Bekijk Profclean Europe op:

Functie:
Assistent Operationeel Manager

Dienstverband:
Fulltime (40 uur)

Locatie:
Profclean Europe
Duinweg 4b
5482 VR Schijndel

Contactpersoon:
Marieke van Weert
073 547 8265

Plaatsingsdatum:
10/10/2018

Assistent Operationeel Manager

Profclean Europe te Schijndel, is op zoek naar een Assistent Operationeel Manager die zich gaat bezighouden met zowel het magazijn, productie als het kantoor.

Bedrijf

Profclean Europe (www.profclean.nl) bestaat sinds 1981 en is een gerenommeerd producent en distributeur van technische onderhoudsproducten, reinigingsmiddelen, schoonmaakartikelen, onderhoudsmaterialen, hygiënische producten en accessoires. Vanuit de twee kantoren in Nederland en België richt Profclean zich met een enthousiast team van 18 gedreven verkopers op de Europese markt. De producten zijn van uitstekende kwaliteit, worden uitvoerig getest en voldoen aan alle wettelijke milieueisen. Met een eigen productiemaatschappij en laboratorium is Profclean in staat adequaat in te spelen op specifieke problemen en klantwensen. Het assortiment is variërend, van massaproductie tot een geheel specifiek product dat speciaal voor de klant is samengesteld. Profclean Europe is een familiair bedrijf. Wij streven ernaar om een optimale service en aftersales service te kunnen verlenen met een betrokken en enthousiast team collega’s.

Momenteel zijn we op zoek naar een Assistent Operationeel Manager (40 uur)

Wat ga je doen?

Als Assistent Operationeel Manager ben je mede verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en je ondersteunt de bedrijfsleider hierin. Je zorgt ervoor dat alles soepel verloopt tussen magazijn, productie en kantoor. Omdat we op kantoor met een klein team werkzaam zijn zul je ook op de piekmomenten bijspringen bij het magazijn en/of productie. Daarnaast heb je verschillende administratieve taken en heb je ook veelvuldig contact met debiteuren en crediteuren van Profclean. Als Assistent Operationeel Manager ben je het aanspreekpunt voor alle binnendienst medewerkers en je vervangt de bedrijfsleider bij afwezigheid. Daarbij ben je ook zelf actief op de werkvloer.

Wat is jouw bagage?

  • MBO+ werk- en denkniveau;
  • Ervaring in soortgelijk functie en/of organisatie is een pré;
  • Zelfstandig en in een team kunnen werken;
  • Hands-on mentaliteit;
  • Verantwoordelijkheid en eigen initiatief nemen;
  • Klantgericht, probleemoplossend, open en kritisch.

Het aanbod

Profclean biedt jou een uitdagende functie in een prettige, collegiale en familiaire werkomgeving binnen een gezonde en groeiende organisatie. De salarisindicatie voor deze functie is €2.700,- per maand op basis van fulltime dienstverband.

Sollicitatieprocedure

Deze sollicitatieprocedure bestaat uit meerdere sollicitatiegesprekken. Een referentie- onderzoek maakt onderdeel uit van deze sollicitatieprocedure. Het is de intentie om eind oktober deze vacature succesvol ingevuld te hebben.

Voor vragen kunt u terecht bij Marieke van Weert telefonisch 073-5478265 of per mail: info@profclean.eu

Reageren op deze functie kan via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.