Bekijk Casala op:

Functie:
Administratief Medewerker

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Casala
Rolweg 10
4104 AV Culemborg

Contactpersoon:
Jeroen Bergen
06 54 737 585

Plaatsingsdatum:
24/05/2018

Administratief Medewerker

Casala in Culemborg zoekt een Administratief Medewerker voor de service-afdeling. Ben jij accuraat, servicegericht en administratief vaardig? Reageer dan direct! 

Wat ga je doen

Binnen Casala ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van alle processen op de service-afdeling. Je verwerkt productie orders in het systeem, boekt transportvrachten en volgt deze op. Ook behandel je uiteenlopende service vragen die binnen komen op de afdeling. Daarnaast werk je nauw samen met en ondersteun je de Manager Service/Logistiek met haar dagelijkse werkzaamheden.

Als onderdeel van het Shared Serviceteam ondersteun je de gehele internationale Casala organisatie. Dagelijks contact met onze buitenlandse vestigingen maakt deze functie interessant. Beheersing van de Duitse en Engelse taal is daarom noodzakelijk.

Wat neem je mee

  • Je beschikt over administratieve ervaring en werk zeer accuraat;
  • Goede beheersing van de Nederlandse Engelse en Duitse taal is een vereiste;
  • Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding.

Als persoon ben je accuraat, doelgericht, doortastend en beschik je over een goede dosis humor. Daarnaast ben je zelfstandig, flexibel en klantgericht, kun je goed omgaan met hectische en veranderende situaties en heb je een “can do” mentaliteit.

Over onze organisatie

Casala produceert al ruim 100 jaar meubelen voor de zakelijke markt die uitblinken in design en functionaliteit. De meubelen worden aangeboden via een uitgebreid verkoopnetwerk en ingezet in o.a. congreszalen, kantoren, universiteiten, overheden, zorgcentra en kerken. Casala is een internationaal opererende organisatie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Culemborg. Daarnaast heeft Casala verkoopkantoren met showroom in Duitsland, Engeland en Frankrijk. Meer informatie: www.casala.com.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie waar service en logistiek samenkomen. Casala biedt een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket en onze snel groeiende organisatie biedt volop mogelijkheden.

Interesse

Primatch ondersteunt Casala bij het werven en selecteren van deze veelzijdige service uitdaging. We horen graag wat je in deze functie aanspreekt. Bellen of mailen kan met Jeroen Bergen (recruiter). Jeroen is bereikbaar op tel: 06 5473 7585.

Zo enthousiast dat je direct wilt reageren: reageer dan via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.