Bekijk Cadmes op:

Functie:
Business Controller

Dienstverband:
Fulltime (40 uur)

Locatie:
Cadmes Nederland
Brabantlaan 3D
5216 TV ‘s-Hertogenbosch

Contactpersoon:
Sandra Bruurmijn
06-40895134

Plaatsingsdatum:
25/05/2022

Business Controller

Kom jij als Business Controller structuur en verbetering aanbrengen bij een organisatie volop in ontwikkeling? Wij werken op de afdeling finance met een team van drie professionals en worden ondersteund door onze overkoepelende organisatie Bechtle. Het verder automatiseren van het operationele proces, opzetten en structureren van de cijfers voor heldere rapportages staat o.a. op onze finance agenda. Kortom een baan waar je echt je stempel op kunt zetten. Interessant? Wij drinken graag een kop koffie met jou.

De functie

Je buigt je over vragen als: hoe zorgen we ervoor dat onze systemen optimaal met elkaar samenwerken waardoor we de beste keuzes kunnen maken door goede rapportages. In jouw rol ben je verantwoordelijk voor een breed spectrum en ben je betrokken bij veel processen binnen de organisatie, zoals ook de dagdagelijkse operatie. Jij bereidt onze financiële analyses voor, produceert onze maand- en jaarrapportages en geeft advies over de prestaties van onze organisatie. We richten ons op het realiseren van heldere managementinformatie en daar ligt een mooie rol voor jou. Je neemt deel aan verandertrajecten van bedrijfsprocessen vanuit financieel perspectief. Jij bent onze belangrijkste stakeholder in Microsoft Dynamics en adviseert de interne collega’s hierover. Het team staat natuurlijk altijd voor je klaar.

Wat kun je verwachten

 • Wij zijn op zoek naar een nieuwsgierige, standvastige en hands on Business Controller. Jij ondersteunt onze Financial Director op alle vlakken en geeft daarnaast richting aan
 • Interessant is dat er nog veel te ontwikkelen valt, ook in de standaardisatie van processen en het verder automatiseren van het operationele proces. Sommige processen zijn nog handmatig, maar dat kan slimmer. Bijvoorbeeld door systemen beter met elkaar samen te laten werken. Met jouw wil om mee aan te pakken, zijn dit soort projecten voor jou een leuke uitdaging.
 • Jouw standplaats is ons mooie kantoor in het Bossche Provinciehuis. Hier werk je samen in een klein en hecht team, met daarnaast alle Nederlandse collega’s in de buurt.
 • Naast teamwork, willen winnen en het bieden van de beste service aan onze klanten, vinden wij jouw persoonlijke ontwikkeling ook belangrijk. Als voorbeeld van je persoonlijke ontwikkeling kan je denken aan coaching en (online) training/cursussen.

Over Cadmes

Onze klanten zijn bedrijven in maakindustrie en onze oplossingen helpen klanten vooruit op het gebied van procesverbeteringen. Cadmes ontwikkelt zich van een succesvolle software reseller en project serviceorganisatie naar een organisatie die processen bij onze klant standaardiseert met behulp van moderne Cloud oplossingen en daarbij passende managed services, eigen IP en business consultancy.

Herken jij jezelf?

 • Je pakt graag zelf zaken aan, komt met voorstellen en gaat nauwkeurig te werk.
 • Je vindt het leuk om onze afdeling verder mee uit te bouwen en komt met ideeën daarvoor.
 • Als persoon sta je stevig in je schoenen en ben je analytisch.
 • Je wil 36 – 40 uur per week werken. Flexibel en hybride werken mogelijk.

Kun jij deze afvinken?

 • Jij bent iemand met goed financieel inzicht en hebt al enkele jaren ervaring met maand- en jaarcijfers. Je bent toe aan een tweede of derde stap in je carrière.
 • Gezien je gaat werken in een internationale omgeving, is het belangrijk dat jouw Nederlands en Engels goed ontwikkeld zijn. Mocht je ook met Duits uit de voeten kunnen dan is dat mooi meegenomen.
 • Je hebt affiniteit met automatisering, waarbij kennis van Microsoft Dynamics als een groot pluspunt wordt gezien.

Wij bieden

 • Bruto salaris tussen €3250 en €4000 per maand, een uitstekende bonusregeling en een premievrije pensioenregeling
 • Woon-werk verkeer vergoeding
 • Een thuiswerkvergoeding voor de werkdagen waarop je vanuit huis werkt
 • Persoonlijke ontwikkeling in de vorm van gerelateerde opleidingen of cursussen
 • Je wordt voorzien van een laptop
 • 27 vakantiedagen met de mogelijkheid tot bijkopen of bijsparen
 • Mogelijkheid tot hybride & flexibel werken
 • Een programma gericht op vitaliteit en een benefit programma met super veel korting bij online shops!

Solliciteren

Heb jij zin om te werken in een omgeving die vol in beweging is? Zie jij het zitten om te bouwen aan een organisatie die hun klanten helpt bij het optimaliseren van hun ontwerp- en productieprocessen met intelligente ICT-oplossingen (zoals CAD, CAM, CAE, PDM en PCF), consultancy en training? Kom dan werken bij Cadmes en reageer via de sollicitatiebutton!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt door ons niet op prijs gesteld.