Bekijk saturn petcare op:

Functie:
Afdelingshoofd (3-ploegen)

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Saturn petcare
Stationslaan 1
8051 NC Hattem

Contactpersoon:
Theo Thijssen
038 443 11 22

Plaatsingsdatum:
22/10/2018

Afdelingshoofd (3-ploegen)

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Saturn petcare Hattem heeft een vacature voor de functie van Afdelingshoofd in een 3-ploegendienst. 

De organisatie

Saturn petcare heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van honden- en kattenvoer. Wie nog nooit een product van het merk “saturn” in het winkelschap heeft aangetroffen, zal in eerste instantie verbaasd zijn dat saturn petcare tot de grootste petfoodfabrikanten van Europa behoort. Reden daarvoor is dat we groot en succesvol geworden zijn als fabrikant van huismerkproducten. Deze huismerkproducten leveren wij aan gerenommeerde Duitse en andere internationale handelsketens van de levensmiddelenbranche, daarnaast ook aan discounters en drogisterijen. Wie daar voor zijn hond of kat diervoeding koopt, heeft ongetwijfeld wel eens één van onze producten in handen gehad. Saturn petcare in Hattem is de Nederlandse productielocatie van natvoer voor honden en katten.

De functie

Als afdelingshoofd ben je verantwoordelijk voor één van de productieafdelingen Vleesvoorbereiding, Vullen en Sluiten of Etiketteren en Verpakken. In deze functie stuur je direct een team (±15 Fte) aan. Als Afdelingshoofd ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de productie voor de toegewezen afdeling, zodanig dat de producten tijdig, en volgens vereiste specificaties gereed komen. Een en ander onder toezicht dat de betreffende veiligheid, milieu, kwaliteit en specifieke beleidsregels en voorschriften in acht worden genomen, waaronder wet- en regelgeving, hygiënevoorschriften en werkinstructies. Op dit moment zoeken wij een afdelingshoofd voor de afdeling Etiketteren en Verpakken. Het team van afdelingshoofden moet kunnen rouleren op de verschillende afdelingen.

Je werkzaamheden

 • Je ziet toe op een juiste en volledige toepassing van procedures, veiligheids- en werkinstructies en controlevoorschriften, borgt Arbo en stuurt bij waar nodig.
 • Je bewaakt de kundigheid van de medewerker en bent verantwoordelijk voor het inwerken, begeleiden, ontwikkelen en opleiden van medewerkers en uitzendkrachten.
 • Je voert functionerings-, beoordelings- en verzuimgesprekken met je medewerkers. Je verdeelt de medewerkers over de productie-eenheid. Je ziet toe op roulatie binnen de afdeling.
 • Als Afdelingshoofd ben je vooral op de werkvloer. Je toont eigenaarschap door mensen, materiaal, machines en middelen optimaal in te zetten en in te grijpen waar nodig.
 • Je zorgt voor een juiste registratie van zaken op het gebied van productie, proces en personeel (onder andere wegwerken en voorkomen van voorraadverschillen in SAP). Als Afdelingshoofd rapporteer je geproduceerde aantallen, uitval, blokkades en OEE’s, ongevallen etc. aan de Manager Operations.
 • Je voert regelmatig werkoverleg met de afdeling en stemt meerdere keren per dag af met je collega’s Afdelingshoofd om samen een optimale productie, zowel in kwaliteit als kwantiteit te realiseren.

Je profiel

 • Je hebt een afgeronde relevante MBO+/HBO opleiding.
 • Ervaring in de procesindustrie in de vlees- of voedingsmiddelenbranche is een pré.
 • Je hebt minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring en weet medewerkers en teams te motiveren en te stimuleren.
 • Je beschikt over technisch inzicht en ervaring in de techniek.
 • Je hebt kennis van en ervaring met SAP.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Je bent in staat om mogelijke knelpunten op het gebied van materiaal, mensen, middelen en machines te inventariseren. Daarnaast draag je verbetervoorstellen aan m.b.t. het verbeteren van de processen gebaseerd op lean six sigma methodieken.
 • Kennis van en ervaring met performance behaviour is een pré.
 • Je hebt kennis van en ervaring met Office-pakket.
 • Beheersing van de Duitse taal in woord en geschrift is een pré.

Durf jij deze uitdaging aan en voldoe jij aan bovenstaand profiel? Dan ben jij de kandidaat voor de functie van Afdelingshoofd bij saturn petcare. 

Wat bieden wij ?

Saturn petcare b.v. kent een open en informele werksfeer en biedt voor deze uitdagende en afwisselende functie een salaris op basis van 40 uur per week van 2594 – 3510 euro bruto (afhankelijk van kennis en ervaring) aangevuld met een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast krijg je alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen door vakinhoudelijke ondersteuning en opleidingen.

Reageren?

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je enthousiast? Wij ontvangen graag je CV via de sollicitatieknop. Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Theo Tijssen (Manager Operations) via telefoonnummer: 038-4431122.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.