Bekijk VDT Advocaten op:

Functie:
Administratief Medewerker Secretariaat

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
VDT Advocaten
Kapitein Hatterasstraat 23 g
5015 BB Tilburg

Contactpersonen:
Brigitte Raaimakers
013-5440400

Plaatsingsdatum:
25/01/2019

Administratief Medewerker Secretariaat

VDT in Tilburg is op zoek naar een toffe, zelfstandige, accurate collega die met veel plezier allerlei secretariële en financieel-administratieve werkzaamheden uitvoert. Geef jij ons extra power?

Functie omschrijving

We werken niet met functies. Bij VDT hebben we een paar jaar geleden het roer omgegooid. Dat heeft geleid tot een veel frissere en effectievere organisatie. Denk bij VDT dus niet aan een advocatenkantoor met een stoffige traditionele werkomgeving.

In een veranderende wereld hebben wij steeds meer behoefte aan flexibiliteit en diversiteit. Wat wij missen is iemand met een financieel administratieve achtergrond. Die zou op tal van manieren van grote waarde kunnen zijn. Er is van alles te doen:

  • Er is werk te verzetten bij de secretariële ondersteuning van advocaten en frontoffice-werk. Suze, Danique, Anne en Christine kunnen het niet meer bijbenen en leggen je perfect uit wat te doen.
  • Daarnaast wikkelen wij ook veel faillissementen af. Omdat het gaat om failliete bedrijven, komt daar ook financieel administratief werk bij kijken, waar Mariëlle prima hulp kan gebruiken.
  • Ook zou je heel welkom zijn bij Brigitte op onze eigen kantooradministratie.

Kortom: heel divers en uitdagend werk, waar je met een financieel administratieve achtergrond een groot verschil kunt maken binnen VDT.

Functie-eisen

  • Financieel administratieve studie (MBO Niveau 4);
  • Administratieve werkervaring gewenst;
  • Niet bang in een veranderende omgeving;
  • Bereid tot brede inzetbaarheid;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift;
  • Je hebt een geweldige kennis van Excel;
  • Je woont binnen een straal van 30 km.

Wie zijn wij?

VDT is het leukste advocatenkantoor van Tilburg en omstreken. Dat komt omdat wij geloven in moderne advocatuur, waarin je investeert in de relaties met je klanten. Dat zijn in ons geval altijd MKB-ondernemers. Wij geloven in advocatuur die ondernemers niet alleen te hulp te schiet als er brand is uitgebroken, maar vooral ook te zorgen voor de preventie. Dat vereist teamgeest en een ondernemende en proactieve houding. Dat is veel slimmer en zinniger, dus leuker. De organisatiestructuur binnen het team van VDT is plat en overzichtelijk, de sfeer is informeel. Laten we het echt Brabants noemen. Er wordt keihard gewerkt en minstens zo hard gelachen.

Kijk voor meer informatie op www.vdt-advocaten.nl.

Enthousiast?

Wij nodigen je graag uit te solliciteren via de sollicitatiebutton.

Heb je vragen of wil je meer informatie neem dan gerust contact op met Brigitte Raaimakers via 013-5440400.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.