Bekijk Morentz op:

Functie:
Magazijn/Werkplaats Medewerker (40 uur)

Locatie:
Morentz
Hoogeinde 37
5142GB Waalwijk

Contactpersoon:
Karin Meijerink
+31 (0) 416 650 140

Plaatsingsdatum:
[post_published]

Magazijn / Werkplaats Medewerker

Morentz in Waalwijk is op zoek naar een Magazijn / Werkplaats Medewerker die ervoor zorgt dat ieder meubelstuk op een perfecte manier bij de klant terecht komt. Heb jij oog voor schoonheid en een echte hands-on mentaliteit? Ben jij secuur met exclusieve stukken en kan jij niet wachten om te werken met (vintage) meubel design? Lees dan snel verder!

Over de functie

Als magazijn/werkplaats medewerker bij Morentz heb je een echte hands-on rol. Je neemt exclusieve meubelstukken aan en verwerkt deze op de juiste manier. Zo inspecteer je de status van de goederen en controleer je de volledigheid en afmetingen van de zendingen waar je vervolgens aantekeningen van maakt in ons systeem. Hierna verplaats je de stukken naar het restauratie atelier. Ook zorg je ervoor dat de meubels geprept worden voor de fotografie. Je zorgt voor de opslag van de meubels en maakt ze klaar voor de export naar de klant, wat je sporadisch zelf een keer doet. Dit alles doe je om de meubels op een perfecte manier bij de klant te krijgen met een flexibele en uitmuntende service.

Je belangrijkste taken in het kort:

  • Uitvoeren van alle logistieke activiteiten, met accent op uitgaande- en binnenkomende goederen;
  • Inmeten van kisten voor kostbare meubelstukken;
  • Assisteren met de restauratie en stofferen van onze meubels;
  • Assisteren met de fotografie van de meubels;
  • Inventariseren van de voorraad/ voorraad beheer;
  • Verzendklaar maken van meubels voor internationale klanten;
  • Het bezorgen van de meubels in de Benelux.

Wie zoeken wij?

Het allerbelangrijkste vinden wij dat je affiniteit hebt met meubels en design. Je werkt secuur en bent bereid om een stapje extra te doen. Zo ben je bereid om op variabele werktijden te werken als de situatie hierom vraagt. Je bent een echte teamplayer en communicatief vaardig. Omdat je contact hebt met klanten is het ook belangrijk dat je representatief bent. Verder is het belangrijk dat je:

  • In bezit bent van een reachtruck certificaat;
  • Woonachtig bent in, of in de buurt van, Brabant;
  • 40 uur per week beschikbaar bent.

Wat wij bieden

Je komt te werken in een oude karakteristieke schoenfabriek in Waalwijk in een omgeving die is ingericht door mensen met gevoel voor schoonheid. Maar ook in een bedrijf dat gelooft in mensen en staat voor jouw ontwikkeling. Je werkzaamheden worden beloond met een goed salaris afhankelijk van je ervaring en talent. In eerste instantie ontvang je een tijdelijk contract, maar na gebleken geschiktheid voegen we je graag toe aan ons vaste team.

Over Morentz

Wij zijn gespecialiseerd in meubeldesign uit de twintigste eeuw. Onze collectie loopt uiteen van de meest uitzonderlijke topstukken tot onbekende objecten. We hebben een collectie die 10.000m2 beslaat. Ons team van veertig (overwegend jonge) mensen bestaat uit restaurateurs, stoffeerders, verkopers, inkopers, interieur adviseurs, kunsthistorici, planners en transporteurs. Onze klanten zijn met name high end interieur designers, architecten en individuele verzamelaars. De meeste van onze klanten wonen in Amerika maar we hebben klanten van over de hele wereld.

Binnen Morentz zijn er paar dingen die we erg belangrijk vinden. Allereerst zijn we zeer gepassioneerd over materiaal en het ambacht wat daarbij hoort. We houden van alle vormen die materialen kunnen aannemen en het gevoel dat ermee gepaard gaat. We hebben daarom ook een groot team van ambachtsmensen die experts zijn op het gebied van houtrestauratie tot stoffering. We willen dat alles tot in de puntjes klopt. Daarom hechten we ook veel waarde aan het verhaal achter ieder meubel. Waarom is het gemaakt? Wie heeft het gemaakt? Wie heeft het hiervoor in bezit gehad? Daarom hebben wij een eigen bibliotheek en onderzoeken we ieder stuk op echtheid.

Solliciteren of meer informatie?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren? Reageren kan via de sollicitatieknop.

Heb je nog vragen? Neem gerust een kijkje op onze websites of bekijk onze bedrijfsfilm op www.morentz.com. Ook kan je altijd bellen naar Karin Meijerink op +31 (0) 416 650 140 voor extra informatie over de vacature.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.