Functie:
Administratief Medewerker

Dienstverband:
Parttime (16 uur)

Locatie:
First Care veiligheidstrainingen & advies
Kraaivenstraat 21-01
5048 AB Tilburg

Contactpersonen:
Erik Scholten
06-54917337

Plaatsingsdatum:
[post_published]

Administratief Medewerker

First Care in Tilburg, is op zoek naar een zelfstandige en communicatief vaardige parttime administratief medewerker voor 16 uur per week tot in ieder geval eind 2019.

First Care is een toonaangevende specialist op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV) en eerste hulp (EHBO). Organisaties die van veiligheid hun eerste zorg maken, vertrouwen op ons voor uiteenlopende diensten op het gebied van veiligheid en EHBO.

Voor tijdelijke vervanging zijn wij per direct op zoek naar een parttime administratief medewerker voor 16 uur per week, tot in ieder geval eind 2019.

Wat ga je doen?

Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van onze organisatie in de breedste zin van het woord. Naast het veelvuldig contact dat je hebt met onze klanten en trainers ben je een echte spin-in-het-web en verantwoordelijk voor alle voorkomende administratieve werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het beantwoorden van vragen over trainingen en de planning;
  • Invoeren van presentielijsten;
  • Maken van certificaten;
  • Plannen van trainers;
  • Opstellen en verwerken van certificaten;
  • Versturen van uitnodigingen;
  • Verwerken e-mail verkeer.

Kortom; een afwisselende baan waarin jij met jouw kwaliteiten een mooie bijdrage kan leveren aan ons succes!

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een kandidaat die beschikt over minimaal Mbo werk- en denkniveau. Ervaring met MS-Office is daarnaast een must. Als persoon ben je iemand die graag meedenkt, oplossingen aandraagt en een klantgerichte instelling heeft. Je communiceert makkelijk op verschillend niveau en je bent in staat zelfstandig te werken.

Ervaring mag ook opgedaan zijn naast een studie. Jouw instelling en mentaliteit zijn voor ons van groter belang dan de hoeveelheid werkervaring. Zodoende nodigen wij studenten ook van harte uit te solliciteren.

Geboden

We bieden je een afwisselende baan binnen een enthousiast team. We hebben een open en informele werksfeer. Een plek waar je wordt uitgedaagd om met nieuwe initiatieven of ideeën te komen en waar je kunt terugvallen op de kennis en ervaring van jouw collega’s. We bieden je een salaris dat ligt tussen de € 2.000 – € 2.200 bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van kennis en ervaring.

Deze functie is voor 16 uur per week en de uren zijn flexibel in te delen.

Geïnteresseerd?

Bij vragen of voor meer informatie kan je contact opnemen met Erik Scholten (mede-eigenaar) via 06-54917337.

Wil je direct solliciteren? Stuur dan je cv met bijbehorende motivatie via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt door First Care niet op prijs gesteld.