Bekijk Sweere op:

Functie:
Assurantie Adviseur Bedrijven

Locatie:
Sweere
Dorpsstraat 3
4751 AH Oud Gastel

Contactpersoon:
Rini Rockx of Aart Lodders
0165 – 512851

Plaatsingsdatum:
30/03/2021

Assurantie Adviseur Bedrijven

Sweere is op zoek naar een Assurantie Adviseur Bedrijven. Heb jij op Hbo-niveau ervaring als verzekerings-, risicospecialist en op zoek naar de volgende uitdaging, dan is dit misschien wel jouw baan.

Eerst maar eens vertellen waarom dit een leuke vacature is

Persoonlijk contact en belangrijke zaken goed regelen? Dat is het gevoel wat wij onze klanten willen geven! Als assurantie-, risicoadviseur ben jij het vertrouwenspersoon voor onze relaties. Met het brede pakket aan mogelijkheden en ondersteuning kan jij relaties voorzien van een passend advies. In een leuke werkomgeving met deskundige collega’s geef je gezamenlijk invulling aan de naam Sweere.

Jouw functie

Bij Sweere zijn verzekeringen en financieel advies onze grootste activiteiten. Door de sterke groei en ontwikkeling binnen ons kantoor zijn wij op zoek naar een financieel adviseur die gaat werken binnen een bestaand netwerk naast het adviseren van bestaande relaties. Je komt te werken in een team van deskundige adviseurs.

Jouw taken en verantwoordelijkheden

 • Ben je veel buiten de deur
 • Ligt de nadruk op persoonlijk contact met klanten
 • Bouw je langdurige en professionele relaties op met een eigen klantenkring
 • Breng je nieuwe zakelijke klanten mee vanuit je netwerk
 • Lever je een actieve bijdrage in netwerkclubs, bijeenkomsten en het verenigingsleven in de regio
 • Ben je gedegen maar zie je ook altijd ruimte voor commerciële kansen

Wij bieden jou

Een uitdagende baan bij een gedegen, financieel gezond bedrijf met lokale naamsbekendheid. Uiteraard hoort daar een passend salaris bij met prima secundaire arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden.

Jouw profiel

 • HBO- / WO werk- en denkniveau
 • In het bezit van relevante Wft-certificaten
 • 5 – 10 jaar relevante ervaring in schadebegeleiding en verzekeringsoplossing
 • Fulltime beschikbaar
 • Binding met West-Brabant omdat dit ons werkgebied is

Over Sweere

Sweere (www.sweere.nl) is de partner voor alle financiële zaken van zowel particuliere als zakelijke klanten, met kantoren in Oud Gastel en Zundert.

Bij Sweere vind je een breed scala van persoonlijke financiële diensten onder één dak in een modern geoutilleerde werkomgeving. Gemakkelijker en mooier kan het niet! Klanten ervaren daarmee onze grote ambitie om onze relaties compleet te ontzorgen met verzekeringen, onroerend goed, hypotheken, financiële planning en bankzaken.

Solliciteren

Interesse? Dan zijn we heel benieuwd naar jouw sollicitatie. Voor vragen kun je contact opnemen met Rini Rockx of Aart Lodders via telefoonnummer 0165 – 512851.

Sweere wordt door Primatch ondersteund bij de werving en selectie van deze vacature. Acquisitie door bemiddelingsbureaus of online vacatureverspreiders wordt niet op prijs gesteld.