Bekijk Sweere op:

Functie:
Assurantie Adviseur Agrarische Sector

Locatie:
Sweere
Dorpsstraat 3
4751 AH Oud Gastel

Contactpersoon:
Rini Rockx of Aart Lodders
06-51009215 of 06-53410535

Plaatsingsdatum:
30/03/2021

Assurantie Adviseur Agrarische Sector

Sweere is op zoek naar een assurantie adviseur voor onze relaties in de agrarische sector. Heb jij ervaring als verzekerings-, risicospecialist en het geven van advies over zakelijke verzekeringen en ben je bekend met de sector, dan is dit misschien wel jouw volgende stap in je loopbaan? We komen in ieder geval graag met je in contact.

Waar staat Sweere voor en waarom is dit een leuke vacature!

We staan voor persoonlijk contact om de belangrijke zaken goed te regelen? Dat is het gevoel wat wij onze relaties willen geven!

Sweere is een onafhankelijk regionaal assurantiekantoor met een niche in de agrarische sector, waar je de ruimte krijgt om écht op de klantbehoefte in te spelen. Sweere is de partner voor alle financiële zaken van zowel particuliere als zakelijke klanten, met kantoren in Oud Gastel en Zundert. Bij Sweere vind je een breed scala van persoonlijke financiële diensten onder één dak in een modern ingerichte werkomgeving. Gemakkelijker en mooier kan het niet! Onze klanten ervaren daarmee onze grote ambitie om onze relaties compleet te ontzorgen met verzekeringen, onroerend goed, hypotheken, financiële planning en bankzaken. We zijn een middelgroot kantoor met 25 medewerkers dat in een dynamische markt opereert en op een duidelijk groeipad zit.

Jouw functie?

Als assurantie,- risico-adviseur ben jij de vertrouwenspersoon voor onze relaties in de agrarische sector. Met het brede pakket aan mogelijkheden en ondersteuning kan jij relaties altijd voorzien van een passend advies. Door de sterke groei en ontwikkeling binnen ons kantoor zijn wij op zoek naar een assurantie adviseur die naast het beheren van de bestaande portefeuille ook zorgt voor de werving van nieuwe klanten binnen de regio. Je komt te werken in een team met deskundige collega’s waarmee je gezamenlijk invulling geeft aan de naam Sweere.

Jouw taken en verantwoordelijkheden

  • Proactief zijn naar de klant en prospects
  • De nadruk ligt op het persoonlijk contact met onze relaties
  • Uitbouwen van langdurige en professionele relaties en een eigen klantenkring
  • Actief deelnemen aan verschillende agrarische netwerken in de regio
  • Ben je gedegen maar zie je ook altijd ruimte voor commerciële kansen

Wij bieden jou

Een uitdagende baan bij een gedegen, financieel gezond bedrijf met regionale naamsbekendheid. Uiteraard hoort daar een passend salaris bij met prima secundaire arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden.

Jouw profiel

  • Opleiding HAS / WO Wageningen of affiniteit met de sector
  • In het bezit van relevante Wft-certificaten is een pré
  • Relevante ervaring in het verzekeringsbedrijf is een pré
  • Bekend met bedrijven in de agrarische en aanverwante sector(en)
  • Binding met West-Brabant omdat dit ons werkgebied is

Interesse?

Dan zijn we heel benieuwd naar jouw sollicitatie. Solliciteren kan via onderstaande sollicitatiebutton. Voor vragen kun je contact opnemen met Rini Rockx 06-51009215 of Aart Lodders 06-53410535.

Sweere wordt door Primatch ondersteund bij de werving en selectie van deze vacature. Acquisitie door bemiddelingsbureaus of online vacatureverspreiders wordt niet op prijs gesteld.