• Bouw & Vastgoed

Vacatures Bouw & Vastgoed

26/02/2020

Projectleider

Hoefnagels Branddeuren (Tilburg) heeft een vacature voor een ervaren projectleider voor de volledige coördinatie en organisatie van complexe projecten op het gebied van brandwerende oplossingen in Nederland. Kom jij ons team versterken?

12/02/2020

Projectleider Afbouw

Wij, Dentalair in Dordrecht, zijn op zoek naar een Projectleider Afbouw. Wil jij op een ondernemende en motiverende manier leidinggeven aan een projectteam en ben jij graag al vanaf het begin betrokken bij de technische uitwerking en voorbereiding? Solliciteer dan nu!

23/12/2019

Projectleider W Installatietechniek Woningbouw Eindhoven

Van Hoften Installatietechniek is op zoek naar een Projectleider W Installatietechniek woningbouw Eindhoven. Wil jij werken bij een innovatieve organisatie die volop in ontwikkeling is en waarbij jouw input belangrijk is voor ons succes? Dan zijn wij op zoek naar jou!

20/12/2019

Projectleider W Installatietechniek Woningbouw

Van Hoften Installatietechniek is op zoek naar een Projectleider W Installatietechniek woningbouw. Wil jij werken bij een innovatieve organisatie die volop in ontwikkeling is en waarbij jouw input belangrijk is voor ons succes? Dan zijn wij op zoek naar jou!

19/12/2019

Instructeur timmeren/metselen

Bouwmensen Deventer is een opleidingsbedrijf voor de bouw in de regio Deventer-Raalte-Zutphen. We leiden leerlingen op voor de beroepen timmeren, metselen en tegelzetten. Bouwmensen Deventer is gevestigd op de Technicampus in Deventer. Vanuit deze locatie met prima voorzieningen, werken we nauw samen met bouwbedrijven en onderwijsinstellingen. We werken in een klein team van 5 betrokken medewerkers aan de opleiding en vorming van de vakmensen van de toekomst in de bouwsector. In verband met de aanstaande pensionering van één van onze instructeurs, komen we graag in contact met kandidaten voor de functie van instructeur timmeren/metselen.

© Copyright - Primatch