Bekijk Uniekaas op:

Functie:
Allround Monteur

Locatie:
Uniekaas
Belgiëstraat 6
5171 PN Kaatsheuvel

Contactpersoon:
Marco van de Vliet
06-43764121

Plaatsingsdatum:
12/03/2019

Allround Monteur

Uniekaas zoekt een Allround Monteur met kennis van pneumatiek, besturingstechniek, NEN3140 en PLC.

Uniekaas is al jaren een toonaangevende speler in de Nederlandse kaasmarkt. We leveren aan klanten in binnen- en buitenland en nemen daarbij de rijping en verpakking voor onze rekening.De verpakkingslijnen binnen Uniekaas zijn in staat 50.000 kaasverpakkingen per uur te maken.

Wat ga je doen?

Als Allround Monteur zorg je ervoor dat onze lijnen kunnen blijven draaien. Je herstelt (dreigende) mankementen voor zover dit direct mogelijk en noodzakelijk is. Je voert preventief onderhoud uit en beoordelt de staat van onderhoud van apparatuur/installaties en verricht metingen aan de hand van controlelijsten.
Deze bevindingen rapporteer je aan de afdelingsleiding met vermelding van aard en ernst.

Je verhelpt storingen aan productieapparatuur en utiliteitsvoorzieningen op mechanisch, pneumatisch, elektrotechnisch en (beperkt) besturingstechnisch gebied (zoals checken op instelwaarden, resetten) aan de hand van ontvangen meldingen. Daarbij houd je rekening met de productiewerkzaamheden uit het oogpunt van techniek en veiligheid, waarbij de stagnatie tot een minimum beperkt blijft.

Wat verwachten we van jou?

  • Afgeronde MBO opleiding (niveau 3 of 4) richting WTB / Elektro / Mechatronica
  • Bereidheid om te werken in ploegendienst
  • Kennis van pneumatiek, besturingstechniek, NEN3140 en PLC
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Je bent in staat snel te schakelen en prioriteiten te stellen. Daarnaast vinden we een sociale, collegiale en energieke persoonlijkheid belangrijk.

Wat kun je van ons verwachten?

Uniekaas biedt elke werknemer uitstekende arbeidsvoorwaarden en alle mogelijkheden om te groeien. We voeren een actief opleidingsbeleid en bieden opleidingsfaciliteiten op alle niveaus binnen het bedrijf.

Interesse?

Direct solliciteren kan via de sollicitatiebutton. Voor vragen kun je contact opnemen met onze recruiter, Marco van de Vliet, via 06-43764121.