Bekijk CapsNobel op:

Functie:
Belastingadviseur

Dienstverband:
Fulltime

Locatie:
CapsNobel
Dorpsstraat 105
4661 HN Halsteren

Contactpersoon:
Angelique Aertssen
0113-252901

Plaatsingsdatum:
23/04/2019

Belastingadviseur

CapsNobel is voor de vestiging in Halsteren op zoek naar een Belastingadviseur voor 32-40 uur die mee wil bouwen aan de groei van onze fiscale praktijk. Heb jij een afgeronde HBO Bachelor of Universitaire Master opleiding en meer dan 5 jaar relevante ervaring in de accountancy? Dan is dit jouw kans op een mooie nieuwe baan!

De functie

Als Belastingadviseur ga je meehelpen om onze belastingadviespraktijk verder in de steigers te zetten. Want we willen verder professionaliseren en vaktechnisch nóg beter worden. De afdeling bestaat nu al uit een Teamleider en twee collega’s die belastingaangiftes verzorgen. En er is een nauwe samenwerking met twee andere collega’s van de samenstelpraktijk die zich steeds meer verdiepen in fiscaal recht.

In deze nieuwe functie ga je vooral werken voor MKB-klanten in de regio Goes, Halsteren en Breda. Jouw werk kent niet echt pieken en dalen, want advieswerk laat zich niet plannen. In de zomer is het wel rustiger.

Als team zorgen we dat goed op de hoogte zijn van vaktechnische ontwikkelingen. We hebben een heleboel abonnementen op vakbladen en op toerbeurt gaan we naar vak gerelateerde bijeenkomsten. En van jou verwachten we hierin ook een actieve bijdrage.

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

  • Controleren van gemaakte belastingaangiften;
  • Opstellen van de meer complexe aangiften;
  • Belastingadviezen geven.

Jouw profiel

Je hebt een afgeronde HBO Bachelor of Universitaire Master opleiding richting Fiscaal Recht, Belastingrecht of Economie en meer dan 5 jaar ervaring, bij voorkeur in de accountancy. Affiniteit met arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht is een belangrijke pré. Verder is het belangrijk dat je een ondernemend type bent omdat dit een nieuwe functie is waarin jij voor ons het verschil kan gaan maken.

Wie zijn wij

CapsNobel (www.capsnobel.nl) is een accountantskantoor met vier vestigingen en circa 50 medewerkers in Zuidwest Nederland. Wij helpen ondernemers hun resultaten te verbeteren door hen actuele financiële inzichten, praktijkgerichte adviezen en flexibele ondersteuning te geven.
Onze medewerkers zijn werkzaam vanuit de vestigingen te Goes, Halsteren, Breda en Bennekom.
Vanuit de vestigingen worden werkzaamheden verricht in de samenstelpraktijk en op het gebied van fiscale advisering, salarisadministratie en HRM-aangelegenheden. CapsNobel heeft een gevarieerde groep cliënten binnen het MKB en de medische sector.

Ons aanbod

  • Een baan voor 32-40 uur per week;
  • Goed salaris, ons functiehuis en onze salarisschalen zijn conform de SRA;
  • Vaktechnische en competentiegerichte vaardigheden goed op peil houden met cursussen en opleidingen;
  • Professionele en persoonlijke werkomgeving;
  • Hoog kennisniveau en kwaliteit van dienstverlening;
  • Platte organisatiestructuur en een open en informele cultuur op onze compacte vestigingen.

Solliciteren

Spreekt deze vacature jou aan? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Angelique Aertssen – HR manager – via telefoonnummer 0113-252901.

Wij hebben begrip voor acquisitie, maar stellen dat voor deze functie niet op prijs.