Bekijk Siblu op:

Functie:
Assistent Bedrijfsleider Vakantiepark

Dienstverband
Fulltime

Locatie:
Siblu
Roelandsweg 8
4325 CS Renesse

Contactpersoon:
Astrid de Zeeuw
0113-239400

Plaatsingsdatum:
28/05/2019

Assistent Bedrijfsleider Vakantiepark

Siblu is op zoek naar een Assistent Bedrijfsleider in Renesse die klaargestoomd wil worden als Bedrijfsleider voor een nieuw vakantiepark in Nederland. Heb jij een HBO werk- en denkniveau en relevante ervaring als Manager met het aansturen van teams? Dan is dit jouw baan! 

Jouw uitdaging

Als Assistent Bedrijfsleider krijg jij een intensief inwerktraject op vakantiepark “De Oase” in Renesse. Daar maken we jou wegwijs in de internationale Siblu organisatie door mee te lopen op alle afdelingen. Je wordt klaargestoomd om straks ‘jouw’ toekomstige park te runnen. Want na de eerstvolgende overname in Nederland ga jij een camping omvormen tot vakantiepark.

Volgens plan (dat hebben we al) zorg jij dan voor het operationeel maken van mooie en nieuwe vrijetijdsfaciliteiten zoals restaurants, zwembaden en entertainment. Daarna word je verantwoordelijk voor het hele park: de operatie, de faciliteiten, de veiligheid en financiën. En de verkoop van mobile homes en chalets aan eigenaren die verhuren en vakantiegangers die huren. Dat doe je uiteraard niet alleen, want je zorgt samen met collega’s voor een hoge customer satisfaction: het ontzorgen van verhuurders en een heerlijk verblijf voor de vakantiegasten!

Jouw team bestaat straks uit een Hoofd Boekhouding, een Hoofd Receptie en een Hoofd Verkoop en vaste krachten voor de Technische Dienst en Schoonmaak. In het hoogseizoen dat loopt van Pasen tot half oktober, wordt dit aangevuld met vakantiekrachten. Dan is het druk en kijk je zelf ook niet op een uurtje meer of minder. En in het laagseizoen heb je meer tijd voor verbouwingen, onderhoud en voorbereiding op het nieuwe seizoen. Je werkt dan zelf mee waar nodig, als er bijvoorbeeld een verstopping of lekkage is.

In jouw functie rapporteer je aan de Regional Director die de Nederlandse vakantieparken aanstuurt. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en kunt terugvallen op andere parken waar de Siblu-formule al is uitgerold.

Wij bieden 

  • Veel vrijheid en zelfstandigheid om zelf deze nieuwe functie te maken;
  • Professionele organisatie die zorgt voor richtlijnen en ondersteuning waar nodig;
  • Marktconform salaris conform CAO Recreatie, waarbij je direct al op het niveau van Bedrijfsleider gaat verdienen;
  • Bonusregeling bij goed presteren.

Jouw profiel 

  • HBO werk- en denkniveau, omdat alle facetten van een vakantiepark in deze functie samenkomen;
  • Ervaring met leiding geven, omdat je een groot team gaat aansturen;
  • Werken in de Leisure & Hospitality moet je leuk vinden, maar branche ervaring is geen must;
  • Hands-on mentaliteit, want in het laagseizoen werk je zelf mee in de operatie.

Over ons 

Siblu is een keten met 19 vier sterren vakantieparken in de mooiste toeristische bestemmingen in Frankrijk. Met meer dan 10.000 eigenaren zijn we Europees marktleider in de verkoop van mobile homes en chalets. Daarnaast verzorgen we met onze marketing en sales organisatie ook de toeristische verhuur van de vakantie-accommodaties. Recent hebben we in Zeeland na vakantiepark “De Oase” in Renesse ons tweede vakantiepark “de Bongerd” in Oostkapelle aangekocht.

Voor meer informatie kijk je op www.siblu.nl.

Solliciteren 

Enthousiast geworden? Stuur dan je cv en motivatie naar vacatures@schippergroep.nl. Astrid de Zeeuw van Schipper Personeel & Organisatie. Zij ondersteunt Siblu bij de werving & selectie van deze vacature. Voor vragen kun je haar bereiken via telefoonnummer 0113-239400.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.