• Bouw & Vastgoed

Vacatures Bouw & Vastgoed

16/07/2021

Toekomstig Bedrijfsleider

DrontenBouw zoekt een ervaren calculator/werkvoorbereider die de drive heeft om snel door te groeien naar bedrijfsleider.

24/06/2021

Constructeur bestaande bouw

Solid Services in Breda is op zoek naar een Constructeur bestaande bouw. Staat jouw kennis van constructies zo vast als een huis? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres! Gezien de groei van onze jonge en dynamische organisatie, hebben we behoefte aan jou.

10/06/2021

Werkvoorbereider Bouw

Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke en afwisselende functie waarin jij je kennis en ervaring als werkvoorbereider kunt inzetten? Of heb je wel je opleiding, maar nog relatief weinig werkervaring en op zoek naar een stabiele plek om je loopbaan te starten?
Bij Van Kerckhoven Bouw in Kloosterzande ontstaat deze functie, waarbij je opereert in een hecht team. Van Kerckhoven Bouw bedient zowel particulieren als bedrijven en industrie.

09/06/2021

Technisch Verkoop Adviseur – Circulair Funderen

PNL in Tilburg is op zoek naar een Technisch Verkoop Adviseur. Ben jij een goede gesprekspartner als het gaat over techniek? Klus je zelf graag en heb je daardoor gevoel voor techniek of heb je ervaring met het geven van technisch advies? Dan willen we jou graag spreken. Je kunt direct bij ons beginnen!

31/05/2021

(Senior) Projectregisseur

Als projectregisseur ben je integraal verantwoordelijk voor nieuwbouw- en renovatieprojecten en gebiedsontwikkeling vanaf het initiatief tot en met de oplevering. Dit betekent dat je zowel feeling hebt met beleidsvorming als ook met projectvoorbereiding en uitvoering. In het bijzonder heb je aantoonbare ervaring in meerdere projecten met het contracteren en begeleiden van Turn-key / Design & built projecten. Je bent kritisch in je werk en streeft naar een optimaal resultaat, maar hebt zeker ook humor. Onze bewoners zijn voor ons belangrijk en dus vinden wij het bijzonder relevant dat je hun belangen écht begrijpt en in balans brengt en houdt met de (bedrijfseconomische) belangen van ZOwonen.

© Copyright - Primatch