Bekijk Omega Containertransport Den Haag b.v. op:

Functie:
Assistent Planner

Dienstverband:
Fulltime (40 uur)

Locatie:
Omega Containertransport
Prisma 10
2495 AR Den Haag

Contactpersoon:
Edwin Kolk
06 201 83 607

Plaatsingsdatum:
21/03/2022

Assistent Planner

Als Assistent Planner bij Omega Containers ondersteun jij onze planners en leiden wij jou verder op tot volwaardig planner. Vind je het leuk om te organiseren, de planners te ondersteunen, te leren en te zorgen dat we als bedrijf efficiënter worden en uiteindelijk door te ontwikkelen in digitalisering van onze werkprocessen? Dan maken wij graag kennis met jou! Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Wat ga je doen?

De planners weten alles van onze klanten. Met deze kennis plannen ze zowel de routematige als ad hoc opdrachten van de verschillende soorten dienstverlening en sturen ze de chauffeurs aan. Dat doen ze natuurlijk super! We groeien hard en daardoor hebben we het druk. De reden dat we op zoek zijn naar jou. Als Assistent Planner ga jij de planners helpen om de administratie in de drukke omgeving goed te verwerken. Dit ga jij doen in een prachtig nieuw systeem wat jij van binnen en van buiten gaat leren kennen, zodat wij dit zo optimaal mogelijk kunnen gebruiken en uit kunnen breiden!

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Werken met het planningsproces in ons ERP systeem
 • Key user worden, zodat jij iedereen kan helpen om het systeem goed te gebruiken
 • Jij gaat onderzoeken of andere planningen (bijvoorbeeld vakantie) ook naar dit systeem over kunnen
 • Op termijn analyses draaien en voorspellingen doen
 • Je werkt mee aan het verbeteren van onze processen en ondersteun je bij implementatie van projecten
 • Samen met onze planners kijken hoe de ritten efficiënter gepland kunnen worden, zonder de service naar onze klanten te vergeten
 • Op termijn overnemen van planningen bij afwezigheid van de planners

Zeker niet onbelangrijk: Wij willen jou natuurlijk graag de mogelijkheid geven om je te ontwikkelen naar een volwaardige planner door jou intern verder op te leiden!

Kortom; een enorm veelzijdige en afwisselende job met veel groei potentie en waarin jij echt verschil kan maken!

Wie zijn wij?

Wij zijn Omega Containers. Een echt Haags, gezond bedrijf, opgericht in 1969 en uitgegroeid tot deskundige en complete organisatie op het gebied van afvalinzameling en bewerking in Zuid-Holland. Met ons eigen moderne wagenpark van 29 voertuigen bedienen wij onze klanten.

Onze charme is dat wij nog een familiaire club zijn, ondanks onze groei en ambitie. Dat betekent dat jij al jouw (40) collega’s bij naam kent en iedereen klaar staat om je te helpen. Zo is het niet gek dat je in piek periodes directeur Jeroen gewoon op een vrachtwagen ziet zitten. Voor ons heel normaal, want samen is bij ons een belangrijke kernwaarde!

Om onze groei facilitair te kunnen blijven volgen is recentelijk de locatie aansluitend op onze locatie aangekocht welke de komende jaren verder ontwikkeld gaat worden.

Daarnaast beloven we niets dat we niet waar kunnen maken en met onze mooie groei staan er leuke veranderingen binnen de werkplek en het pand te wachten.

Wat bieden wij?

Naast een leuke, informele werkplek waar je voldoende uitdaging hebt en niet alles vaststaat bieden wij:

 • Een salaris tussen de € 2400,- en € 3200,- op basis van ervaring en een fulltime dienstverband
 • Bij voorkeur een dienstverband van 40 uur
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden binnen CAO beroepsgoederenvervoer
 • 27,5 vrije dagen
 • Flexibiliteit in werktijden
 • Goede begeleiding om je te ontwikkelen
 • Het volgen van trainingen
 • Leuke bedrijfsuitjes en heerlijke koffie!

Wie ben jij?

Jij kan zelfstandig werken, goed organiseren, bent leergierig en procesmatig ingesteld. Verder heb je een afgeronde MBO opleiding en ben je goed met IT systemen.

Interesse?

Heb je interesse? Laat dan jouw CV achter en wij nemen contact met jou op!

Interesse maar toch eerst nog een vraag? Dan kan je bellen naar Edwin Kolk via 06-20183607 een mailtje sturen mag natuurlijk ook, info@omegacontainers.nl

Hopelijk tot snel.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.