevende applicatie voor salaris en HR iedere dag net weer een stuk verder te brengen? Dan zijn we op zoek naar jou!

29/07/2021

Financieel analist / Finance medewerker

Bij Pondres zijn we op zoek naar een financieel analist die analytisch sterk is en ongevraagd de organisatie durft te adviseren.

29/07/2021

Marketing Communicatie Professional

Bij Pondres zijn we voor onze Marketing & Communicatie afdeling, op zoek naar een resultaatgerichte en daadkrachtige marketing communicatie professional met passie voor impactvolle content creatie.

28/07/2021

Customer Service Medewerker – Frontoffice

Textaafoam (Tilburg), een industriële Groothandel in meubelstoffen, is op zoek naar een collega voor de Customer Service / Frontoffice. In deze rol ben jij samen met een enthousiast team het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van de servicemeldingen en daarnaast draag jij ook bij aan de juiste opvolging van het verkoopproces. Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en vind je het leuk om altijd op zoek te gaan naar een klantgerichte oplossing? Dan maken wij graag kennis met jou!

28/07/2021

Financieel Administratief Medewerker

Optisport Exploitaties zoekt een Financieel Administratief Medewerker voor het Shared Service Center (SSC) op het hoofdkantoor in Tilburg.

27/07/2021

Data Analist – Master Scheduling

We zoeken dus een man of vrouw die past bij onze ervaren Installateurs Kees en Jos. Je hoeft geen kopie te zijn; liever niet… Wel heb je als installatiemonteur in Driscoll’s in Breda zoekt een Data analist die input levert voor de afdeling Master Scheduling en Integrated business Planning. Zoek jij een rol waar jij je analytische skills kunt benutten en verbeteringen mag doorvoeren voor een efficiënter proces? Ben jij eager en krijg jij energie van statistiek, algoritmes en database management? Dan zoeken wij jou! Lees verder en solliciteer direct.

27/07/2021

Installateur Werktuigbouwkundige Installaties

We zoeken dus een man of vrouw die past bij onze ervaren Installateurs Kees en Jos. Je hoeft geen kopie te zijn; liever niet… Wel heb je als installatiemonteur in de WTB werkervaring opgedaan en bent nu toe aan je 2e, 3e of gewoon volgende stap als werktuigbouwkundige installateur. Ben je op zoek naar nieuwe technische uitdagingen, verdieping in je werk en wil je niet alledaagse kwalitatieve projecten maken op bijzondere locaties? Wil je daarnaast ook de carrière ladder beklimmen i.p.v. alleen de ladder op de bouw? Lees dan verder en ontdek zelf of ons bedrijf bij jou past.

27/07/2021

Content Specialist

Smartwares Group is looking for a Content Specialist (40 hours) for our German market with a passion for E-Commerce. Ist dein Deutsch perfekt und haben Sie Erfahrung in der Keyword-Analyse und ein solides Verständnis für SEO-Probleme? Then we would like to meet you!

22/07/2021

Teamleider Productie- Afdeling Verpakkingen

Döhler in Oosterhout is op zoek naar een Teamleider Productie voor de verpakkingslijnen. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van het productieproces. Heb jij kennis van productielijnen en ben je sterk in het behalen van kwaliteits- en efficiency doelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

21/07/2021

Videograaf (24 uur)

Smartwares Group in Tilburg is op zoek naar een Videograaf (24 uur). Ben jij een kei in het maken van product video’s? Weet jij producten te laten shinen en tegelijkertijd de USP’s over te brengen? Een mooie kans om te werken binnen een dynamisch internationaal bedrijf met verschillende merken (o.a. Princess en Tristar). We komen graag met je in gesprek!

21/07/2021

Consultant (32 – 40 uur)

Loket.nl (Tilburg) is op zoek naar een Consultant met een HR achtergrond. Voel jij je thuis in een platte en dynamische werkomgeving waar je de ruimte krijgt om als consultant en persoon te groeien? Dan zijn wij op zoek naar jou!

20/07/2021

HR Manager (16 tot 24 uur)

Banning Advocaten (’s-Hertogenbosch) zoekt een zelfstandige pragmatische HRM manager. Ben jij zelfbewust en bekend met de HR-processen die spelen bij een organisatie waar hoogopgeleiden specialisten werken? Zoek je een uitdaging waar de HR positie onderdeel uitmaakt van het MT, maar waarin je zelfstandig werkt? Dan is dit een unieke kans!

19/07/2021

Verkoop Adviseur Chalets & Mobile Homes

Ter uitbreiding van de Nederlandse markt is Siblu Villages voor de verkoop van chalets aan Nederlandse, Duitse en Belgische consumenten op zoek naar een klantgerichte en gedreven fulltime Verkoop Adviseur Chalets & Mobile Homes

16/07/2021

Toekomstig Bedrijfsleider

DrontenBouw zoekt een ervaren calculator/werkvoorbereider die de drive heeft om snel door te groeien naar bedrijfsleider.

16/07/2021

Sales Professional (32-40 uur)

Zoek jij een sales rol waarbij je de ruimte krijgt om te groeien als commercieel professional, de kans krijgt om te werken binnen een klein en hecht team, maar de voordelen hebt van een grote organisatie? Ben jij gedreven om elke dag te scoren? Dan zoekt Gripp jou!

15/07/2021

Asset & Projectmanager Techniek

Optisport, bekend van sport- en leisure accommodaties, is voor de regio Noord-Nederland op zoek naar een Asset & Projectmanager Techniek. Je bent verantwoordelijk voor al het groot en klein onderhoud. Heb jij kennis van vastgoedbeheer, installaties en renovatieprojecten en krijg jij energie van technische projecten? Dan drinken we graag een kop koffie met jou!

15/07/2021

Senior Planner

Delicia in Tilburg, ‘s werelds grootste producent van chocolade hagelslag en chocolade snacks, zoekt een ervaren Productie Planner. Heb jij ervaring als Planner in een productieomgeving en komen jouw kwaliteiten het best tot hun recht in een dynamische werkomgeving? Ga dan aan de slag als Senior Productie Planner bij Delicia!

15/07/2021

Accountmanager Recruitment Software (24-32 uur)

Heb jij ervaring in recruitment en zoek je een commerciële rol binnen het recruitment vak zonder het gesleur met kandidaten? Dit is je kans. TOOL2MATCH heeft een uitdagende rol in het team beschikbaar als inside sales / accountmanager!

14/07/2021

Quality Officer

Ga jij thuis én in je baan altijd voor de beste kwaliteit en lijkt het jou een uitdaging om onze producten te voldoen van de meest recente veiligheidseisen? Smartwares Group in Tilburg is op zoek naar een Quality Officer voor 32-40 uur in de week.

13/07/2021

Kwaliteitsmedewerker (24-32 uur)

Meatstreet (Born) is op zoek naar een enthousiaste kwaliteitsmedewerker die verantwoordelijk is voor het gehele kwaliteit- en voedselveiligheidssysteem. Ben jij de topper die wij zoeken? Reageer dan snel!

12/07/2021

Consultant Recruitment & Employer Branding

Onze opdrachtgevers beter maken in recruitment, dat is wat wij doen. Vanuit ons hoofdkantoor in Tilburg bieden wij oplossingen en diensten, waaronder Employer Branding en arbeidsmarktcommunicatie, waarmee organisaties zelf beter kunnen werven en selecteren. Help jij ons mee?

09/07/2021

Inside Sales Specialist

Het verkoopkantoor van TME voor de Benelux (op De Hurk in Eindhoven) zoekt een Inside Sales Specialist. Bouw jij mee aan een duurzame klantrelatie door uitstekende service en adequate verwerking van bestellingen, offertes en claims? Wil je werken in een klein en informeel team, binnen een internationale omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

09/07/2021

Vestigingsmanager

Bobo’s Eyewear (Den Bosch) is op zoek naar een ondernemende vestigingsmanager die ons ondersteunt bij alle onderdelen van de bedrijfsvoering van ons Optiek Centrum. Ben jij een organisatietalent, sta je stevig in je schoenen en durf jij jouw visie uit te dragen? Dan gaan we graag in gesprek met jou!
 

09/07/2021

Regio Medewerker

Ben je een enthousiaste, breed georiënteerde, communicatief vaardige professional? Krijg jij energie van een baan gericht op het ondernemerschap, netwerken en het verenigingswezen, lees dan snel verder.

 

09/07/2021

Manager Operations – lid MT

Wissenraet Van Spaendonck (Tilburg) zoekt een ervaren Manager Operations! Als Manager Operations vorm je samen met de directeur en de Team manager het MT van Wissenraet en is het jouw doel om de strategische groeidoelstellingen van Wissenraet te realiseren. Hiervoor heb je een team van 25 professionals ter beschikking waar jij verantwoordelijk voor bent.
 

09/07/2021

Manager Verenigingsmanagement – Lid MT

Wissenraet Van Spaendonck (Tilburg) zoekt een ervaren Manager Verenigingsmanagement die be-kend is met het opereren in samenwerkingsverbanden zoals (branche)verenigingen, belangenorgani-saties, lobbystructuren, stichtingen en paritaire organisaties.
 

08/07/2021

Beleidsmedewerker Planeconomie

Gemeente Waalwijk is op zoek naar een Beleidsmedewerker Planeconomie. Als proactieve planeconoom denk je mee in de financiële en ruimtelijke mogelijkheden van plannen. Door jouw scenarioberekeningen en grondexploitaties worden risico’s en kansen inzichtelijk.

 

08/07/2021

Commercieel Medewerker Binnendienst (32-38 uur)

Meatstreet (Born) is op zoek naar een ambitieuze commercieel medewerker binnendienst die onze accountmanager en onze klanten gaat ondersteunen. Daarnaast moet jij ook de ambitie hebben om zelf door te groeien naar de functie van accountmanager. Ben jij niet op zoek naar zomaar een baan maar een loopbaan. Reageer dan snel!

 

 

08/07/2021

Medewerker Financieel Beleid

ZOwonen in Sittard is op zoek naar een betrokken en collegiale Medewerker Financieel Beleid (36 uur per week). In deze functie ben je (mede)verantwoordelijk voor de beheersing van financiële stromen en het leveren van juiste en volledige managementinformatie aan diverse gremia binnen de organisatie.

 

 

07/07/2021

Inkoper

Faber Electronics groeit! Wil jij je de komende jaren ontwikkelen in een inkoopfunctie waarin de nadruk ligt op commerciële, organisatorische en administratieve werkzaamheden? Jouw communicatieve vaardigheden, accuraatheid en samenwerkend vermogen vormen de basis voor succes.

 

07/07/2021

Commerciële Binnendienst Coördinator

Faber Electronics groeit! Wil jij je de komende jaren ontwikkelen in een coördinerende functie in de commerciële binnendienst en ordermanagement? Technische kennis is niet nodig. Jouw klantgerichte, commerciële en organisatorische talenten ontwikkelen we samen tot gewaardeerde vaardigheden.

 

06/07/2021

VvE Manager Beheer

VvE Diensten Nederland Eindhoven is op zoek naar een VvE Manager Beheer. Wil jij verantwoordelijk te zijn voor het financieel en administratief beheer van diverse Verenigingen van Eigenaars en kun je goed managen? Dan hoor je bij ons thuis!

 

06/07/2021

Engineer Explosieveiligheid

Artidor Explosion Safety (Geldrop) zoekt een Engineer Explosieveiligheid. Wil je werken bij een innovatieve marktleider in een brede rol met volop ruimte voor eigen initiatieven? Lees dan snel verder en reageer!

 

06/07/2021

Business Improvement Engineer

Koninklijke Van Eerd in Tilburg zoekt een Business Improvement Engineer. Ben jij sterk in het ontwikkelen en implementeren van innovaties en het optimaliseren van productieprocessen en beschik je over projectmanagement skills? Heb jij de ambitie om de kwaliteitsperformance continu te verbeteren? Vervolg je carrière dan als Business Improvement Engineer bij Van Eerd!

 

06/07/2021

Technisch Support Medewerker (Brand)veiligheidssystemen (Weert)

Als technisch support medewerker ben je het eerstelijns aanspreekpunt voor onze klanten en de interne organisatie als het gaat om onze branddetectie, noodverlichts- en ontruimingssystemen. Jouw functie is afwisselend, met veel vrijheid en verantwoordelijkheid en vergt veel van de communicatieve vaardigheden in combinatie met gedegen technische kennis en overtuigingsvermogen. Interesse? Lees dan snel verder!

 

02/07/2021

Junior Support Engineer

Zit het helpen van een ander in jouw DNA? Vind jij het gaaf om klanten in de maakindustrie op weg te helpen bij alledaagse CAD-gerelateerde uitdagingen? En word jij gelukkig als onze klant met jouw kennis en expertise succesvoller en efficiënter zijn werk kan doen? Ben jij een schoolverlater of net startende op de arbeidsmarkt en heb jij kennis van de 3D CAD-software van SOLIDWORKS? Wij maken graag kennis met jou!

 

01/07/2021

Productieplanner 2.0

HAVEP in Goirle zoekt een Productieplanner 2.0. In deze functie wordt er een beroep gedaan op jouw flexibiliteit en vindingrijkheid, om de orders binnen de afgesproken klantplanning te leveren.

 

01/07/2021

Manager Tankstation

Vollenhoven Exploitatie B.V. zoekt voor een van haar servicestations in de regio Eindhoven een gedreven en doortastende manager. De vacature ontstaat doordat de huidige manager doorgroeit binnen de organisatie.

 

30/06/2021

Junior Salesmedewerker

CoPilot (Tilburg) zoekt een junior Salesmedewerker.
De markt van salarissoftware en HR dienstverlening is sterk in beweging. Weet jij wat er speelt bij HR managers en ondernemers in het MKB? En zie je bijvoorbeeld kansen waarmee we met onze online applicaties in kunnen spelen op de behoeftes bij bedrijven? Of weet jij onze hoge waardering van klanten te vertalen naar nieuwe deals? Dan ben jij de medewerker binnendienst die we zoeken!

30/06/2021

Operationeel Medewerker Events

Jij voelt je als een vis in het water in een hectische omgeving en snapt dat werken in de eventbranche geen 9 tot 5 job is. Je hebt een hands-on mentaliteit en ziet deadlines als uitdagingen. Ondanks de drukke omgeving waarin je werkt, weet jij je hoofd altijd koel te houden en zet je problemen om in uitdagingen. Door jouw ervaring weet je wat erbij komt kijken wanneer een event georganiseerd moet worden.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel, ben je enthousiast en op zoek naar een nieuwe baan? Dan hebben wij dé werkplek voor jou!
Heliview Conferences & Training in Breda is namelijk per september op zoek naar een ‘fulltime operationeel medewerker events’

29/06/2021

Teamleider After Sales, Service & Onderhoud

Voor een nieuwe functie binnen Hertek zijn wij op zoek naar een Teamleider After Sales, Service & Onderhoud. Als teamleider ben je eindverantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het team wat bestaat uit service coördinatoren (4), medewerkers supportdesk (3) en contractadministratie (5). Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het behalen van de afdelingsdoelstellingen op het gebied van Aftersales.

29/06/2021

Secretaresse

Wissenraet Van Spaendonck in Tilburg is op zoek naar een doortastende en proactieve Secretaresse met uitstekende communicatieve vaardigheden. Houd jij van een actieve organisatie waar je uitdaging en leuke collega’s vindt. Heb jij graag een drukke agenda en krijg je graag het vertrouwen en de vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te richten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

28/06/2021

Data Engineer

Word jij enthousiast van nieuwe technieken op het gebied van dataverwerking en complexe data platformen? Help jij graag klanten om op een slimme manier met data om te gaan? Bij Bright Cubes zijn wij op zoek naar een Data Engineer waar data en IT door de aderen stroomt.

28/06/2021

Cloud Engineer

Wil jij je ook verder ontwikkelen in de rol van Cloud Specialist? Word jij enthousiast van samenwerken met de beste consultants uit de industrie? Help jij graag klanten om hun Cloud strategie uit te werken en mooie Cloudoplossingen te bouwen? Bij Bright Cubes zijn wij op zoek naar een Cloud Engineer waar IT door de aderen stroomt.

28/06/2021

Software Developer

Is je meest bezochte website Tweakers.net? Heb je je volledige woning geautomatiseerd met domotica? Help jij graag klanten met het oplossen van uitdagende vraagstukken? Bij Bright Cubes zijn wij op zoek naar een Software Developer waar IT door de aderen stroomt.

26/06/2021

Administratief Medewerker Secretariaat

Medas in Bussum zoekt ter uitbreiding van het team secretariaat zelfstandige, accurate collega’s die met veel plezier diverse administratieve werkzaamheden uitvoeren. Kom jij ons team versterken?

25/06/2021

Financieel dataspecialist/-analist

Vollenhoven Olie (Tilburg) is op zoek naar versterking voor de afdeling Finance in de vorm van een Financieel expert met data skills. Ben jij toe aan de tweede of derde stap in je loopbaan binnen het vakgebied van Finance? Dan is dit de perfecte uitdaging voor jou!

24/06/2021

Constructeur bestaande bouw

Solid Services in Breda is op zoek naar een Constructeur bestaande bouw. Staat jouw kennis van constructies zo vast als een huis? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres! Gezien de groei van onze jonge en dynamische organisatie, hebben we behoefte aan jou.

24/06/2021

Servicemedewerker Evenementen (20-40 uur)

Heliview Conferences & Training B.V. in Breda zoekt een servicegericht commercieel talent dat het primaire aanspreekpunt is voor onze eventdeelnemers.

24/06/2021

Medewerker Technische Dienst regio Heerenveen

Optisport, bekend van zwembad- en sportaccommodaties, is voor de regio in en rondom Heerenveen, op zoek naar een Medewerker Technische Dienst. Heb jij twee rechterhanden en een opleiding of achtergrond in elektrotechniek, installatietechniek, mechatronica of onderhoud van gebouw gebonden installaties? Heb je veel ervaring of wil je doorleren na jouw opleiding? Kom bij ons werken als Medewerker Technische Dienst!

23/06/2021

Medewerker Technische Dienst Noord-Holland

Heb jij twee rechterhanden en een opleiding of achtergrond in elektrotechniek, installatietechniek, mechatronica of onderhoud van gebouw gebonden installaties? Heb je veel ervaring of wil je doorleren na jouw opleiding? Kom bij ons werken als Medewerker Technische Dienst!

23/06/2021

Tankstation Beheerder (fulltime)

Vollenhoven Olie zoekt een zelfstandige tankstation beheerder die verantwoordelijk is voor de uitstraling en veiligheid van onze AVIA tankstations in de regio Tilburg – Bergen op Zoom. Ben jij handig en zoek je een baan met veel vrijheid? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

22/06/2021

Accountmanager Binnendienst (36 uur)

Koninklijke Van Eerd in Tilburg zoekt een Accountmanager Binnendienst. Ben jij in staat om de wensen en behoeften van de klant te vertalen naar een goed en onderbouwd advies? Voel jij je thuis in een dynamische omgeving? Wil je werken in een stabiel familiebedrijf gevestigd in Tilburg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

22/06/2021

Project Manager ERP

Merino Consulting Services is looking for an independent ERP Project Manager. Merino Consulting Services is part of Merino Group and is represented in 12 countries worldwide. The European headquarters is located in Tilburg. Due to the strong growth and ambitions of our company, we are looking for an independent Project Manager who ensures a successful implementation.

22/06/2021

Servicedesk Medewerker

Inforing in Breda is voor de uitbreiding van haar servicedesk op zoek naar twee Servicedesk Medewerkers. Heb jij ervaring op een eerstelijns of tweedelijns helpdesk in de IT en ben je toe aan een inhoudelijke vervolgstap met meer uitdaging? Dan is dit jouw kans!

21/06/2021

Verkoopmedewerker Tankstation Tilburg

AVIA, onderdeel van Vollenhoven Olie, in Tilburg is op zoek naar nieuwe collega’s! Wil jij werken als Verkoopmedewerker op onze AVIA tankstations in Tilburg (24-32 uur)? Lees dan snel verder!

17/06/2021

Junior Marketeer

Smartwares Group in Tilburg is op zoek naar een Junior Marketeer; een hands-on marketeer die met alle facetten van de marketing afdeling in aanraking komt. Ben jij een aanpakker, coördinatie talent, is punctualiteit ‘your middle name’ en zoek je een afwisselende functie? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

17/06/2021

Sales & Operations Planner

Woodvision in Kampen is op zoek naar een Sales & Operations Planner. Voor jou ligt er een hele mooie uitdaging om door middel van het introduceren van en het succesvol opvolging geven aan een Sales & Operations Planning het voorraadbeheer (stock control) te optimaliseren en te zorgen dat er voor elk product het wenselijke voorraadniveau is.

16/06/2021

Online Marketeer bij uitvaartproducten.nl

Ben jij een enthousiaste, ervaren online marketeer die samen met ons ideeën omzet naar concrete acties? Onze doelstelling is om binnen vijf jaar de grootste leverancier te worden van de particuliere markt. Voor jou als marketeer is dit een hele uitdagende baan in een bijzondere industrie!

11/06/2021

Medewerker Frontoffice

Hoefnagels Fire Safety in Tilburg is op zoek naar een klantgerichte Medewerker Frontoffice die zorgt voor een goede ondersteuning van onze afdelingen Verkoop en Service. Heb jij een commerciële drive, sta je stevig genoeg in je schoenen om deze rol zelfstandig in te vullen en ben je toe aan een mooie nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

11/06/2021

Allround Medewerker Groothandel Haarlem

AGC Nederland is een groothandel in glas, verf en non-paint artikelen met een compleet assortiment. Wij zijn op zoek naar een Allround medewerker voor onze shop in Haarlem. Ben jij administratief goed onderlegd en zit service verlenen in jouw DNA? Vind je het leuk om afwisselend bezig te zijn met zowel met klanten als met voorraadbeheer en glas snijden? Wij komen graag met jou in contact. Je kunt direct bij ons starten!

10/06/2021

Allround Medewerker Groothandel

AGC Nederland is een groothandel in glas, verf en non-paint artikelen met een compleet assortiment. Wij zijn op zoek naar een Allround medewerker voor onze shop in de regio Twente of zuidoost Nederland. Ben jij administratief goed onderlegd en zit service verlenen in jouw DNA? Vind je het leuk om afwisselend bezig te zijn met zowel met klanten als met voorraadbeheer en glas snijden? Wij komen graag met jou in contact. Je kunt direct bij ons starten!

10/06/2021

Programmamanager Smart Industry

Zoek jij een zelfstandige, uitdagende programmamanagers rol binnen een triple helix organisatie, waarbij Smart Industry, economische stimulering, innovatie, talentontwikkeling en verduurzaming hand in hand gaan? Breng jij partijen bij elkaar met aansprekende, relevante en pragmatische thema’s en programma’s? Reageer dan direct!

10/06/2021

Werkvoorbereider Bouw

Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke en afwisselende functie waarin jij je kennis en ervaring als werkvoorbereider kunt inzetten? Of heb je wel je opleiding, maar nog relatief weinig werkervaring en op zoek naar een stabiele plek om je loopbaan te starten?
Bij Van Kerckhoven Bouw in Kloosterzande ontstaat deze functie, waarbij je opereert in een hecht team. Van Kerckhoven Bouw bedient zowel particulieren als bedrijven en industrie.

09/06/2021

Technisch Verkoop Adviseur – Circulair Funderen

PNL in Tilburg is op zoek naar een Technisch Verkoop Adviseur. Ben jij een goede gesprekspartner als het gaat over techniek? Klus je zelf graag en heb je daardoor gevoel voor techniek of heb je ervaring met het geven van technisch advies? Dan willen we jou graag spreken. Je kunt direct bij ons beginnen!

09/06/2021

Productiemedewerker (5 ploegen)

Aarts Packaging (Waalwijk) is op zoek naar enthousiaste Productiemedewerkers voor de spuitgietafdeling (5 ploegen). Werk jij graag met geautomatiseerde en gerobotiseerde productieprocessen en ben je toe aan een fijne nieuwe werkomgeving? Kom dan werken bij Aarts Packaging!

07/06/2021

HR Adviseur (32-40 uur)

Seasun in Kapelle (Zeeland) is op zoek naar een HR Adviseur die op personeelsvlak de toekomstige lijnen kan helpen uitzetten en ook van aanpakken weet. Heb jij ervaring met het opstellen en implementeren van een HR beleid en zorg jij voor het perfect uitvoeren van een personeelsadministratie? Ben je nuchter ingesteld, hou je van de uitdaging en sta je graag met je “poten in de Zeeuwse klei”? Dan zijn wij op zoek naar jou!

03/06/2021

Productiemedewerker Food

Henri is een Brabants familiebedrijf in Drunen en maakt kant-en-klare soepen, sauzen en maaltijden. Door uitbreiding van onze activiteiten zijn wij per direct op zoek naar nieuwe collega’s.

03/06/2021

Financieel Medewerker

Smartwares Group is op zoek naar een enthousiaste Financieel Medewerker (32-40 uur). Vind je variatie in je werk belangrijk, handel je pro-actief en wil je graag werken binnen een dynamische, internationale organisatie met Brabantse roots? Dan gaan wij graag met jou het gesprek aan!

02/06/2021

ICT Coördinator

Smartwares Group is op zoek naar een ICT Coördinator (36-40 uur) voor onze Business Systems afdeling. Wil jij samen met jouw team bouwen aan het succesvol laten functioneren van de gehele ICT infrastructuur? Dan ben je bij ons van harte welkom!

01/06/2021

Administratief Sales Support Medewerker

Zoek jij een goed betaalde parttime baan? Ben je administratief goed onderlegd, accuraat en stressbestendig? Driscoll’s in Breda, de marktleider in zacht fruit, zoekt Administratieve Sales Support toppers. Jij bent de ruggengraat en het vaste aanspreekpunt voor de accountmanagers en zorgt voor de juiste opvolging van het administratieve proces op de afdeling Sales. Vind jij het leuk om te werken in een internationale en dynamische omgeving? Dan ben je bij ons direct welkom!

01/06/2021

Business Analist API & Integraties

Loket.nl, onderdeel van Van Spaendonck in Tilburg, is op zoek naar een Business Analist API & Integraties. Ben jij diegene waarvan het hart sneller gaat kloppen bij het horen van open API, RESTful API? En krijg jij energie van contact met klanten, partners en development? Dan zijn we op zoek naar jou!

01/06/2021

Incasso Medewerker

Reijn Retro in Tilburg is op zoek naar een Incasso Medewerker. Ben jij communicatief vaardig, zorgvuldig en doortastend en voel jij je thuis in een dynamische werkomgeving? Dan komen wij graag in contact met jou!

01/06/2021

New Business Sales Consultant

Merino Consulting Services is looking for an international New Business Sales Consultant for the European market. Merino Consulting Services is part of Merino Group and is represented in 12 countries worldwide. The European headquarters is located in Tilburg. Due to the strong growth and ambitions of our company, we are looking for an independent sales professional with knowledge and experience in selling ERP solutions and who can also carry out key account management.

01/06/2021

Verkoopmedewerker BP tankstation Schijndel (32 uur)

Op ons BP tankstation in Schijndel aan de Ericastraat ben jij het vertrouwde gezicht. Jij bent namelijk de eerste die onze gasten te zien krijgen. Met een glimlach zorg jij binnen no-time voor een leuk gesprek. Onze gasten komen graag terug om een broodje te halen of om te tanken dankzij jouw klantgerichte instelling.

31/05/2021

(Senior) Projectregisseur

Als projectregisseur ben je integraal verantwoordelijk voor nieuwbouw- en renovatieprojecten en gebiedsontwikkeling vanaf het initiatief tot en met de oplevering. Dit betekent dat je zowel feeling hebt met beleidsvorming als ook met projectvoorbereiding en uitvoering. In het bijzonder heb je aantoonbare ervaring in meerdere projecten met het contracteren en begeleiden van Turn-key / Design & built projecten. Je bent kritisch in je werk en streeft naar een optimaal resultaat, maar hebt zeker ook humor. Onze bewoners zijn voor ons belangrijk en dus vinden wij het bijzonder relevant dat je hun belangen écht begrijpt en in balans brengt en houdt met de (bedrijfseconomische) belangen van ZOwonen.

28/05/2021

(junior) Recruiter

Heb jij een passie voor recruitment en vind jij het een uitdaging om de juiste kandidaten te vinden voor onze opdrachtgevers? Heb jij zin om daarnaast ervaren consultants met leuke Employer Branding gerelateerde trajecten te ondersteunen? Dan ontmoeten wij jou graag!

© Copyright - Primatch