Bekijk Global Wine Operations op:

Functie:
Administratief Medewerker Inkoop Logistiek

Dienstverband:
Fulltime (32-40 uur)

Locatie:
Global Wine Operations
Exportweg 4
2742 RC Waddinxveen

Contact:
Sylvia Noomen
0180-635158

Plaatsingsdatum:
30/11/2018

Administratief Medewerker Inkoop Logistiek

Global Wine Operations, in Waddinxveen, is voor de afdeling Inkoop Logistiek op zoek naar een Administratief Medewerker. Spreken de kernwoorden administratie, nauwkeurig en servicegericht jou aan? Dan hebben wij een mooie baan voor jou!

Wat houdt de functie in?

De afdeling inkoop logistiek is verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en internationaal transport van al onze wijnen.

Als administratief medewerker op de afdeling inkoop logistiek ondersteun je de 7 logistieke inkopers. Je controleert de orders en verwerkt ze in onze systemen (Navision en WMS). Je verzorgt de accijnsadministratie : via de douane applicatie verwerk je de inkooporders en maak je uitgaande documenten aan. En je bent verantwoordelijk voor het aanmaken en wijzigen van stamgegevens van onze artikelen en leveranciers in Navision. Je hebt hierbij dagelijks intensief contact met je directe collega’s van de afdeling als ook met die van de afdeling sales support en logistiek (magazijn). Het betreft een functie van 32-40 uur per week.

Wie zijn wij?

Wij zijn Global Wine Operations B.V., een logistieke dienstverlener die zich volledig heeft gericht op de wijnmarkt. Wij zijn onderdeel van Delta Wines B.V. en verzorgen de opslag, voorraadbeheer en distributie voor de andere Delta bedrijven maar ook voor externe partijen. Zowel ons kantoor als distributiecentrum zijn gevestigd in Waddinxveen (Distripark Doelwijk). In de afgelopen jaren is onze organisatie sterk gegroeid, en daarom zijn wij op zoek naar versterking van ons team! Voor meer informatie zie onze website: www.globalwineoperations.com.

Wat vragen wij

Je hebt minimaal een afgeronde MBO2-opleiding en/of enkele jaren (administratieve) werkervaring op MBO-niveau. Om dit werk goed te kunnen doen, werk je zeer nauwkeurig en gestructureerd en ben je proactief.

Wat bieden wij

  • Een informeel en ambitieus bedrijf met mooie producten
  • Een grote marktspeler met jaarlijks goede resultaten
  • Een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals korting op onze eigen producten en de mogelijkheid tot het volgen van cursussen/ opleidingen
  • Een uitgebreid inwerkprogramma
  • Een tijdelijk contract met mogelijkheid op een vast dienstverband

Interesse?

Heb jij interesse in deze functie en wil je deel gaan uitmaken van ons succesvolle team, reageer dan via de sollicitatiebutton!

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je bellen met Sylvia Noomen (Manager Logistic Buying), 0180-635158.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.