Bekijk Sikkens Center AGN op:

Functie:
Allround Vestigingsmedewerker | Sikkens Center

Dienstverband
Fulltime

Locatie:
Sikkens Center AGN
Enterseweg 15
7471 SB Goor

Contact:
Bert de Graaf
06 29 52 61 77

Plaatsingsdatum:
28/10/2021

Allround Vestigingsmedewerker | Sikkens Center

Sikkens Center AGN is op zoek naar een Allround Vestigingsmedewerker. Ben jij enthousiast, gemotiveerd en sterk in het adviseren en bedienen van klanten, zowel aan de balie als telefonisch? Solliciteer dan bij Sikkens Center AGN en wij vertellen jou graag meer over deze functie met veel mogelijkheden.

Als Allround Vestigingsmedewerker ben je in staat om op klantvriendelijke en klantgerichte wijze onze relaties te adviseren en bedienen. Je verricht diverse werkzaamheden zoals het invoeren van orders, het mengen van verf, het afhandelen van kassatransacties en het uitvoeren van het voorraadbeheer. Daarnaast draag je bij aan de winkelpresentatie door de vestiging opgeruimd en netjes te houden!

Je bent flexibel inzetbaar in de regio Oost, dat betekent op onze vestigingen in Rijssen en Enschede maar kan ook in Deventer of Zutphen zijn, daar waar op dat moment de behoefte het grootst is. Tevens verwachten wij van je dat je, omdat je werkt op alle vestigingen, komt met verbetervoorstellen om onze organisatie te optimaliseren.

Over Sikkens Center AGN

Sikkens Center AGN is leverancier van kwalitatief hoogwaardige verfproducten en diensten voor professioneel schilderwerk in nieuwbouw en onderhoud van onroerend goed.

Sikkens Center AGN is onderdeel van AGC Nederland, een groothandel in glas, verf, non-paint en wandbekledingsproducten. Onze vestigingen zorgen voor een landelijke dekking in de distributie van haar producten en bieden hiermee klanten een optimale service. Onze solide marktpositie is gebaseerd op deskundigheid, een sterk leveringsprogramma en een klantgerichte, flexibele organisatie.

Wie wij zoeken

Voor deze functie is het belangrijk dat je een commerciële en klantgerichte instelling hebt. Daarnaast werk je graag in teamverband en ben je flexibel inzetbaar. Je bent doortastend en zoek je voor elk probleem een oplossing.

Kennis en vaardigheden

Je hebt een MBO werk- en denk niveau, met enige kennis van het productassortiment. Je bent administratief nauwkeurig en ben je IT-vaardig. Ervaring in de verfbranche is een pré.

In verband met het mobiele karakter van de functie ben je in bezit van een geldig rijbewijs.

Wij bieden

Werken bij Sikkens Center AGN betekent werken in een informele sfeer. Wij schakelen snel door de korte lijnen en open cultuur. Met deze functie biedt Sikkens Center AGN een afwisselende baan waar je samen met je collega’s met plezier klanten van dienst bent. Sikkens Center AGN biedt een goed salaris afhankelijk bij de ervaring die jij mee brengt. Ook wordt er een bedrijfsauto ter beschikking gesteld om makkelijk naar alle vestigingen te kunnen rijden.

Direct solliciteren of meer informatie?

Is dit jouw functie? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet.

Solliciteren doe je via de sollicitatieknop!

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Bert de Graaf via 06 – 29 52 61 77. Ook kun je met je vragen terecht bij Niek van Steden 06-51 33 97 53.

Meer informatie over Sikkens Center vind je op www.sikkenscenter.nl. Meer informatie over AGC Nederland vind je op www.agcnederland.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.