Bekijk Legent op:

Functie:
Administratief Secretarieel Medewerker

Dienstverband
Parttime (16 – 24 uur)

Locatie:
Legent
Kapitein Hatterasstraat 23 g
5015 BB Tilburg

Contactpersoon:
Karin Lemmens -Kemps
013 577 0606

Plaatsingsdatum:
21/09/2020

Administratief Secretarieel Medewerker

Wij, Legent in Tilburg, zijn op zoek naar een zelfstandige en nauwkeurige administratief secretarieel medewerker die onze organisatie kan ondersteunen met al haar werkzaamheden.

Wij zijn een ambitieuze onderneming gericht op de juridische dienstverlening binnen het ondernemerschap. Onze dienstverlening bevindt zich op het kruispunt van een drietal aspecten; bedrijfskundig, juridisch en bedrijfseconomisch. Dit doen wij voor ondernemers op het gebied van optimalisering van B.V. structuren ( Legent Beschermt /SAFE) meedenken in strategie en begeleiding van bedrijven in zwaar weer (Legent staat bij). Om onze missie verder kracht bij te zetten geven wij opleidingen en cursussen voor onder andere accountants en belastingadviseurs (Legent maakt wijzer).

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

Administratief Secretarieel Medewerker (16 – 24 uur)

Als administratief secretarieel medewerker ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van onze organisatie in de breedste zin van het woord. Als echte spin-in-het-web ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende administratieve werkzaamheden voor de ondersteuning van onze adviseurs. Hierbij kan je denken aan het voorbereiden van afspraken, het opstellen van zakelijke e-mails, aannemen van eerstelijns telefonie, het aanmaken en invoeren van dossiers en het controleren en invoeren van gegevens. Daarnaast zorg je voor de dagelijkse verwerking van facturen. Tot slot zorg je ervoor dat afspraken met klanten, evenementen en cursus- en trainingsdagen vlekkeloos verlopen, van het verwerken van de aanmelding tot de facilitaire zaken die hiervoor geregeld moeten worden.

Kortom; een afwisselende baan waarin jij met jouw kwaliteiten een mooie bijdrage kan leveren aan de verdere groei van ons succes!

Functie-eisen

We zijn op zoek naar kandidaten met MBO werk- en denkniveau, aangevuld met minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Je werkt secuur, bent communicatief vaardig en bent in staat meerdere zaken tegelijk uit te voeren. Je werkt zelfstandig, je hebt goede administratieve vaardigheden en collega’s kunnen op jou vertrouwen. Met andere woorden: Als werk op jouw bureau terechtkomt, hebben je collega’s er geen omkijken meer naar en wordt het geregeld.

Aangezien je in een klein team komt te werken is het belangrijk dat jij je echt betrokken en verantwoordelijk voelt. Je bent inventief en goed in staat je prioriteiten te stellen. Je werkt gestructureerd en durft zelfstandige beslissingen te nemen. Tenslotte beheers je de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.

Geboden

Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een salaris dat ligt tussen de € 2100,- en € 2300,- op basis van een fulltime werkverband en onder andere een aanvullende pensioenregeling, biedt Legent een open en directe cultuur met jonge en enthousiaste collega’s die met veel plezier aan de verdere ontwikkeling en groei van de organisatie willen bouwen.

Het betreft een functie voor 16-24 uur per week, waarbij van je verwacht wordt dat je minimaal 3 dagen per week aanwezig bent.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie kan je telefonisch contact opnemen met Karin Lemmens -Kemps op 013-5770606. Je sollicitatie met cv en motivatie mag je sturen via de sollicitatiebutton.

Kijk voor aanvullende informatie op www.legent.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt door Legent niet op prijs gesteld.