Bekijk Compliment B.V. op:

Functie:
Allround Financieel Bedrijfsmanager

Dienstverband
Parttime (28-32 uur)

Locatie:
Compliment B.V.
Zeelandsedijk 1
5408 SL Volkel

Contactpersoon:
Thea Verbruggen
06-20367321

Plaatsingsdatum:
02/09/2021

Allround Financieel Bedrijfsmanager 28-32 uur

Compliment is een gepassioneerd tuinbouwbedrijf. Sinds 2002 is ons bedrijf gevestigd in Zeeland/Uden. Rondom deze streek bevinden zich onze bedrijfspanden en de vele hectaren tuinbouwgrond waarop wij op een moderne, vooruitstrevende manier voor en met onze klanten kwaliteitsproducten telen, verwerken en verpakken. Wij hebben de passie voor alles wat de natuur ons geeft en we vinden het belangrijk om duurzame verse, veilige en gezonde groente en fruit aan te kunnen bieden. Zowel ons vakgebied als de vraag naar onze producten groeit enorm. Daarnaast gaan de technische ontwikkelingen snel. Ons familiebedrijf maakt een flinke groei door en daarom zoeken we uitbreiding van ons team:

Allround financieel bedrijfsmanager 28-32 uur

Rapporterend aan de directie voert u de volledige coördinatie van onze kantoormedewerkers en bent u verantwoordelijk voor de beleidsmatige, financiële en operationele dynamiek. Als financieel opgeleide vindt u het enerzijds een uitdaging om onze financiën en bedrijfsprocessen zo effectief en efficiënt mogelijk te laten verlopen en anderzijds om ons bedrijf te helpen groeien en nieuwe ontwikkelingen te implementeren.

Profielschets

De ideale kandidaat heeft verstand van zaken als het gaat om (financiële)bedrijfsvoering van een groeiend familiebedrijf. U bent een ervaren financieel professional en bent verantwoordelijk voor het beheersen van de financiële risico’s, de financiële planning, de vastlegging van financiële gegevens, strategisch en beleidsmatig financieel advies en het adequaat rapporteren aan de directie. U vindt het leuk om deze, bij ons bedrijf nieuwe functie, vorm te geven. Alhoewel financiën uw primaire taak is vindt u het interessant om breder het voortouw te nemen binnen onze bedrijfsvoering.

Als een geboren allround manager neemt u het voortouw en stimuleert, initieert en coacht de medewerkers om onze prestaties op de volgende gebieden te verzekeren: financiën, (operationeel) processen, administratie, projecten en HR. U vertegenwoordigt ons bedrijf bij de accountant, partners en overheid en daar krijgt u onze ambities slim voor elkaar, risicobewust en binnen geldende wet- en regelgeving.

U identificeert zich met en handelt naar ons imago en onze waarden en houdt continu oog voor het evenwicht, overzicht, structuur en aangename cultuur binnen ons soms hectisch familiebedrijf. U vindt het leuk om als rechterhand van de directie hun ideeën en initiatieven (projectmatig) vorm te geven en weet er een succes van te maken. U weet aan welke kwaliteitseisen een bedrijfsvoering moet voldoen. Bijvoorbeeld op het gebied van digitalisering, wat wordt beschouwd als een kans om de productie, werkwijze en resultaat te optimaliseren.

Functie-eisen en competenties

  • Financieel opgeleid op HBO niveau en ruime ervaring op het gebied van financial control (bij voorkeur in de agrarische sector).
  • Verbindende leiderschapskwaliteiten en teambuilder; iemand die zaken voor elkaar krijgt en waar collega’s blij mee zijn.
  • Ervaring in het initiëren, ontwikkelen, implementeren en bewaken van bedrijfsprocessen, ervaring in het managen van projecten, een allrounder.
  • Het vermogen om een verbindende positie in te nemen naar partners/overheid die van belang zijn om onze ambities waar te maken.
  • Gestructureerd, sterk verantwoordelijkheidsgevoel, resultaat en kwaliteit gericht.
  • Inhoudelijk en conceptueel sterk, assertief, beleidsmatig kritisch meedenken maar ook doener.
  • Altijd zoekend naar mogelijkheden en samenwerkingsgericht.
  • Aangename gesprekspartner, transparant in intenties en verwachtingen en communicatief sterk.

Bent u enthousiast en energiek, creatief en flexibel en op uw gemak in de dynamiek van een agrarisch familiebedrijf? Dan nodigen wij u graag uit om te reageren.

Wij bieden…

Het betreft een parttime functie 28-32 uur. Naast een goed salaris hebben we een keuzepakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. U vindt bij ons een werkomgeving die u mogelijkheden geeft tot ontwikkeling. We bieden u een omgeving waarin u zelf veel vrijheden krijgt om uw werk conform kwaliteitseisen vorm te geven.

Solliciteren en procedure

We willen u vragen om uw motivatiebrief en complete CV toe te mailen naar info@complimentbv.nl.

Na de voorselectie worden de geschikte kandidaten uitgenodigd voor een eerste gesprek met de sollicitatiebegeleider en een directeur. In overleg maken we mogelijk gebruik van een referentiecheck. Het vervolg van de procedure wordt nader op uw profiel afgestemd. Een proefopdracht binnen het bedrijf of assessment kunnen onderdeel uitmaken van de procedure.

Voor meer informatie over de vacature en procedure kunt u contact opnemen met onze vacaturebegeleider Thea Verbruggen 06-20367321.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.