Bekijk Finion Hypotheken & Financiële Planning op:

Functie:
Binnendienst Medewerker

Dienstverband
Part-/Fulltime (20-40 uur)

Locatie:
Finion Hypotheken & Financiële Planning
Sint Josephstraat 93
5017 GD Tilburg

Contact:
Danique Verschuuren
06 25 18 21 90

Plaatsingsdatum:
30/06/2022

Binnendienst Medewerker (20-40u)

Advieskantoor Finion in Tilburg is op zoek naar een Binnendienst Medewerker. Heb jij verstand van hypotheken en verzekeringen en zoek jij een zelfstandige baan in een ondersteunende rol? Reageer dan op deze uitdagende baan in hartje centrum waarbij jij het visitekaartje bent voor ons kantoor!

Ter aanvulling van ons team is Finion Hypotheken & financiële planning op zoek naar een:

Binnendienst Medewerker

Wat ga je doen?

Als binnendienst medewerker ben je verantwoordelijk voor alle ondersteunende binnendienst werkzaamheden op kantoor. Je hebt een breed takenpakket waarbij je je gaat bezighouden met :

  • Offertes voor verzekeringen opmaken;
  • Het aanleveren van documenten bij geldverstrekkers;
  • Schade afhandeling van de verzekeringsportefeuille;
  • Agendabeheer van de adviseurs;
  • Telefoon aanname waarbij je eerste aanspreekpunt bent, de klantvraag inventariseert en mogelijk een inhoudelijke doorverwijzing doet naar een van de adviseurs;
  • Ontvangst van bezoekers en verzorgen van koffie/thee.

Wie wij zoeken

Wij zijn een klein advieskantoor, dit betekent dat er een groot beroep wordt gedaan op jouw zelfstandigheid gedurende je werkdag. 80% van jouw werkzaamheden voer je zelfstandig uit en 20% van je tijd besteed je aan overleg en help je klanten telefonisch verder op weg. Je beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen en een goed financieel & analytisch inzicht. Daarnaast herken jij je in het volgende profiel:

  • Ruime werkervaring (MBO+/ HBO) in een vergelijkbare functie, bijvoorbeeld op een advieskantoor;
  • Je bent in het bezit van een WFT basis, WFT Hypothecair krediet en WFT Schade particulieren of bent bereid deze tijdens je inwerkperiode te behalen;
  • Je hebt commercieel inzicht en handelt hiernaar;
  • Een beschikbaarheid tussen de 20-40 uur dat flexibel is in te richten.

Tot slot word jij enthousiast van vrijheid en eigen verantwoordelijkheid in jouw baan. Vind jij het bijvoorbeeld prettig om social media naar je toe te trekken of heb je een goed idee/initiatief, leg het dan voor en trek de werkzaamheden naar je toe!

 Ons aanbod

Een zelfstandige functie in een kleinschalige organisatie met veel diversiteit en complexiteit in je werkzaamheden. Daarnaast hebben we een open cultuur met een platte structuur. Wij staan voor een gezonde werk-privébalans, dat betekent dat de uren flexibel zijn in te delen over de week waarbij starten om 9.00 geen probleem is.

Het salaris is afhankelijk van jouw talent en de ervaring die je meebrengt. Bij het bereiken van jouw persoonlijke resultaten en de bedrijfsresultaten keren wij een 13e en 14e maand uit aanvullend op je salaris. Reiskosten worden vergoed en een premievrij pensioen hoort bij de arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie & solliciteren

Ben jij representatief en krijg jij energie van een ondersteunende maar zelfstandige functie? Reageer dan direct via de sollicitatieknop.

Wil je eerst meer informatie over bijvoorbeeld de parttime mogelijkheden, de cultuur of de inhoud van de functie? Bel naar Danique Verschuuren, Recruiter. Appen mag ook via 06 25 18 21 90. Finion wordt bij de selectie van deze vacature ondersteund door Primatch. De gesprekken zullen plaatsvinden met beide adviseur-eigenaren. Je komt direct in dienst bij Finion.

Meer informatie over Finion kun je vinden via: www.finion.nl