Bekijk Hyflo Self Closing Flood Barrier op:

Functie:
Binnendienstmedewerker met technische affiniteit (m/v)

Dienstverband:
Fulltime (40 uur)

Locatie:
Hyflo Self Closing Flood Barrier
Eckertstraat 7A
8263 CB Kampen

Contactpersoon:
Rowan Evers
038 458 00 93

Plaatsingsdatum:
19/10/2020

Binnendienstmedewerker met technische affiniteit (m/v)

Door het veranderende klimaat komen overstromingen door hevige regenbuien steeds vaker voor. Wij richten ons op het produceren en verkopen van de door ons ontwikkelde Self Closing Flood Barrier (SCFB). Dit systeem wordt al sinds 1998 wereldwijd toegepast en wordt geprezen als ’s werelds meest effectieve beschermingssysteem tegen overstromingen. Wij werken met een wereldwijd professioneel dealernetwerk dat zich op lokaal niveau bezighoudt met dit groeiende probleem van wateroverlast.

Hoe ziet de rol eruit?

In deze rol ondersteun je de directeur en eigenaar van Hyflo bij het beheer van nationale en internationale klanten en projecten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kadewand in Spakenburg (NL), een bescherming van een bedrijfspand in Washington (USA) of aan een van de vele privé parkeerkelders tegen het onderlopen van regenwater.

“Samen met onze dealers gaan we er voor zorgen dat we objecten wereldwijd gaan beschermen tegen het stijgende water. Ik heb de ambitie om jaarlijks flinke stappen te gaan zetten. De afgelopen jaren is dat meer dan goed gelukt. Zo goed dat ik nu hulp nodig heb om verdere groei te realiseren. Werken bij mij betekent instappen bij een scale-up met enorme groeipotentie.” 

Waar ga je mij bij ondersteunen?

“In eerste instantie in het afhandelen van binnenkomende vragen van dealers en aannemers van de producten. Deze komen met name via email en telefoon binnen. Uiteraard zul je goede kennis moeten hebben van de producten, maar deze kennis ga ik je aanleren. De vragen hebben bijvoorbeeld betrekking op welke barrier passend is bij een bepaald toepassing. Aangezien de SCFB wereldwijd, veelal via het dealernetwerk, worden toegepast moet je je in woord en geschrift uitstekend in het Engels kunnen redden. Spreek je meer talen, zoals Spaans, is dat waardevol. 

Ook komen er vragen binnen van bouwtechnische aard. Daarvoor is het belangrijk dat je affiniteit hebt met de techniek en dat je CAD tekeningen in ieder geval kunt lezen. Mocht je er ook mee kunnen tekenen is dat voor mij een pré. 

Qua persoonlijkheid past het beste iemand die niet vies is om de handen uit de mouwen te steken, fulltime wil werken en wanneer het project erom vraagt wat meer uur dan gebruikelijk erin wil stoppen. Iemand die reeds ervaring heeft opgedaan in het werkbare leven, het maakt mij niet uit of dit 5,10 of 20 jaar is. Iemand met een no-nonsense mentaliteit die de verantwoordelijkheid aankan om veel zelfstandig te werken, hetzij op kantoor hetzij vanuit thuis en daarnaast niet terugdeinst van een commercieel (telefoon) gesprek.” 

Verder vind ik de volgende zaken belangrijk:

 • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
 • Tenminste 3 tot 5 jaar werkervaring;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Planmatig kunnen werken;
 • Bereidheid om in de toekomst projecten in binnen- en buitenland te bezoeken;
 • Ondanks dat je zo nu en dan vanuit huis kunt werken, gaat de voorkeur uit naar kandidaten die op maximaal 50km van Kampen wonen;
 • Als je reeds ervaring hebt opgedaan in de civiele techniek is dat een groot voordeel.

Wat kan ik je bieden?

 • Een uitdagende en afwisselende baan;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een salaris afhankelijk van ervaring tussen de € 2500 en € 3000 bruto per maand, laptop en mobiele telefoon van de zaak;
 • De kans om mee te bouwen aan een prachtig bedrijf.

Samenvattend:

Ben jij mijn rechterhand die mij werk uit handen gaat nemen en samen met mij wil werken aan een verdere groei van Hyflo? Dan kom ik graag met jou in contact.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.