Bekijk Woodvision op:

Functie:
Allround Warehouse Planner

Dienstverband:
Fulltime (40 uur)

Locatie:
Woodvision
Haatlanderdijk 55
8263 AP Kampen

Contactpersoon:
Marlie Kloosterman
06 531 62 452

Plaatsingsdatum:
04/04/2022

Allround Warehouse Planner

Wie is Woodvision?

Woodvision is een toonaangevende houtgroothandel en gevestigd in Kampen en Someren. Sinds 2014 maken wij onderdeel uit van de Outdoor Life Group. Woodvision doet het financieel goed en groeit nog steeds. Onze naam zegt het al; wij hebben een duidelijke visie op hout die uiteraard duurzaam wordt ingevuld. Met 85 collega’s (in het seizoen 125) wordt dagelijks hard gewerkt om de enorme vraag het hoofd te bieden. Wij ontwikkelen, produceren, dompelen en impregneren een kwalitatief hoogwaardige collectie van ongeveer 6500 tuinhoutproducten.

In verband met aanhoudende groei en de gewenste verdere professionalisering van de afdeling Logistiek, is er bij ons in Kampen een vacature ontstaan voor een doortastende

Allround Warehouse Planner (40 uur)

Deze functie is een leuke en zelfstandige functie waarin je veel vrijheid krijgt om succesvol te worden. In deze functie ben je een sparringpartner voor het Hoofd Logistiek. Een gemiddelde werkdag ziet er als volgt uit:

Je start de dag met het maken van de orderpickplanning. De outboundplanner heeft bij jou via ons ERP SAP de vorige dag de orders aangeleverd die gepickt moeten worden. In jouw systeem zie je wie er vandaag allemaal aanwezig zijn. Het is vandaag een flinke puzzel. Woodvision zit namelijk midden in het seizoen en er zijn veel orders die gepickt moeten worden, maar het lukt je in de ochtend toch weer om een efficiënte pickplanning te maken. Jij hoort van de voorman dat het goed gaat op het terrein, want de verladers zijn bezig om de gepickte orders op de juiste volgorde te laden in de trailers. Tevreden ontspan je even op je werkplek, totdat je van de voorman hoort dat er een medewerker ziek naar huis gaat. Snel schakelend pas jij daar je planning op aan. Iedereen zal even een tandje bij moeten zetten vandaag om alle orders gepickt te krijgen en dat laat je ook direct weten aan de voorman. Die voelde dat uiteraard al aankomen.

In de middag heb je het wekelijkse overleg over de implementatie van het WMS in Q4 van 2022. Voor de implementatie en de tussenliggende (papieren) periode is een belangrijke rol voor jou als specialist weggelegd, omdat je in het verleden al een keer eerder een WMS hebt geïmplementeerd. De huidige basis is al goed neergezet, maar jij doet op basis van je ervaring nog diverse verbetervoorstellen voor de procedures in het werken met de handterminals. Die worden door de projectleider overgenomen.

Na het overleg ga jij snel terug naar je dashboard en zie je dat er gelukkig geen afwijkingen meer zijn in de pickplanning. Dat vermoeden had je al, omdat je tijdens het overleg niet was gebeld. Omdat je het productieproces ook bewaakt zoek je contact met de voorman productie, omdat je in het dashboard ziet dat de productie van de schermen nog niet is afgerond. Die vertelt jou dat veel hout uit de laatste lading is afgekeurd. Jij zorgt ervoor dat middels interfiliaal verkeer de pallet hout die middag nog wordt aangevuld op de werf.

Aan het einde van de dag ga je tevreden naar huis. Er is veel gebeurd, maar geen enkele gebeurtenis heeft jou van je stuk gebracht. Je bent nu al nieuwsgierig naar wat de dag van morgen gaat brengen.

Klinkt bovenstaande jou als muziek in de oren? Misschien ben jij dan wel onze nieuwe collega!

Wat vragen we van jou?

 • Afgeronde opleiding HBO in een logistieke richting
 • Kennis van orderpicking
 • Kennis van (de implementatie van) een WMS
 • Kennis van productieplanning
 • Kennis van ERP (bij voorkeur SAP)
 • Goede kennis van MS Office
 • Ongeveer 5 jaar ervaring in een vergelijkbare positie
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Stevige persoonlijkheid die communicatief en samenwerkingsgericht is

Wat mag je van ons verwachten?

 • Op kantoor heb je de geur van vers hout om je heen. Een geweldige beleving.
 • Een contract van 40 uur
 • Een baan met een competitief salaris
 • Contract voor een jaar met intentie tot verlenging naar onbepaalde tijd
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een prima pensioen, 24 vakantiedagen en 6 ATV-dagen bij een fulltime dienstverband
 • Werken in een gezellig team met volop ruimte voor jouw eigen ontwikkeling en ambities

Informatie

Voor meer informatie over de functie en het salaris kun je contact opnemen met Marlie Kloosterman. Zij is HR Manager en is bereikbaar op 0653162452.

Sollicitatieprocedure

Wil je solliciteren? Top! Stuur dan je cv en motivatie. Wij pakken voor jou het sollicitatieproces voortvarend op.

Sollicitaties graag, acquisitie niet!