• Bouw & Vastgoed

Vacatures Bouw & Vastgoed

15/04/2021

Senior Adviseur Bouw / Projectmanager

Heb jij een installatietechnische of bouwkundige achtergrond in logistiek vastgoed? En wil jij als adviseur meedenken over het concept van een logistieke operatie en als projectmanager optreden bij de realisatie van een logistiek pand? De rol van Senior Adviseur Bouw op het gebied van logistieke gebouwen bij Groenewout in Breda is uitermate geschikt voor een ervaren en ambitieuze Project Manager. Solliciteer bij Groenewout en begin jouw nieuwe uitdaging!

08/04/2021

Afdelingsleider Utiliteit

Bij onze afdeling Utiliteit is plaats voor een energieke en gedreven manager met minimaal 7 jaar ervaring in de functie van (hoofd) projectleider, die zich wil blijven ontwikkelen als mens en manager en daarbij altijd streeft naar het beste.

30/03/2021

Projectleider Betoninspectie

Ben je op zoek naar een functie als Projectleider Betoninspectie, waarbij jij jezelf al ziet dobberen in een klein bootje onder een reusachtige steiger? Of wil je de lucht in met een hoogwerker om ieder detail van een betonnen constructie te kunnen inspecteren? Vind jij het leuk om alle data te onderzoeken om zo tot het beste advies te komen? Dan ontmoeten wij jou graag!

30/03/2021

Projectmanager Betonrenovatie

Solid Services in Udenhout is op zoek naar een Projectmanager Beton voor renovatie- en hersteltrajecten. Zoek jij een werkomgeving die bekend staat om zijn Brabantse gemoedelijkheid? Vind jij het een uitdaging om betonrenovatie- of hersteltrajecten te begeleiden van essentiële infrastructurele of industriële werken? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren op deze vacature.

11/03/2021

Projectleider

Ben jij die Projectleider die het beste uit zichzelf en ons team naar boven haalt? Denk jij in oplossingen? Dan komen we graag met je in contact!

11/03/2021

Projectvoorbereider

Ben jij graag bij alle projecten betrokken vanaf de aanvraag tot en met de daadwerkelijke uitvoering? Technobeton zoekt voor de regio Rotterdam een Projectvoorbereider die intensief wilt samenwerken met onze Projectleider. Interesse in deze volgende stap? Wij vertellen je graag wie wij als werkgever zijn in een persoonlijk gesprek!

© Copyright - Primatch