Bekijk JVD Group op:

Functie:
Business Process Coördinator

Dienstverband
Fulltime

Locatie:
JVD Group
Looier 9
5253 RA Nieuwkuijk

Contactpersoon:
Manon van Iersel
Manonvaniersel@jvd-group.com

Plaatsingsdatum:
27/01/2021

Business Process Coördinator

Ben jij die pragmatische kartrekker die ons verder helpt bij het uitvoeren en optimaliseren van onze processen? Als Business Process Coördinator vind jij het een uitdaging om samen met ons de organisatie iedere dag weer een stuk slimmer te maken. Maak jij onze groeiambities mee waar?

Functieomschrijving

Jij maakt voor ons het verschil als je de brug kunt slaan tussen wat de business nodig heeft en wat op technisch IT-vlak uitvoerbaar is. Daarom ben je vooral een praktische denker die zichzelf continu afvraagt: “Zijn de huidige processen slim en effectief ingericht? Zijn de aanwijzingen en instructies duidelijk en gebruikersvriendelijk? Wat is haalbaar binnen onze IT en organisatie?” JVD zit midden in een veranderingsproces waarbij standaardisering en digitalisering een belangrijke pijler is. Enerzijds ben je bezig met het analyseren en voorstellen van verbeteringen van de processen en anderzijds ga je aan de slag met het implementeren van de verbeteringen. Daar ligt jouw kracht en pak jij jouw rol. Kortom een functie waar vooral de uitdaging zit in het managen van de verschillende lopende projecten en het daadwerkelijk vastleggen van een slimme werkwijze en zorgen dat je jouw collega’s hierin meekrijgt. Het is een zelfstandige functie, maar kom je er zelf niet uit dan kun je altijd sparren met jouw collega of met jouw manager de Finance & ICT Manager.

Team

Jij gaat aan de slag in ons business proces team van in totaal 3 personen, 2 Business Process Coördinatoren (waarvan jij er een bent) en een Product Data Officer. Je werkt nauw samen met Stijn van Gils de andere Business Process Coördinator. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het optimaliseren van de processen. Waar Stijn onder andere bezig is met ERP en de implementatie van het nieuwe CRM (salesforce). Daar ligt jouw focus op Back- en Front-End verbeteringen van onze website, maar je ondersteunt ook met vraagstukken over CRM, ERP, Jungheinrich WMS, Slimstock, Middleware. Je werkt nauw samen met de afdeling IT en coördinatoren. Verder heb je, vaak per mail, externe contacten met de leveranciers van onze software.

Als Business Process Coördinator binnen JVD Group ben je verantwoordelijk voor:

➢ Functionele beheerder van applicaties; Back- en Front-End van de Website in Mendix, ERP systeem Kerridge CS (Unit4 Wholesale), CRM in salesforce en ons WMS van Jungheinrich

➢ Projectmanagement; ontwerp-ontwikkel-demo-test-train-migreer-implementeer-nazorg

➢ Beheren en controleren van de bedrijfsprocessen

➢ Gebruikersondersteuning met analyse, probleemstelling en aanbeveling

➢ Optimaliseren en bewaken AO/IB

➢ Functionele informatievoorzieningen

➢ Gegevensbeheer

➢ Het coördineren en het begeleiden van projecten

Als Business Process Coördinator verwachten wij van jou:

➢ Als jij aan een project begint heb je altijd de kop en staart in zicht en zorg je ervoor dat ieder project wordt afgerond. Jij zet graag die punt op de i!

➢ Je bent zowel zelfstandig als een echte teamplayer. In deze rol is het belangrijk om door samenwerking draagkracht te creëren voor nieuwe processen, resultaten of projecten. Als je er niet uitkomt vraag je om hulp.

➢ Je werkt gestructureerd en bent een organisatietalent.

➢ Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels (mondeling en schriftelijk).

➢ Een analytisch en strategisch denkvermogen, waardoor keuzes ook klant- en marktgericht zijn.

➢ Creativiteit vermogen om veranderingen te realiseren; jij bent hierin de kartrekker.

Wij vinden het vooral belangrijk dat je feeling hebt met processen en ervaring of kennis hebt van de werkzaamheden. Dit kun je zowel hebben opgedaan door een opleiding als door werkervaring.

Als we dan toch iets moeten noemen komen de volgende opleidingen of cursussen van pas; Procesmanagement, Applicatiebeheer, Bedrijfskunde, Creative Business, HBO ICT, Logistiek management, Technische bedrijfskunde.

Binnen JVD Group bieden wij jou als Business Process Coördinator:

➢ Een uitdagende functie binnen een succesvol internationaal opererende organisatie

➢ Goede arbeidsvoorwaarden, marktconform salaris en een prettige werk/privé balans

➢ Zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

➢ Thuiswerken wordt gefaciliteerd d.m.v. een laptop, telefoon en thuiswerkvergoeding tijdens Covid. Na Covid is een dag per week thuiswerken nog steeds mogelijk.

➢ Wij investeren in jouw ontwikkeling en hebben daarvoor een opleidingsbudget.

➢ Een fijne werkplek bij een echt Brabants familiebedrijf waar iedereen zichzelf is en kan zijn.

➢ Prettige werkomgeving in onze kantoortuin.

➢ Gezellig gezamenlijke lunches (als het weer mag) in onze kantine met zelfs een lunchclub als je het leuk vindt.

➢ Gezellige borrels en bedrijfsuitjes die georganiseerd worden door de activiteitencommissie

JVD Group:

JVD Archery en JVD Outdoor zijn onderdeel van JVD Group. JVD Archery is de toonaangevende distributeur van hoogwaardige boogschietproducten en fungeert als de brug tussen de fabrikanten en dealers over de hele wereld. JVD Outdoor richt zich op de steeds groter wordende markt voor outdoor, airsoft en jacht- en schietsport. JVD Group is een jonge en dynamische organisatie in een unieke markt. Met meer dan 75.000 unieke producten van meer dan 200 verschillende merken, leveren we aan vele dealers wereldwijd. Een team van ruim 50 collega’s, waarbinnen Passie, Plezier en Prestatie kernwaarden zijn, werkt samen om successen te behalen en te vieren.

Sollicitatieprocedure:

Bedankt voor jouw reactie voor de functie van Business Process Coördinator. Je krijgt je binnen 48 uur een reactie van onze HR-afdeling. Het tweede gesprek is met HR en een medewerker van jouw team of leidinggevende. Is de klik er? Tijdens het derde gesprek plannen we de contractuele afronding. Welkom bij JVD!

Voor meer informatie kun je mailen naar Manon van Iersel: Manonvaniersel@jvd-group.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.