Bekijk DHD op:

Functie:
Auditor Kwaliteit en Data

Dienstverband:
Fulltime (32 – 36 uur)

Locatie:
DHD
Oudlaan 4
3515 GA Utrecht

Contactpersoon:
Michelle Rijnen (teammanager SSC-DG)
06 1143 6641

Plaatsingsdatum:
27/12/2022

Auditor Kwaliteit en Data

Als auditor kwaliteit en data lever je een relevante maatschappelijke bijdrage aan de Nederlandse gezondheidszorg. Samen met collega’s beoordeel je of kwaliteitsregistraties in de medisch-specialistische zorg voldoen aan de landelijke toetsingscriteria op het gebied van datagovernance. Daarnaast adviseer je over verbeteringen waarmee kwaliteitsregistraties naar een hoger niveau worden gebracht. Spreekt dit jou aan? Dan komen wij graag met je in contact!

Wat ga je doen?

In deze nieuwe functie pak jij de rol van toetsingscoördinator binnen het Shared Service Center Data Governance (SSC-DG). Je houdt je bezig met de toetsing van de datagovernance van kwaliteitsregistraties, ofwel je controleert in hoeverre kwaliteitsregistraties zich houden aan de door de Data-governance opgestelde (landelijke) afspraken over data-aanlevering en -verwerking. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt in de toetsingsprocedure en ben je de rechterhand van de secretaris van de Data-governancecommissie in de voorbereiding van de toetsing door de commissie.

Concreter ingezoomd op je werkzaamheden: je verwerkt de aanmeldingen van kwaliteitsregistraties voordat de Data-governancecommissie deze ontvangt. Je beoordeelt de aanmeldingen op volledigheid en kwaliteit en gaat na of ze aan de wetgeving voldoen. Hierbij weet je feilloos de vinger op de zwakke plekken te leggen. Daarnaast adviseer je over verbeteringen waarmee kwaliteitsregistraties naar een hoger niveau kunnen worden getild. Ook beantwoord je regelmatig vragen vanuit kwaliteitsregistraties. Dit doe je samen met een team van kennisexperts dat jou daarbij ondersteunt.

Wat breng je mee?

Je bent sterk in het beoordelen van kwaliteitsregistraties op volledigheid en kwaliteit. Je ziet kansen voor verbeteringen en vindt het leuk om kwaliteitsregistraties hierover te adviseren. Je bent zorgvuldig, gaat gestructureerd te werk en voegt gezelligheid toe aan ons team.

Daarnaast beschik je over:
• HBO werk- en denkniveau
• Een positief-kritische houding
• Affiniteit met datagovernance
• Ervaring in het uitvoeren van checks op volledigheid en kwaliteit
• Goede communicatieve vaardigheden

Hoe ziet je werkomgeving eruit?

Het Shared Service Center Datagovernance (SSC-DG) is een (nieuwe) organisatie die de Data-Governancecommissie (DGC) ondersteunt bij het optimaliseren en standaardiseren van datalevering en -verwerking van kwaliteitsregistraties. Hierbij is het SSC-DG verantwoordelijk voor het maken en beheren van afspraken over de datalevering en -verwerking. Daarnaast wordt er uitgebreide ondersteuning geboden aan partijen bij de operationalisering en implementatie van deze afspraken.

SSC-DG is een kleine, maar groeiende organisatie met een prettige, informele en positieve werksfeer. Doordat het SSC-DG is ondergebracht bij DHD, krijg je er bovendien een heleboel collega’s bij! Dit is naast gezellig ook erg handig, omdat je gebruik kunt maken van de expertise van collega’s. Goed om te weten is dat je in deze functie in dienst komt van DHD.

Wij bieden

Je kunt rekenen op:
• Ruime mogelijkheden voor ontwikkeling, passend bij jouw ambities en carrièreperspectief.
• Vrijheid en flexibiliteit; de mogelijkheid om zowel deels vanuit huis als op kantoor te werken en de werktijden zijn in onderling overleg in te delen.
• Een aanstelling voor een jaar met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd.
• Salaris tussen €3.115 en €4.391 bruto per maand bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van kennis en ervaring.
• 8,33% vakantiebijslag en een eindejaarsuitkering van 8,33% van het in het afgelopen kalenderjaar verdiende salaris.
• 144 uur vakantie en 57 uur levensfasebudget (bij een 36-urige werkweek).
• Een thuiswerkvergoeding en reiskostenvergoeding woon-werk.
• Laptop en bijhorende apparatuur in bruikleen.
• Overige secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen.

Solliciteren en meer informatie

Klaar voor deze uitdagende functie? Solliciteer dan nu via de sollicitatie button!

De procedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken. Daarna volgt een afrondend arbeidsvoorwaardengesprek. Als onderdeel van het sollicitatieproces zullen wij openbare bronnen als sociale media raadplegen en referenties bij je opvragen. Bij indiensttreding is het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Neem voor meer informatie over de functie contact op met Michelle Rijnen (teammanager SSC-DG) via 06 1143 6641.

In onze privacyverklaring voor sollicitanten kun je lezen hoe wij omgaan met de persoonsgegevens van onze sollicitanten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.