Bekijk AGC Nederland op:

Functie:
Binnendienst Medewerker Roosendaal

Dienstverband:
Fulltime (32-40 uur)

Locatie:
AGC Roosendaal
Belder 11​
4704 RK Roosendaal

Contactpersoon:
Manon Haverkate
06-13305091

Plaatsingsdatum:
29/05/2019

Binnendienst Medewerker Roosendaal

AGC in Roosendaal is op zoek naar een Binnendienst Medewerker die zich bezig houdt met orderadministratie, het uitwerken van offertes en diverse baliewerkzaamheden. Ben jij administratief goed onderlegd en krijg jij energie van klantcontact en vind jij het prettig om een ondersteunende functie te hebben? Solliciteer dan bij AGC en wij vertellen jou graag meer over deze functie!

Als binnendienst medewerker heb je op klantvriendelijke en klantgerichte manier contact met onze relaties. Jij bent samen met jouw binnendienst collega’s verantwoordelijk voor

 • Het verwerken van orders;
 • Het uitbrengen van offertes;
 • Kleine calculaties i.o.v. de buitendienst;
 • Het opvolgen en bewaken van de levertijd van orders.

Met jou energieke en enthousiaste houding zorg jij voor een positieve sfeer. Samen met jouw collega’s van de afdeling anticipeer je op bestaande en nieuwe klantbehoeftes. Ook ben je medeverantwoordelijk voor het behouden van efficiency en marges in het verkoop proces en daarmee het resultaat van deze vestiging!

Over AGC

AGC Nederland is een groothandel in glas, verf, non-paint en wandbekledingsproducten. Onze vestigingen zorgen voor een landelijke dekking in de distributie van haar producten en bieden hiermee klanten een optimale service. Onze solide marktpositie is gebaseerd op deskundigheid, een sterk leveringsprogramma en een klantgerichte, flexibele organisatie. AGC Nederland is onderdeel van AGC Glass Europe, een Europese leider in vlakglas welke vlakglas produceert, verwerkt en distribueert voor de bouw (buitenbeglazing en interieurglas), de autosector en de solar-industrie.

Wie wij zoeken

Voor deze functie zoeken wij een sterke persoonlijkheid die proactief handelt en commercieel inzicht heeft. Jij bent klantgericht, hebt een positieve instelling met een open persoonlijkheid. Verder beschik jij over de volgende eigenschappen:

 • Jij bent resultaatgericht;
 • Jouw communicatieve vaardigheden zijn sterk ontwikkeld;
 • Jij bent doortastend en doelgericht;
 • Jouw werkwijze typeert zich als oplossingsgericht en ondernemend;
 • Beschikbaarheid van 32-40 u.pw.

Kennis en vaardigheden:

 • MBO+ werk- en denk niveau;
 • Rekenkundig inzicht;
 • Hoge accuratesse.

AGC biedt

Werken bij AGC betekent werken in een informele sfeer. Wij schakelen snel door de korte lijnen en open cultuur. Met deze functie biedt AGC een afwisselende baan waar je samen met je collega’s met plezier klanten van dienst bent. Daarnaast zijn er diverse opleidingsmogelijkheden waar jij gebruik van kunt maken. AGC biedt een goed salaris afhankelijk van de ervaring die jij mee brengt. Bovendien zijn er regelmatig gezellige evenementen bij AGC, zoals een nieuwjaarsborrel, een BBQ met de vestiging en landelijke activiteiten.

Direct solliciteren of meer informatie?

Ben jij enthousiast en wil je reageren? Solliciteren doe je via de sollicitatieknop!

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Erwin Driever, regiomanager Zuid via 06-51575687. Ook kun je met je vragen terecht bij Manon Haverkate (HR adviseur), te bereiken op 06-13305091 of hrm.nederland@eu.agc.com. Meer informatie vind je op onze website: www.agcnederland.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.