Functie:
Assistent Werkvoorbereider

Dienstverband
Fulltime

Locatie:
R&G Special Products
1e Industrieweg 2C
4147 CR Asperen

Contactpersoon:
Sandra Bruurmijn
06 408 95 134

Plaatsingsdatum:
07/04/2021

Assistent Werkvoorbereider

Wij van R & G special products BV in Asperen zoeken een nieuwe collega. Bij ons blijven collega’s lang werken en met klanten hebben we duurzame relaties. Doordat we groeien, kunnen we wel wat hulp gebruiken! Word jij onze nieuwe collega als assistent werkvoorbereider? Die monteur met de ambitie voor een baan binnen of de starter op de arbeidsmarkt. Zoek jij een baan bij een enthousiaste club mensen waar sfeer en samenwerking net zo belangrijk zijn als tevreden klanten? Wij maken graag kennis met jou!

Functieprofiel

Als assistent werkvoorbereider sta je tussen de werkplaats en de klanten in. Je zorgt ervoor dat de vraag van de klant wordt omgezet in een tekening, waardoor er een goede offerte gemaakt kan worden.

Werkervaring is niet nodig, want wij vinden het prima om jou alles te leren wat nodig is om dit werk tot een succes te maken. Het is wel van belang dat je technische of productkennis hebt. Uiteindelijk wordt jouw rol het voorbereiden en begeleiden van projecten met de daar bijbehorende klantencontacten en verantwoordelijkheden.

Onze projecten zijn divers; de ene keer helpen we Mars in Veghel met een laagspanningskast. Maar we hebben ook klanten op Sint-Maarten, bijvoorbeeld een school waar we de spanningskasten vervangen of nieuwe plaatsen. We produceren en reviseren allerlei soorten elektrotechnische panelen. Deze worden gebruikt voor de stroomvoorziening bij productiebedrijven, winkelcentra of andere grote locaties. Hier kun je denken aan grote panelen die gebruikt worden om energie te verdelen over een hal.

Het team

Wij werken met 13 collega’s in ons bedrijf. Een gedreven en jonge club mensen waar samenwerken, een fijne sfeer en een tandje erbij als het nodig is centraal staat. Op kantoor werken nu 2 personen en er is 1 leeg bureau. Die van jou?

Wat ga je doen? (En wij helpen jou graag om het te leren)

  • Calculatie;
  • Het verzorgen van werkvoorbereiding en bestellingen;
  • Administratieve verwerking voor jouw projecten;
  • Je maakt nauwkeurige nacalculaties;
  • Je bent de vraagbaak op het project.

Wat breng je mee

  • Een leergierige instelling. Wat je nog niet weet, willen we je leren;
  • Wij vinden het vooral belangrijk dat jij als persoon binnen ons team past. Jouw persoonlijkheid laat zich daarom typeren als proactief, flexibel en positief;
  • Je hebt technische (product) kennis door opleiding, hobby of werkervaring;
  • Je bent 40 uur beschikbaar (32 uur bespreekbaar).

Over ons

R & G special products BV is sinds 1996 partner op het gebied van power distributie – panelenbouw. Als merk onafhankelijke specialist streven wij naar de hoogst mogelijke klanttevredenheid. Met ons team van 13 vakmensen hanteren wij korte en transparante lijnen in ons proces. We zijn een club met enthousiaste collega’s en iedereen helpt elkaar om te leren en samen resultaat te boeken.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature? Dan is jouw sollicitatie in een paar minuten geregeld. Druk op de sollicitatiebutton en laat je cv achter.

Je krijgt binnen 48 uur een reactie van onze recruiter Sandra Bruurmijn. In een telefoongesprek nemen we de vacature samen nog eens door en plannen een afspraak. Een meeloopochtend (indien gewenst) zorgt ervoor dat jij je nog beter kunt oriënteren op de baan en op jouw team. Als het van beide kanten klikt krijg je van ons een aanbieding. Welkom bij R & G!

Heb je vragen? Bel of app dan naar Sandra Bruurmijn, 06 40895134.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.