Bekijk Wissenraet Van Spaendonck op:

Functie:
Adviseur Arbeidsverhoudingen en HRM

Locatie:
Wissenraet Van Spaendonck
Reitseplein 1
5037 AA Tilburg

Contactpersoon:
Giel Schikhof
013-5944594

Plaatsingsdatum:
17/03/2020

Adviseur Arbeidsverhoudingen en HRM

Wissenraet Van Spaendonck (Tilburg) zoekt een Adviseur Arbeidsverhoudingen en HRM.

Heb jij kennis rondom ontwikkelingen en veranderingen in CAO’s, AVV, flexibiliteit en ZZP-ers en zie jij daarin de uitdagingen voor ondernemers, branches, O&O-fondsen en werkgevers- en werknemersorganisaties, dan zoekt Wissenraet Van Spaendonck jou!

 

Jouw functie

De arbeidsmarkt is gebaat bij goede arbeidsverhoudingen. Wissenraet Van Spaendonck ondersteunt de MKB-ondernemer daarbij zowel op collectief als individueel niveau. Voor het cluster Arbeidsverhoudingen van Wissenraet Van Spaendonck zijn wij op zoek naar een collega die al enkele jaren ervaring heeft opgedaan op het gebied van arbeidsverhoudingen. Uitgangspunt hierbij is de thematiek die werkgevers en werknemers collectief en individueel verder kunnen helpen in een gezonde arbeidsmarkt. Relevante thema’s zijn duurzame inzetbaarheid en leven lang ontwikkelen maar ook (individuele) arbeidsvoorwaardenvorming en beperking van risico’s die het gevolg zijn van werkloosheid en arbeidsongeschiktheid.

 

De adviseur die wij zoeken:

  • anticipeert en is gericht op samenwerking en vaardig in relevante netwerken;
  • voelt zich op zijn gemak in een politiek/bestuurlijk speelveld;
  • toont initiatief, is ondernemend en resultaatgericht;
  • heeft naast minimaal 3 jaar werkervaring een HBO of WO werk- en denkniveau.

Om succesvol te zijn in deze rol is affiniteit met de arbeidsmarkt en arbeidsverhoudingen een grote pré. Als persoon ben je omgevingsbewust, tactvol en in staat om jouw enthousiasme met overtuigingskracht over te brengen. Omdat je voor verschillende klanten tegelijk werkt ben je flexibel en kun je snel schakelen. Je hebt interesse in strategische vraagstukken en krijgt energie van besturingsvraagstukken. Daarbij ben je analytisch en heb je het vermogen om gestructureerd te werken. Je bent initiatiefrijk, kent de stakeholders op collectief niveau aan werkgevers- en werknemerszijde en hebt oog voor commerciële mogelijkheden.

 

Aanbod

Werken bij Wissenraet Van Spaendonck betekent een verdieping én verbreding van je carrière: in een dynamische en resultaatgerichte omgeving maak je kennis met meerdere sectoren van de Nederlandse economie. We bieden je:

  • een jaarcontract voor 36 uur;
  • een salaris tussen de € 3.000,- en € 4.500,- per maand afhankelijk van jouw ervaring;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een 13e maand en pensioenvoorziening;
  • fantastisch ruim en modern kantoor in Tilburg.

Over ons

Wissenraet Van Spaendonck adviseert en ondersteunt ruim 100 branche-, beroeps- en ondernemersorganisaties welke actief zijn in de zakelijke dienstverlening, arbeidsmarkt, industrie, handel en zorg & welzijn. Voor deze organisaties zijn wij hét gezicht in de markt. Belangenbehartiging, communicatie, keurmerken, collectieve inkoop, opzetten van opleidingen, beleidsondersteuning en secretariaatsvoering zijn daarbij de kerndiensten. Wissenraet Van Spaendonck is marktleider en trendsettend in Nederland en werkt aan samenwerking tussen ondernemers om samen een groter doel te bereiken.

Meer weten en reageren?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Giel Schikhof (manager Arbeidsverhoudingen) via 013-5944594. Over de organisatie is meer te vinden op www.vanspaendonck-wispa.nl. Een assessment kan tot de mogelijkheden behoren.

Jouw sollicitatiebrief en CV kan je sturen via onderstaande sollicitatielink.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt door Wissenraet Van Spaendonck niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: HRM, Consultant, personeelszaken, PZ, arbeidsrelatie, HBO, WO, personeelsconsulent, HR, Human Resources,  wissenraet van spaendonck, primatch, Tilburg, Noord Brabant.