Bekijk Van Lierop op:

Functie:
Algemeen Directeur

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Van Lierop
Industrieweg 109
5591 JL Heeze

Contactpersoon:
Hans van Lierop
06-53163273

Plaatsingsdatum:
21/10/2020

Algemeen Directeur

Van Lierop, gevestigd in Heeze, gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige las en plaatconstructies zoekt een directeur die leiding geeft aan de organisatie en zorgdraagt dat Van Lierop wendbaar en vitaal blijft, ook de komende decennia!

De organisatie

Van Lierop is een familiebedrijf dat ruim 60 jaar bestaat. Uniek is de manier waarop onze vier gespecialiseerde teams, Part, Production, Projects en Partnership met elkaar samenwerken. De 25 medewerkers zorgen voor een prettige werksfeer waarbij collegialiteit hoog in het vaandel staat. Intensieve samenwerking zorgt er tevens voor dat we onze klanten met behulp van onze jarenlange ervaring bij kunnen staan als betrouwbare partner in metaal. Van ontwerpfase tot productie. Wij kenmerken ons doordat we alle werktuigbouwkundige processen in huis hebben zowel conventioneel als hightech.

Van Lierop is een stabiel bedrijf waar de huidige directeur/eigenaar zich zal gaan richten op het  acquireren van nieuwe business en innovatie. En hierdoor meer afstand gaat nemen van de operationele organisatie. Door deze transitie is er binnen het MT ruimte ontstaan voor een algemeen directeur. Als algemeen directeur word je, samen met de eigenaar verantwoordelijk voor de groei van Van Lierop, deels door autonome groei en deels door acquisities.

De functie/wat ga jij doen?

De algemeen directeur is PNL eindverantwoordelijk. Hierdoor voer je alle taken uit die passen bij een eindverantwoordelijke rol bij een bedrijf met een omzet van rond de 5 miljoen euro. Daarnaast zal je, om dit te realiseren, je richten op het continu verbeteren van interne processen en samenwerkingen. Als directeur ben jij er primair verantwoordelijk voor dat technische en financiële doelstellingen worden gehaald en dat de klant en medewerkers tevredenheid optimaal zijn. Het MT functioneert op een coachende manier door open communicatie, directe feedback en taakstellingen zijn onderling duidelijk. Het MT bestaat uit twee teamleiders, de algemeen directeur en de eigenaar.

Binnen het MT heb je een voortrekkersrol en stemt periodiek gevraagd en ongevraagd af met Hans van Lierop, de eigenaar. Je begrijpt dat het werken naast een eigenaar (directeur) gepaard gaat met geduld en vertrouwen en dat dat vertrouwen tijd nodig heeft om te ontstaan.

Hierbij werk je met een visie die toekomstbestendig is maar altijd met eerbied voor de historie en de familiewaarden die Van Lierop kenmerken als bedrijf.

Functie eisen

  • Technische en/of bedrijfskundige opleidingsachtergrond.
  • Aantoonbare algemene management ervaring in een productie omgeving.
  • Je beschikt over een krachtige visie en bent analytisch sterk ontwikkeld.
  • Je beschikt over sterke communicatievaardigheden, bent doelgericht en slagvaardig, maar stelt bedrijfsbelang altijd boven je persoonlijke doelstellingen.
  • Werkervaring bij een MKB (familie) bedrijf vinden we essentieel.
  • Je hebt een makkelijk en toegankelijke manier van leidinggeven/coachen.

We zoeken iemand voor de langere termijn. Van Lierop heeft er niks aan als er over 5 jaar een nieuwe directeur gezocht moet worden. Aan ons de taak te zorgen dat er de komende jaren voldoende uitdagingen blijven.

Geboden

Van Lierop biedt je een unieke kans om een actieve rol te spelen binnen de doorontwikkeling en groei van onze organisatie. We bieden een eindverantwoordelijke rol binnen een dynamisch en innovatief bedrijf. We kenmerken ons door hard te werken, gevoel voor humor en onze mensgerichte cultuur.

Een salaris dat past bij de verantwoordelijkheden en bevoegdheden van deze functie aangevuld met goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een salaris tussen de 65 en 80 K aangevuld met passend emolumenten en een winst deling bij behalen van de doelstellingen!

Interesse?

Van Lierop laat zich voor deze functie begeleiden door Primatch HR Groep. Heb je een goed gevoel bij een MKB bedrijf met een technisch hart en geef jij leiding met flair, neem dan contact op met Hans van Lierop, telefonisch bereikbaar op 06-53163273.

Jouw reactie ontvangen wij graag via de sollicitatiebutton.

Een assessment zal onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.