Functie:
BHV Instructeur

Dienstverband:
Parttime (24 – 28 uur)

Locatie:
First Care Veiligheidstrainingen en Advies
Kraaivenstraat 21-01
5048 AB Tilburg

Contactpersoon:
Sander Scholten
013 463 47 90

Plaatsingsdatum:
09/08/2021

BHV Instructeur (24-28 uur)

First Care (Tilburg) zoekt een collega BHV Instructeur. Weet jij als geen ander dat veiligheid nauw samenhangt met het herkennen en inschatten van situaties? En is het jouw missie om anderen iets te leren op het gebied van veiligheid? Dan zijn we op zoek naar jou!

  • 24 uur
  • Informele bedrijfscultuur
  • Flexibel in werkdagen en -tijden
  • Marktconform salaris 

Wat ga je doen?

Als BHV instructeur train je medewerkers in verschillende bedrijfstakken.

BHV en EHBO zijn voor veel organisaties een ‘verplicht nummer’ maar essentieel en daarom is het belangrijk dat deze ervaring als leerzaam en nuttig wordt ervaren. Helpen om te helpen, dat is waar het ons om gaat. Jouw kennis en ervaring zetten wij graag in om onze cursisten te helpen zich voor te bereiden op hun rol bij een noodsituatie. Je leert je cursisten de vaardigheden zodat zij zich veilig en bekwaam voelen om te handelen als de situatie daar om vraagt.

Je verzorgt trainingen zowel op locatie van de klant als op onze trainingslocatie in ons hoofdkantoor. Je maakt onderdeel uit van een enthousiast en zeer gemotiveerd team waarvoor de klant altijd centraal staat. 

Wie ben jij?

  • Je bent gastvrij, representatief en klantgericht.
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B.
  • Je denkt mee met de klant en kan makkelijk omschakelen wanneer nodig. Denk bijvoorbeeld aan het, op verzoek van de klant, aanpassen van je lesprogramma.
  • Je bent een kei in het enthousiasmeren van mensen en tegelijkertijd in het boeien van je cursisten, dusdanig dat je ze ieder jaar weer kan verwelkomen bij de herhalingscursus.
  • Ervaring in een vergelijkbare rol is geen vereiste; door middel van opleiding en training brengen wij jou alle benodigde kennis bij. Affiniteit met BHV en EHBO en ervaring in het trainen van groepen zijn als vanzelfsprekend wel een must.
  • Je bent flexibel in werkdagen en -tijden.

Wie zijn wij en wat bieden we?

First Care wil af van het beeld dat BHV iets is wat een bedrijf er maar ‘even’ bij moet doen. Als het aanleren van een paar kunstjes. Want veiligheid is meer dan dat. We herhalen de materie op zo’n manier dat de boodschap overkomt én blijft hangen. We leren mensen een situatie te herkennen en in te schatten om vervolgens op de juiste manier in te grijpen. Op zo’n manier wordt veiligheid heel vanzelfsprekend. En dat is precies onze bedoeling!

Een betrokken, persoonlijke benadering staat in alle gevallen voorop. We prikkelen onze deelnemers en dagen ze uit. Dit in combinatie met een praktische en concrete manier van lesgeven. Wat ons betreft de ideale combinatie! 

We bieden je een leuke en afwisselende baan binnen een enthousiast team van instructeurs. We kennen een informele en prettige werksfeer. Een plek waar je wordt uitgedaagd om met nieuwe initiatieven of ideeën te komen en waar je kunt terugvallen op de kennis en ervaring van collega instructeurs. Naast een salaris tussen de € 32.000 – € 36.000 bruto per jaar op basis van fulltime dienstverband en afhankelijk van kennis en ervaring, kennen we goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een bedrijfsauto en goede pensioenregeling.

Solliciteren

Enthousiast? Dan ontvangen wij je cv met motivatie graag via de sollicitatiebutton.

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Sander Scholten via 013 – 463 47 90.

Kijk voor meer informatie op www.firstcare.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.