Bekijk Kvik op:

Functie:
Backoffice Medewerker Service

Dienstverband:
Part- /Fulltime (28-40 uur)

Locatie:
Kvik Den Bosch
Tinnegieterstraat 30
5232 BM Den Bosch

Contactpersoon:
Danielle Wassink
06 25 18 23 20

Plaatsingsdatum:
30/07/2021

Backoffice Medewerker Service

Kun je snel schakelen en staat klanttevredenheid voor jou op de eerste plaats? Ben je daarnaast praktisch ingesteld? Kvik Den Bosch is op zoek naar een Backoffice medewerker service. Dit is jouw kans als je ervaring hebt als Binnendienst-, Customer Service- of Backoffice medewerker!

Jouw uitdaging als Backoffice Medewerker Service

Bij Kvik Den Bosch verkopen we vooral keukens, maar ook badkamermeubels en garderobekasten. We gaan goed en groeien ook dit jaar weer sterk. Daarom zijn we ter uitbreiding van onze backoffice op zoek naar jou als onze nieuwe Backoffice medewerker service!

Jouw werk begint als een keuken is verkocht. Dan komt op de backoffice een heel proces op gang:

 • De controle van de tekeningen;
 • Het plannen van een inmeet afspraak op locatie;
 • Het bestellen van werkbladen en de apparatuur;
 • Het controleren van de bestelling;
 • Het plannen van het plaatsen van de keuken;
 • De nazorg wanneer een klant vragen/klachten heeft na de levering;
 • Het invoeren en plannen van de serviceopdrachten.

Wat het werk nog leuker maakt? Wanneer het druk is vinden wij het heel fijn als je ons kan helpen met bijvoorbeeld: Ontvangst van onze klanten in de winkel en alvast een eerste rondleiding geven of wellicht wat controle werkzaamheden in het magazijn wilt uitvoeren.

Vind je het leuk om administratieve fouten te signaleren én op te lossen? Je schakelt tussen klanten, planning, leveranciers, servicemonteurs, transporteurs en magazijn. Een lekker drukke, gevarieerde baan met veel persoonlijk contact. Jij bent pas blij als de klanten 100% tevreden zijn met hun droomkeuken!

Wie ben jij?

Jij hebt minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding en relevante werkervaring op een backoffice of customer service afdeling. Jij bent tussen de 28-40 uur beschikbaar en kan zo nodig af en toe in het weekend een keertje bijspringen.

Servicegericht, planmatig en secuur werken zijn kernwoorden die bij jouw persoon passen. Maar bovenal ben je een aanpakker, kun je snel schakelen en wil jij je met passie inzetten voor je klanten en je collega’s!

Wat wij jou bieden als Backoffice Medewerker Service

 • Informele en familiaire werksfeer, iedereen telt mee;
 • Mogelijkheden om je via de Kvik Academie verder te ontwikkelen als vakspecialist;
 • Salarisindicatie: € 1.800 – € 2.300 per maand;
 • Dienstverband van 28-40 uur, binnen onze vaste werktijden van maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 17:30 uur;
 • Direct dienstverband bij Kvik.

Over Kvik

Kvik (www.kvik.nl) is een van oorsprong Deense designer van keukens, badmeubels en garderobekasten. Vanuit het motto “iedereen heeft recht op een coole keuken” zijn in de afgelopen jaren al 150 Kvik winkels geopend in Scandinavië, Nederland, België, Frankrijk, Spanje en Azië. In Kvik winkels wordt een compleet assortiment van moderne keukens, badmeubels en garderobekasten verkocht voor eerlijke prijzen.

Otto Roem heeft inmiddels een succesvolle vestiging in Den Bosch met een hecht team en is klaar om verder te groeien. Benieuwd naar zijn visie, wat de klanten van hen vinden en naar wie jouw nieuwe collega’s kunnen zijn? Kijk dan op https://www.kvik.nl/winkel-zoeken/kvik-den-bosch

Solliciteren naar de vacature van Backoffice medewerker service

Enthousiast geworden? Laat het ons weten en reageer! Voor vragen bel of app je met Danielle Wassink haar nummer: 06-25182320

LET OP: Wij kunnen jouw sollicitatie i.v.m. vakantie vanaf 16 augustus in behandeling nemen. Tot snel!

Primatch ondersteunt bij de werving en selectie van deze vacature. Acquisitie door bemiddelingsbureaus en vacatureverspreiders wordt niet op prijs gesteld.