Bekijk Lumon International op:

Functie:
Bouwtechnisch Consultant

Dienstverband
Fulltime

Locatie:
Lumon International
Zeverijnstraat 6
1216 GK Hilversum

Contactpersoon:
Winfred Vels
06 – 10711040

Plaatsingsdatum:
08/02/2022

Bouwtechnisch Consultant

Bouw mee met Lumon. Better homes. Better life. Better world.

 

Versterk het team van Lumon International als

Bouwtechnisch Consultant (fulltime)

De hoogste urban woontorens en grootschalige appartementengebouwen: jij zorgt ervoor dat onze projecten soepel en succesvol verlopen. Met jouw technische kennis, projectmanagement skills én aandacht voor details ben jij onze steun en toeverlaat. Jij ontwikkelt jezelf al pionierend volop. In een internationale omgeving vol innovatie, vakmanschap en ondernemerschap. Onze visie: Better homes. Better life. Better world. Bouw je met ons mee?

Wat ga je doen?

Als Bouwtechnisch Consultant bij Lumon International, voer jij de regie over de uitvoering van balkonglasprojecten in diverse bouw- en renovatieprojecten. Dat kan gaan om het beglazen van enkele balkons van een kleinschalig appartementencomplex tot het volledig beglazen van balkongevels van prestigieuze woontorens. Jij zorgt ervoor dat de Lumon-producten de juiste specificaties hebben, de orders tijdig en correct in productie worden geplaatst en dat de levering van arbeid en materialen optimaal is georganiseerd.

Jij staat als expert klaar voor onze Preferred Suppliers

Jouw belangrijkste klanten zijn onze selecte groep Lumon Preferred Suppliers (dealers), die de Lumon-producten verkopen aan de hoofdaannemers en uiteindelijk monteren in het werk. Zij gebruiken hiervoor een Lumon-applicatie met daarin het assortiment en een productconfigurator. Als technisch consultant en expert in onze systemen help jij hen om de juiste technische specificatie vast te stellen. Je houdt daarbij rekening met bijvoorbeeld NEN-voorschriften, belastbaarheid als gevolg van winddruk en geluidsreductie. Hiervoor analyseer en interpreteer je tekeningen van de architect (2D en 3D) en weet je statische berekeningen te vertalen op functioneel productniveau.

Technisch detailwerk met volledige ondersteuning

Voor dit technische adviesdeel word je volledig ondersteund door de experts van de internationale Technical Support Group, die jou voorzien van de nodige calculaties en tekenwerk. Verder ben je de steun en toeverlaat van onze dealers tijdens de uitvoering van de projecten, door bijvoorbeeld montagetraining te bieden op locatie en kwaliteitscontroles uit te voeren.

Naast het technische detailwerk houd jij het totaaloverzicht waardoor je ook de commerciële belangen van alle betrokken partijen (architect, hoofdaannemer, projectontwikkelaar, dealer en Lumon zelf) niet over het hoofd ziet. Het maken van reële projectcalculaties en budgetramingen is hier een belangrijk onderdeel van.

Nauwe samenwerking met aandacht voor balans werk-privé

Je werkt nauw samen met de Country Manager die o.m. verantwoordelijk is voor de verkoop en marketingactiviteiten in de regio Benelux. Hij betrekt je bij alle lopende verkooptrajecten zodat jij, als de deal eenmaal is gesloten, goed geïnformeerd jouw advies- en regiewerkzaamheden kunt invullen. Met hem heb je eens per jaar een personal development meeting met aandacht voor jouw werk-privé balans. Via e-learnings en seminars van de Technical Support Group leer je Lumon en haar producten steeds beter kennen. Zo komen jouw vaardigheden en kennis optimaal uit de verf.

It’s all in the mix: thuiswerken, locaties bezoeken of aanschuiven op kantoor

Je werkt vanuit een thuiskantoor en bezoekt regelmatig diverse projectlocaties en kantoren van onze dealers. Je kunt altijd aanschuiven op het kantoor in Hilversum om projecten uit te werken en te bespreken.

Wie ben jij?

 • Ondernemen is jouw tweede natuur;
 • Je bent klantgericht en resultaat gedreven;
 • De puntjes op de i vergeet jij nooit;
 • English? No problem!;
 • Het bewijs dat technisch inzicht prima samengaat met commerciële vaardigheid;
 • Je bent goed bekend met verschillende lagen in de bouwkolom;
 • Je hebt bij voorkeur een bouwkundige studie op hbo-niveau afgerond;
 • Je woont in de driehoek Amersfoort-Rotterdam-Amsterdam.

Wat bieden wij?

 • Internationale omgeving met een cultuur van innovatie, vakmanschap en ondernemerschap;
 • Solide organisatie met een groeiend klantenbestand;
 • Pionierende rol in een voor Lumon nog volop te ontwikkelen Benelux-markt;
 • Elke werkdag een concrete bijdrage leveren aan de visie ‘Beter wonen. Beter leven. Een betere wereld’;
 • Betrokken en kundig team van collega’s die samenwerken hoog in het vaandel hebben staan;
 • Ruime ontplooiingskansen als ondernemer;
 • Uitstekende beloning met daarbij een gezonde balans tussen werk-privé.

 Bouw jij ook graag mee met Lumon? Reageer

Solliciteer direct en geef nu jouw gegevens aan ons door. Je krijgt op een werkdag binnen 24 uur een eerste bericht van ons. Vragen? Winfred Vels (interim recruiter) staat je graag te woord via Whatsapp of telefoon op 06 – 10711040. Je kunt hem ook mailen: winfred.vels@primatch.nl

Wil je eerst nog wat meer informatie over onze balkonbeglazing? Bekijk dan deze Lumon – Antwerpen video. Wil je meer informatie over Lumon? Bekijk dan de video Lumon_values die je meer vertelt over onze kernwaarden.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.