Functie:
Applicatie Specialist

Locatie:
Hi-Systems
Hoevestein 4
4903 SC Oosterhout

Contact:
Erwin Krijnen
085 – 006 87 11

Plaatsingsdatum:
09/12/2019

Applicatie Specialist

HI-Systems in Oosterhout zoekt een applicatie specialist. Zoek jij een uitdagende IT specialisten rol, waarbij je structureel bijdraagt aan het welzijn en de gezondheid van miljoenen Nederlanders? Wil jij gebruikers van onze software helpen het beste uit onze applicaties te halen? Reageer dan direct! 

Voor ons Service Center zijn wij op zoek naar een Applicatie Specialist. Als Applicatie specialist ben je het eerste aanspreekpunt, zowel telefonisch als per email, voor de applicatiebeheerders van onze klanten die gebruik maken van onze software (ontwikkeld in Progress OpenEdge). Je lost complexe, technische klantvragen (tweedelijns) op door deze te analyseren, door te vragen bij de klant en creatieve oplossingen te bedenken. Hierbij ondersteun je de applicatiebeheerder van de klant op afstand, onderzoek je de vraag achter de vraag en handel je deze adequaat af. Daarnaast krijg je als teamlid, afhankelijk van je senioriteitsniveau en specifieke competenties één of meerdere projecten toebedeeld, waarin je als projectmedewerker acteert. De projecten zijn gericht op het implementeren van nieuwe software bij onze klanten.

Het is een mooie, uitdagende functie voor een tweede stap in je loopbaan waarbij je graag de klant functioneel en technisch ondersteunt.

Organisatie:

HI-Systems maakt onderdeel uit van TSS Total Specific Solutions (TSS) is sinds 2011 het solide fundament onder HI-Systems. Met ruim 1.500 medewerkers is TSS de grootste Vertical Market Software IT-onderneming van de Benelux en sinds 2014 onderdeel van het beursgenoteerde Constellation Software Inc. (CSI). Je komt bij HI-Systems in Oosterhout te werken in een team dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van software voor ziekenhuizen en instellingen (Klinicom, Zamicom, ViPharma). HI-Systems kenmerkt zich door een informele werksfeer, korte lijnen en platte organisatiestructuur, saamhorigheid en openheid en ten slotte ruimte en vrijheid voor nieuwe initiatieven en zelfontplooiing.

Functie-eisen:

  • Een afgeronde MBO-opleiding niveau 4 richting ICT;
  • 1-3 jaar relevante ervaring in een professioneel customer support center, inbound IT-helpdesk of vergelijkbare technische en functioneel (applicatie) beheer omgeving;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Communicatieve vaardigheden, klantgerichtheid, inlevingsvermogen en het helder krijgen van de gestelde vraag is daarbij van essentieel belang!

Je komt te werken bij een domeinkenniskampioen op het gebied van tweedelijns zorg. Wij zijn een bedrijf met een uitgesproken visie waarbij we met onze oplossingen een bijdrage leveren aan de verbetering van de kwaliteit van leven door effectiever gebruik van medicatie. HI-Systems is een platte organisatie met korte lijnen waarbij een no nonsens cultuur heerst. Onze aanpak is gericht op continue vernieuwing met de focus op groei. Daar kan jij een bijdrage aan leveren!

Wij bieden:

  • Een passend salaris, 8,33% vakantiegeld, een variabele beloning, en 26 vakantiedagen (én de mogelijkheid om 5 dagen extra te kopen);
  • Een uitstekende pensioenregeling;
  • Voldoende kansen om je verder te ontwikkelen binnen de organisatie, naast opleidingsmogelijkheden en programma’s binnen het bedrijf krijg je hiervoor een persoonlijk ontwikkelbudget;
  • De mogelijkheid om bij te dragen aan de verbetering van de Nederlandse gezondheidszorg;
  • Een prettige bedrijfscultuur waarin je samen (hard) werkt om te voldoen aan klantverwachtingen en bij voorkeur te overtreffen!

Solliciteren

Is dit jouw functie? Wil jij gebruikers ondersteunen met complexe tweedelijns vragen! Wil jij een belangrijke bijdrage leveren in de gezondheidszorg? Reageer dan direct via de sollicitatiebutton! Wij zorgen voor de koffie!

Heb je nog vragen over de rol van Applicatie Specialist, het team, de sollicitatieprocedure of ontwikkelmogelijkheden? Stuur dan met de manager Operations Erwin Krijnen via erwin.krijnen@hi-systems.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om een toekomstige collega van de afdeling te spreken om een echte indruk te krijgen van de werkzaamheden en de werkplek waar je terecht komt! We kijken uit naar je reactie. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.