Bekijk CapsNobel op:

Functie:
Assistent Accountant Samenstelpraktijk

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
CapsNobel
Stadionstraat 15B
4815NC Breda

Contactpersoon:
Angelique Aertssen
0113-252901

Plaatsingsdatum:
[post_published]

Assistent Accountant Samenstelpraktijk

CapsNobel is ter uitbreiding van de samenstelpraktijk op de vestiging in Breda op zoek naar een gevorderd Assistent Accountant voor 32-40 uur. Heb jij minimaal een HAVO of MBO Bedrijfsadministratie opleiding, meer dan 3 jaar relevante ervaring en groeiambities? Dan is dit jouw kans op een nieuwe baan!

De functie

Als Assistent Accountant ga je een eigen klantenportefeuille opbouwen en steeds meer de rol van adviseur op je nemen.

Je begint in een binnen functie en werkt direct onder 2 Opdrachtleiders. Zo leer je onze klanten en software kennen (we werken o.a. met Exact Online en Caseware). Krijg je net als andere collega’s steeds meer klantencontact? Dan ben je tot 40% van je tijd lekker op pad, voornamelijk in Zuidwest-Nederland.

In deze functie kom je te werken op ons kantoor in Breda gevestigd in het NAC stadion. De samenstelpraktijk hier bestaat uit 8 collega’s, een fijne ploeg mensen. Op deze vestiging hebben we vooral medische klanten zoals ziekenhuizen, fysiotherapeuten en huisartspraktijken. Zij hebben een bijzonder karakter omdat ze niet Btw-plichtig zijn en dat maakt jouw werk extra uitdagend.

Als team zorgen we dat we goed op de hoogte zijn van vaktechnische ontwikkelingen. We hebben een heleboel abonnementen op vakbladen. Overwerk zoals bij grotere kantoren komt bij ons bijna niet voor.

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

  • Verzorgen tussentijdse rapportages;
  • Samenstellen van jaarrekeningen;
  • Verzorgen fiscale aangiften inkomstenbelasting, VPB en BTW;
  • Klanten helpen om hun (financiële) administratie in te richten.

Jouw profiel

Je hebt minimaal een afgeronde HAVO of MBO Bedrijfsadministratie opleiding en meer dan 3 jaar ervaring bij een administratiekantoor of in de accountancy in de samenstelpraktijk. Als je ook wil adviseren, is een afgeronde HBO-opleiding bij ons een must. Bij voorkeur zoek je een fulltime baan, maar 32 uur is bespreekbaar.

Wie zijn wij

CapsNobel (www.capsnobel.nl) is een accountantskantoor met vier vestigingen en circa 50 medewerkers in Zuidwest Nederland. Wij helpen ondernemers hun resultaten te verbeteren door hen actuele financiële inzichten, praktijkgerichte adviezen en flexibele ondersteuning te geven.
Onze medewerkers zijn werkzaam vanuit de vestigingen te Goes, Halsteren, Breda en Bennekom.
Vanuit de vestigingen worden werkzaamheden verricht in de samenstelpraktijk en op het gebied van fiscale advisering, salarisadministratie en HRM-aangelegenheden. CapsNobel heeft een gevarieerde groep cliënten binnen het MKB en de medische sector.

Ons aanbod

  • Een baan voor 32-40 uur per week;
  • Goed salaris, ons functiehuis en onze salarisschalen zijn conform de SRA;
  • Vaktechnische en competentiegerichte vaardigheden goed op peil houden met cursussen en opleidingen;
  • Professionele en persoonlijke werkomgeving;
  • Hoog kennisniveau en kwaliteit van dienstverlening;
  • Platte organisatiestructuur en een open en informele cultuur op onze compacte vestigingen.

Solliciteren

Spreekt deze vacature jou aan? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Angelique Aertssen – HR manager – via telefoonnummer 0113-252901.

Wij hebben begrip voor acquisitie, maar stellen dat voor deze functie niet op prijs.