Bekijk Mattisson Healthcare B.V. op:

Functie:
Allround Productiemedewerker

Dienstverband
Fulltime (40 uur)

Locatie:
Mattisson Healthcare B.V.
Middenweg 16
3401 MB IJsselstein

Contactpersoon:
Rowan Evers
088 5325 125

Plaatsingsdatum:
15/09/2020

Allround Productiemedewerker

Heb jij ervaring als productiemedewerker en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? In verband met de groei van ons bedrijf ontstaat er ruimte voor een fulltime allround productiemedewerker. Interesse gewekt? Lees snel verder!

Mattisson Healthcare? Wie is dat?

Misschien dat je onze naam niet kent, maar grote kans dat jij producten van ons in huis hebt. Want Mattisson Healthcare is een belangrijke speler in de wereld van gezonde biologische voedingsproducten, superfoods en andere producten die een gezonde, vitale en energieke lifestyle ondersteunen. Wij leveren aan groothandels, retailketens en natuurvoedingswinkels.

Ook leveren wij direct aan consumenten.

Dit alles doen wij vanuit een locatie in IJsselstein waar zowel het kantoor, productie als magazijn gevestigd zijn. Wij doen dit met een team van ongeveer 15 enthousiaste en gedreven collega’s. Een team dat de klant altijd op nummer 1 zet. Dat doen wij met veel passie en plezier waarbij wij tevens werken aan een verdere professionalisering van onze interne processen.  Het kan altijd gestroomlijnder!

Ga jij ons daarmee helpen?

Wie ben je?

Wij zoeken een kandidaat die al ervaring heeft als productiemedewerker in de voedingsindustrie en op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Een goede drive, een collegiale instelling en de ambitie om bij te dragen aan de ontwikkeling van het bedrijf vinden wij heel belangrijk.

Je houdt je bezig met het fabriceren van voedingssupplementen van A tot Z. Taken waar je aan moet denken zijn bijvoorbeeld het afvullen en ompakken van voedingsmiddelen en supplementen. Verpakkingen voorzien van etiketten (handmatig of machinaal). Daarbij verricht je ook eenvoudige administratieve handelingen zoals het invullen van een  productie opdrachtformulier. Ook het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden na elke opdracht behoort tot je taken. Kortom, je bent een echte allrounder!

Jij bent iemand die zich prettig voelt in een klein, jong en hecht team, waarin vertrouwen, open communicatie en humor centraal staan.

Wat vragen wij van jou?

  • MBO werk – en denkniveau
  • Ervaring als productiemedewerker in een voedselomgeving
  • Fulltime beschikbaar
  • Flexibele instelling, bereid om bij te springen op andere afdelingen waar dat nodig is
  • Je bent uiteraard accuraat
  • Technisch onderlegd (je bedient immers machines)
  • Je kunt zakken tillen tot maximaal 25 kilo

Wij werken met (biologische) voedingsproducten. Kennis van HACCP / SKAL richtlijnen is een pré.

Het belangrijkste voor ons is dat je affiniteit hebt met onze producten.

Wat krijg je van ons?

Je krijgt een prima salaris dat ligt tussen € 2.200,- en € 2.400,- per maand (op basis van een fulltime werkweek). Dit is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Vaste werktijden van 07:00 – 16:00. Geen ploegendiensten, en in het weekend ben je gewoon vrij. Dat zie je niet vaak bij dit soort functies. Daarbij worden jouw reiskosten vergoed op basis van kilometervergoeding. Parkeerkosten zijn niet aan de orde er is volop gratis parkeergelegenheid.

De sluitingsdatum voor deze functie is 1 oktober. Na deze datum ontvang je bericht.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.