Bekijk Loket.nl op:

Functie:
Applicatie Support Specialist

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
Loket.nl
Reitseplein 1
5037 AA Tilburg

Contactpersoon:
Wim van de Kant
06 51 090 056

Plaatsingsdatum:
29/07/2021

Applicatie Support Specialist

Loket.nl, onderdeel van Van Spaendonck, is op zoek naar een Applicatie Support Specialist die verantwoordelijk is voor de operationele werking en doorontwikkeling van de cloud-applicatie. Ben jij een ambitieuze Applicatie Support Specialist met enkele jaren ervaring en vind je het een uitdaging om onze toonaangevende applicatie voor salaris en HR iedere dag net weer een stuk verder te brengen? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Wie zijn wij?

Al meer dan 100 jaar is van Spaendonck, gevestigd in Tilburg, dé kracht achter ondernemerschap. Van Spaendonck biedt diverse oplossingen waarmee we goed zorgen voor werknemers én voor werkgevers. Dit doen wij vanuit verschillende labels zoals Loket.nl, Wissenraet Van Spaendonck, MKB Servicedesk, CoPilot en Clever. Samen bedienen wij bijna 140.000 werkgevers in Nederland. Wij zijn er voor elke fase in het ondernemerschap. Of het nu gaat om kennis, salarisadministratie & HR of een branchevereniging. Wij versterken ondernemers op weg naar meer succes. Dit doen wij met Loket.nl door inmiddels meer dan 1,1 miljoen werknemers te verlonen in Nederland. Bij Loket.nl hebben we betrokken medewerkers, die vaak voor lange tijd binnen de organisatie werkzaam zijn. Dit biedt een stevige basis voor de groei die we doormaken.

Als Applicatie Support Specialist ben je werkzaam voor Loket.nl. Loket.nl is een groeiende en innoverende organisatie die SaaS-oplossingen en apps ontwikkelt voor HR- en salarisadministraties. In de afgelopen 14 jaar heeft Loket.nl de marktleiderspositie veroverd op het gebied van online salaris en HR voor het MKB. We werken volgens een best-of-breed strategie, waardoor onze applicatie uitstekend koppelbaar is en daardoor voor elke ondernemer geschikt. Het team van Loket.nl bestaat uit gedreven professionals, van ontwikkelaars tot accountmanagers. Samen werken we aan onze missie om ondernemers in het MKB met personeel zorgeloos te laten ondernemen en dagen wij elkaar uit om administratieve personeelsprocessen steeds verder te optimaliseren en te vereenvoudigen.

Om onze positie verder te verstevigen en uit te bouwen zijn wij op zoek naar een Applicatie Support Specialist.

 

Jouw functie

Als Applicatie Support Specialist ben je verantwoordelijk voor de operationele werking en doorontwikkeling van Loket.nl, het online platform voor salaris en HR, gericht op werkgevers en accountantskantoren. Concreet zijn dit jouw werkzaamheden:

 • Je kent de omgeving van A tot Z en voert alle applicatiebeheerwerkzaamheden uit, inclusief onderhoud aan koppelingen met andere cloud-applicaties, zoals bijvoorbeeld tijdregistratie-systemen en financiële systemen en aan de database.
 • Je bent onderdeel van het tweedelijns supportteam en hebt afstemming met de eerstelijns helpdesk en IT-professionals van Loket.nl.
 • Je biedt daarnaast support bij de ontwikkeling en tot stand brenging van API-koppelingen met externe partijen in de breedste zin van het woord.
 • Regelmatig doe je voorstellen voor verbeteringen aan het platform en de functionaliteit van de applicatie en werkt daarin samen met zowel functionele als IT-specialisten.
 • Bij releases accepteer je de oplevering voor ingebruikname.

 

Wat vragen wij?

 • Hbo- werk- en denkniveau (door opleiding of aantoonbare ervaring);
 • Minimaal 2/3 jaar werkervaring in een soortgelijke omgeving;
 • Ervaring met online platformen en affiniteit met salaris en HR is een pré;
 • Houdt van puzzelen en van efficiënt werken. Daarnaast vind je het leuk om jouw kennis te delen en te sparren met functionele- en IT-professionals;
 • Verder ben je service- en resultaatgericht, heb je overtuigingskracht en durf je initiatieven te nemen.

Wat bieden wij?

 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd en een fulltime werkweek van 36 uur;
 • Een salaris dat ligt tussen de 3000,- en 4000,- bruto per maand, op fulltime basis en afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring;
 • Pensioenvoorziening, 13e maand, winstdelingsregeling, vakantiegeld en reiskostenvergoeding;
 • Een werkomgeving in een fantastisch ruim en modern kantoor in Tilburg.

Meer weten en reageren?

Kijk voor meer informatie op www.loket.nl.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wim van de kant (Manager Support) via 06-51090056, of mail Wim op w.vandekant@loket.nl.

Jouw sollicitatie ontvangen wij graag via de sollicitatiebutton.

Trefwoorden: applicatiebeheerder, applicatiebeheer, salarisverwerking, salarisverwerkingssysteem, salaris- en HR administratie, support, loket.nl, van spaendonck, Primatch, Tilburg, Noord-Brabant, fulltime.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt door Loket.nl niet op prijs gesteld.