Bekijk Collin Recycling op:

Functie:
Allround Medewerker Verkoop Binnendienst

Dienstverband:
Fulltime (40 uur)

Locatie:
Collin Recycling
James Cookweg 8
5928 LK Venlo

Contactpersoon:
Karen van den Heuvel
077 354 00 41

Plaatsingsdatum:
12/10/2018

Allround Medewerker Verkoop Binnendienst

Ben jij in het bezit van commercieel talent, vind jij het een uitdaging om klanten binnen te halen en heb jij recycling in je genen? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en vind jij het mooi om te werken bij het oudste recyclingbedrijf van Nederland met een veel geschiedenis? Dan is Collin Recycling, in Venlo, op zoek naar jou!

Een ‘blik’ op Collin Recycling

Recycling zit in onze genen. Reststoffen krijgen bij ons een nieuwe duurzame bestemming, iets wat we al doen sinds 1898. Als oudste recyclingbedrijf van Nederland en ‘rasecht’ Venloos familiebedrijf, dat nog steeds in familiebezit is, willen wij ervoor zorgen dat we ook in de komende 120 jaar in een duurzame wereld leven. Dat doen we voor de regio waar wij wonen, werken en leven. Samen met onze klanten, partners en 35 vakkundige medewerkers. Dit doen we door het inzetten van slimme innovaties, de juiste verbindingen te leggen en nauw samen te werken. Wij kennen onze regio en klanten. Zo bieden wij economische, milieu-hygiënische en maatschappelijk verantwoorde maatwerkoplossingen voor alle reststoffen. Op die manier creëren wij een duurzame wereld voor ons allemaal.

Wij zoeken…

Ter uitbreiding van onze afdeling Customer Service zijn wij op zoek naar een allround medewerk(st)er verkoop binnendienst. In deze functie ben jij samen met je collega’s het eerste aanspreekpunt van de klant en fungeer je als spin in het web tussen verschillende afdelingen.

Wat ga je dan allemaal doen? Je vindt het een uitdaging om klanten binnen te halen en goed te onderhandelen over de voorwaarden. Daarnaast zorg je voor de juiste afhandeling van gegevens en contactmomenten in onze systemen en is het opstellen van offertes en overeenkomsten voor jou geen probleem. Je geeft advies over afvalvraagstukken en handel je eventuele klachten klantgericht en adequaat af. Voor jouw collega’s van de buitendienst plan je bezoekafspraken in en je verstuurt informatiemateriaal en mailings naar klanten.

De ideale kandidaat

Is communicatief vaardig, schakelt snel en goed op verschillende niveaus binnen en buiten de organisatie. Je staat sterk in je schoenen en bent een echte teamspeler. Je werkt nauwkeurig en hebt affiniteit met ERP systemen en het verwerken van relatiegegevens. Verder heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en affiniteit met de afvalbranche.

Verder heb jij:

  • Een afgeronde MBO/HBO opleiding, richting commercieel;
  • Je hebt minimaal 1 – 3 ervaring;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en kennis van de Duitse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar en je bent woonachtig in een straal van 30 km om Venlo.

Collin Recycling biedt jou..

Veel vrijheid en kansen in een functie waarin je taken zelf kunt uitbouwen. Jij kunt rekenen op een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd, kennis en ervaring.

Collin is een kleine en informele organisatie in de productiebranche, een organisatie die groeit, maar daarnaast erg lokaal betrokken is in de regio Venlo en omgeving. Er is veel ruimte om initiatief te nemen en er heerst een prettige sfeer. Binnen Collin wordt er open en direct gecommuniceerd, dit zie je dan ook direct terug in de onderlinge contacten met je collega’s.

Zie jij jezelf dit al helemaal doen?

Voor vragen neem dan contact op met Karen van den Heuvel (P&O Medewerker) op 077 354 00 41 of reageer direct via de sollicitatie knop!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt door Collin Recycling niet op prijs gesteld.