Functie:
Bedrijfsleider

Dienstverband
Fulltime (40 uur)

Locatie:
Café Stoffel
Korte Heuvel 13
5038 CN Tilburg

Contact:
Dolf Colen
013 545 7217

Plaatsingsdatum:
12/03/2021

Bedrijfsleider Café Stoffel

Dat we weer opengaan staat vast, en als we opengaan, gaan we volle bak! Zoek jij een rol waarin je eindverantwoordelijk bent voor de complete bedrijfsvoering van Café Stoffel? Reageer dan meteen, we verwelkomen je zoals je in Stoffel mag verwachten. Met open armen en een glimlach!

Functie

Café Stoffel op de Korte Heuvel is een begrip in Tilburg en omgeving. Wij zijn het type borrel/ eet café waar je op donderdagavond met vrienden komt borrelen en aansluitend een hapje eet, waar je op zaterdagmiddag met je moeder en je oma een koffietje doet met appeltaart en zondag uitgebreid gaat lunchen met je lief. Bij ons is de drempel laag en is iedereen welkom (zie ook stoffel.nl).

Als bedrijfsleider ben je verantwoordelijk dat Café Stoffel rendabel draait, dat gasten tevreden zijn, de kwaliteit op Stoffel niveau is en jouw personeel met plezier werkt.

Hierdoor ben je verantwoordelijk voor het personeelsbeleid, de bezetting, de inkoop, hygiëne, marketing en het organiseren van evenementen. Wij hebben niet de grote waarbij een manager in zijn kantoortje zit te managen. We zoeken iemand die meedraait, kopjes koffie zet, biertjes tapt en als het nodig is ook op het terras meedraait.

Profiel

Jij bent mensgericht, Café Stoffel is onderdeel van de maatschappij en jij benaderd als bedrijfsleider de gasten openminded. Daarnaast zoeken we iemand die innovatief is als het gaat om het door ontwikkelen van Stoffel. Denk aan onze menukaart in samenspraak met de chef-kok, nieuwe dranken en gerechten, activiteiten maar ook aan samenwerkingen die passen bij Stoffel. Uiteraard heb je relevante horecaervaring en begrijp je de complexiteit van een eetcafé en zijn je papieren op orde.

Je krijgt bij ons een goed salaris passend bij de verantwoordelijkheden van de rol van bedrijfsleider. Het betreft een rol voor 40 uur, maar je zult begrijpen dat dit geen 9 tot 5 baan is. We gaan ervan uit dat je bereikbaar bent in de uren dat Café Stoffel geopend is. We gaan er uiteraard niet vanuit dat je 50 uur per week werkt. Café Stoffel is onderdeel van een grote groep aan Horecagelegenheden in de regio er zijn dus ook nog volop kansen binnen de groep.

Lijkt het jou iets om met ons gas te geven als het weer kan, sta jij ook te popelen?

Reageer dan meteen via de sollicitatie knop. CV is niet nodig. Als jij bovenstaande ervaringen hebt dan maken wij onze agenda leeg om een kop koffie met jou te drinken!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.