Bekijk CapsNobel op:

Functie:
Assistent Accountant Samenstelpraktijk

Dienstverband:
Parttime/Fulltime (24-40 uur)

Locatie:
CapsNobel
Stationspark 37
4462 DZ Goes

Contactpersoon:
Angelique Aertssen
0113-252901

Plaatsingsdatum:
13/12/2019

Assistent Accountant Samenstelpraktijk

CapsNobel is ter uitbreiding van de samenstelpraktijk voor de vestiging in Goes op zoek naar een Assistent Accountant voor 24-40 uur. Heb jij meer dan 3 jaar ervaring bij een administratie- of accountancykantoor en werk je het liefst voor lokale MKB-klanten? Dan is dit jouw kans! 

Onze samenstelpraktijk in Goes

Jij gaat als Assistent Accountant werken op ons kantoor in Goes. De samenstelpraktijk bestaat hier uit 8 medewerkers. Als team zijn we goed op elkaar ingespeeld en zijn we altijd op de hoogte van vaktechnische ontwikkelingen. In Goes hebben we een gevarieerde groep MKB-bedrijven als klant. Voor de meesten werken we met Exact Online en Caseware.

Jouw werk als Assistent Accountant

Bij CapsNobel houden we van aanpakken. Er heerst een open en informele bedrijfscultuur. Je krijgt veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid bij het uitvoeren van je werkzaamheden.  Wij hechten waarde aan het onderhouden van langdurige klant-werknemersrelaties.

Jij bouwt een eigen klantenportefeuille op. Voor hun ga je jaarrekeningen samenstellen. Maar je hebt tussentijds ook veel contact over periodecijfers. Wat ons betreft ga je ook steeds meer de rol van adviseur op je nemen.

Uiteraard zijn ook in onze samenstelpraktijk de eerste 3 maanden van het jaar zijn druk vanwege eindejaarswerk. Maar door onze manier van werken kunnen we veel werk plannen. Daarom hebben we geen overwerkcultuur zoals bij grotere kantoren.

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

  • Verzorgen van periodecijfers en begrotingen
  • Samenstellen van jaarrekeningen
  • Verzorgen fiscale aangiften inkomstenbelasting, VPB en BTW
  • Klanten helpen om hun (financiële) administratie in te richten
  • Voorbereiden en uitwerken van adviesopdrachten
  • Vanuit jouw financiële expertise meedenken met ondernemers

Jouw profiel

Jij hebt minimaal een afgeronde HAVO of MBO Bedrijfsadministratie opleiding en meer dan 3 jaar ervaring bij een administratiekantoor of in de accountancy in de samenstelpraktijk. Als je ook wil adviseren, is een afgeronde HBO-opleiding een must.

Verder ben je op zoek naar een parttime of fulltime baan voor 24-40 uur per week. Jouw werk als Assistent Accountant voer je voor het grootste deel uit op kantoor.

Werken bij CapsNobel

CapsNobel (www.capsnobel.nl) is een accountantskantoor met 3 vestigingen en circa 50 medewerkers in Zuidwest Nederland. Wij helpen ondernemers hun resultaten te verbeteren door hen actuele financiële inzichten, praktijkgerichte adviezen en flexibele ondersteuning te geven.

Vanuit onze vestigingen in Goes, Halsteren en Breda worden werkzaamheden verricht in de samenstelpraktijk en op het gebied van fiscale advisering, salarisadministratie en HRM-aangelegenheden. CapsNobel heeft een gevarieerde groep cliënten binnen het MKB en de medische sector.

Ons aanbod voor een Assistent Accountant Samenstelpraktijk

  • Een dienstverband voor 24-40 uur per week;
  • Passend salaris dat stijgt afhankelijk van de ontwikkeling die jij laat zien;
  • Mogelijkheid vaktechnische en competentiegerichte vaardigheden goed op peil te houden met cursussen en opleidingen;
  • Platte organisatiestructuur en een open en informele cultuur op onze vestigingen.

Solliciteren naar deze vacature

Spreekt deze vacature jou aan? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Angelique Aertssen – HR manager – via telefoonnummer 0113-252901. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Primatch ondersteunt CapsNobel bij het invullen van deze vacature. We nodigen kandidaten uit om direct bij ons te solliciteren. Als een vacaturesite vraagt via hun te reageren, doe dat dan niet. Je ontvangt waarschijnlijk honderden ongewenste e-mails.